Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Augias

Ben zamanında bu konuya nasıl yazmamışım çok ilginç halbuki buralardan ve oyundan çıkmazdın o yıllarda.

Konuyu hatırlıyorum... DH o zaman benim için pek popüler değildi . Sistem (donanım) ve Bilgisayar konularını takip ediyordum... Kafama tüküreyim , keşke 2007 'de üye olsaydım... Yada 2006 mıydı ilk tanışmışlığım... Açıkçası tam emin değilim ama konuyu hatırlıyorumya ne yazardım acaba o zaman...

Böyle konular her zaman gözlerimde birer damla biriktirir benim. Şuan olduğu gibi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 17 Mart 2018; 0:33:30 >
  • Boş boş pc basında takılıyorum. Bu yıl dershaneye baslayacagım. İlerde bu konuyu tekrar okumak kısmet olursa, umarım üniversitede güzel bi bölüm kazanmıs ve hayatımda bişeyleri degişmiştirmiş olarak okurum..
  • bende 2007de oks ye çalışmayıp knight oynuyordum şimdi aklıma geldide lanet olsun o günlere. Lise 1 ve 2 hayatımın içine etmişti pc başında oturmaktan yağ tulumu oldum asosyallik, aile içi çatışmalar, derslerin berbatlığı harcanan paralar, SAHTE ARKADAŞLIKLAR da cabası.. Neyseki daha zarara uğramadan kurtuldum knight ve pc bağımlılığından. önce bi spor salonuna yazıldım fiziğimi topladım sonra dersane ve mahvolan ilişkileri düzeltmeye sıra geldi derken 5sene böylece gecti bu yıl insaat müh. başlayacağım önümde sağlam bi lys var :) Bakalım hayat bizlere 3 yıl sonra bizlere neler getirecek.. unutmayın bu hayat bizim sizi hiç bir seyin mahvetmesine izin vermeyin verenınde fişini çekin. 3yıl snra gorusmek uzere kalın sağlıcakla :)
  • Bu konuyu 2007 de kaçırmamın tek nedeni her dc den sonra açılan dc konuları yüzünden alta kayması olabilirmi
  • Finaller yaklaşıyor. İyi not almam lazım pek çok dersten. Bir iki gün öncesinde düğün var ona katılacağım.
  • Adanadan 7. Sınıf ogrencisiyim evet ergenim ve bu forumda takılmaktan memnun oluyorum.forumda bircok benden yasca buyuk uyelerden daha olgun oldugumu dusunuyorum gereksiz konulara gereksiz mesaj atmiyorum.knightı yaklasik 3 yil oynadim ve hileler dolayisiyla biraktim suandaki mevcut carimi da arkadasa 55 tl ye sattim.gelecek sene zor donem olacak tek sinav dolayisiyla insallah fen lisesi tutar :) 3 yil sonra iyi bir yerde olmak umidiyle.Sevgiler,iyi forumlar. (imla hataları icin kusura bakmayin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Öncelikle hortingen arkadaşlar :D

evet 3 sene önce dediğim gibi sabrettim bekledim ve sonunda sevdiğime kavuşup evlendim.Eşim 15 gun oldu norveç e gideli.hasret buyuk tabi.vizeye başvuralı 8.5 ay oldu.hala beklemedeyiz.istanbulda yanlızım eşimden uzak.vize bekliyorum.çalışıyorum.hala sigara içiyorum ama başladım güne lanet ediyorum.
    knight derseniz vakit geçirmek için kastim bi 80 lvl +7 krowaz set var +7 chaos bal bi kaç takı işte.5 senelik ilişkiyi sonunda evlilikle sonuçlandırdık.kolay değil arkadaslar seneden seneye görmek.hiç kolay değil insanı eritip bitiriyor.tükeniyorsunuz.isyan ediosnz.dua edin vizem çıksın yakın zamanda.hepinizi seviyorum.

quote:

Hoş olmuş arkadaşlar bu eski yazım.şimdi22 yaşındayım.sevgilimle planladığım gibi nişanlandım.3 ay sonra nikahım 10 ay sonrada düğünüm var.sonra norveçe gidicem.uzun zamandır knight oynamıyorum,geçen sene koxpdan banlandım,çok bekleyememişsiniz 2 sene beklemişsiniz yaw
    nişanlımı çok özledim görmeyeli 1 ay olucak nerdeyse ama bu sene 1 sene deil 3 ay sonra gelicek sonra yine 6 ay bi hasret olucak
    5 yılım hep böyle seneden seneye görmekle geçti bu kadar aşıkken birde insanı yaşlandırıyor.3 sene sonra norveçte olurum heralde bir iş bulup kendi evimizi alırız umarım nişanlımla o zama karım olucak tabi.ve istediğim mustang yada dodge charger ı alırım heralde yada araştırıyo olurum almasam bile audi yada bmw almış olurum heralde şuan iş arıyorum gene 2 sene önce olduğu gibi,dua edin millet

quote:

R.Sambora
    Fatih Akdal
    09.Kasım.2007
    Cuma
    20:23

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şu anda 20 yaşındayım,aöf 1. sınıf öğrencisiyim, askerliğim tecilli,,norveçte sevgilim var, bu yaz nişanlanıcaz kısmetse, nişandan 2 sene sonrada düğün inş,sonra norveçe yerleşicem.bugün hala bir iş bulmuş değilim,ve hala psikolojik sorunlarım var, babam hala bekar , annemle yaşıyorum, ablam 5 aylık hamile, inş dayı olucam 4 ay sonra =),üvey kardeşim yağmurun babası cezaevinde hala umarım bu bahara çıkarda,oda baba özlemini giderir,kardeşim esat lise 2 ye gidiyor,babam bir dernek kurmuş onun için uğraşıyor,bakalım ne olucak bu işin sonu,dayım hala bizde 3 çocuğu ve karısından ayrı yaşıyor 2 yıldır, onun sonunu merak ediyorum,
    şu an oyunla ilgilide şunu diyebilirim,65 lvl asasım vardı çok yoğunlaşmasamda oynardım, 1 sene hiç ex kasmadım,logosta char aldım takasla 62 lvl warrior,ona item dizmeye calısıyorum,( aslında umrumda değil ),
    şu an zayıflıktan şikayetçiyim kilom 65 boyum 1 86 , saçlarım sanki dökülüyormuş gibi geliyor ama aslında onun yaşla birlikte gelen birşey olduğunuda biliyorum,aslında dökülmüyor =),şu an yüzüm gözüm çökmüş durumda, evden çıkmayı sevmiyorum genelde,
    saat 20 17 ve ben az önce 15 dakika önce uyandım, artık gündüzüm gecem olmus durumda, gün ışığı bana ürkütücü geliyo , gözlerimi açamıyorum gündüzleri güneşli bir günde,şu an en çok istediğim şey 13 yıl annesiz yaşamanın prikolojisini üzerimden atmak,bir iş bulmak yada şu beklediğim paranın gelmesiyle bir iş kurmak,yazın sevgilime yakışır bi şekilde nişan yapmak , onun başını dik tutmak,ve türkiyeden gidene kadar 1 ay yanından hiç ayrılmamak, ama biliyorum yine gidicek, sonra ben oraya gidicem temelli ama , memleket hasreti beni oralarda napar hiç bilmiyorum,(aslında istemiyorum gitmeyi, ama sevgi),
    şu günlerde bonjovi yi çok dinliyorum, en favori grubun,gerçekten çok seviyorum,geçen sene ocakta sigaraya basladım,sonra içkiye basladım,sarhoş olmanın ne demek olduğunu gördüm,bir sigarayla kafayı bulduğumu ama sonra 1 pakette içsem o ilk içtiğim gibi olmadığını gördüm ve sigara kullanmaya basladım,Ben ki sigara dumanını yanında durmazdım, 8 yasımdan beri yalnız basıma annesiz büyümeme rağmen hiçbir pisliğe sigaraya esrara bulaşmıyan ben ,arkadaşlarımın isteklerini reddedi sigara içmeyen ben , bir gece kalkıp gittim bir paket sigara aldım ve o gün başladı bu macera, umarım en kısa zamanda son bulur,şu an telefonum çalıyor, mesaj geldi, umarım sevgilimdendir, çünki dün tartıştık hatta 1 hftadır tartışmalıyız aslında onun suçu yok burda itiraf ediyorum , bütün suç benim...

Vize bekliyorum demistim vizem cikti yazidan 1.5 ay snra.simdi norvecteyim 1 sene oldu norvece geleli.suan dil kursuna devam etmekteyim.simdi grønlanddaki turk kahvesinden batak masasindan yaziyorum.;))
    Charim soyuldu yine dizdim suan +9 raptor 7 kro set iron neck sos+2 dual fov +2 dual str 16 var.
    Evlilik nasil derseniz iyi suan cocuk yok bir dahaki hortlamaya olur insallah.simdi ev almak icin pesinat biriktiriyoruz yaza kadar 120 milyar birikirse evi alicaz.kis yine gelmek uzere geldimi 5 ay toprak gormek yok.heryer bembeyaz olacak anasini satim.balik tutmayi ogrendim burda kafami dagitan seylerden biri.rekorum 15 adet toplam kilo 32 bir dahaki hortlamaya ins 5 kg luk bi torsk cekerimde resmini koyarim:)))
    Hala dh li olmak cok guzel .hepinize saygilar.

quote:

@Øzkan

Kuşkusuz şu konuyu içimizde en düzenli ve en güzel şekilde kullanan tek kişisin.
    Tesekkurler øzkan postunu yeni gordum :)
    Konuyu cok erken hortlatmissiniz arkadaslar daha cocuk falan yok :) gerci planda yok suan

Evet son postumu kis baslamasina yakin kahveden atmistim.Simdi evdeyim hava cok guzel yaz geldi artik bu soguk memlekete gunes gece 11 de anca batiyor ama yinede zifiri karanlik olmuyor.
    Gecen mesaj attigimda bir isim yoktu norvec e geleli 5 ay temizli isinde calismistim cok sukur Allaha ki norvec b sinifi ehliyetini aldim ve bir tanidik vasitasiyla bu dilsizlikle aklima bile gelmiyecek bir ise girdim.Normalde is bulmak cok zordur bir mesleginizde yoksa.Simdi bir sirkette calisiyorum posta suruyorum.Sabahlari kendi musterilerime dagitiyorum ondan sonrada topluyorum. Isimden memnunum .Esimde okulunu bitirdi burada ogretmenlige basladi En cok istedigim eve 5 dk mesafedeki okulda ise baslamasiydi ve olan oldu ordan aldilar ise.Devlet okulunda ilk okul ogretmeni simdi 2. siniflari okutuyor.
    Baliga gelince cok guzel baliklar tuttum butun kis ama daha araba almadigim icin cok sIk gidemedim.Araba alicaktim bir tane golf 4 gti 150 bg :D ama parayi ev icin biriktirdigimiz pesinat parasina birakmak istedim.banka cok pesinat istiyor.Ev degerinin yuzde 10 unu isterken simdi cikardilar ve 15 istiyorlar.Insallah kisa zamanda biriktirip kendi evimize gireriz bir dahaki hort u kendi oyun bilgisayar film odamdan yazarim :))

Knight a gelince en son yazdigim charim hala duruyor o chari son mesaj attigimda dizmistim ondan sonra lanet koxp dan bir kere oynamamistim oyle birakmistim zaten benim harcadigim paradan sonra degerde bayagi bir dusmus.
    Simdi 1 hafta once geri girdim oyuna Inoiada Humanlarda TheLosersClub adli clandayim.Girmeyede firsat bulunmuyor pek .malum evlilik hayati.Isin disinda haftada 2 gunde kursa devam ediyorum.
    Norveccenin ne yaptin derseniz onuda fazla gelistiremedim etrafimiz hep turk,evde turk televizyonu izliyoruz dijiturk var , calisirken fazla konusmuyoruz bu sebeple kelime dagarcigi asiri dar, birde norveccenin bu kadar zor bir dil olmasini uzerine eklersek :))) hep bir karamsarlik

Bu yaz izne gitmiyecektim ama artik dayanamiyorum temmuz sonunda 2 haftaligina gidicem aslinda daha cok giderdim ama calismam lazim para kazanmak sart :)
    Dun istanbuldan arkdasimla konustum telefondayken ezan okundu hemen sus dedim konusma ezani dinledim bir tuhaf oldum.
    BUralarda ezanlar sokaklarda duyulmuyor cemaatler camilere sigmayinca sokaklara tasmiyor ...

Kisacasi gurbet cok zormus aklinizin yarisi degil tamami surekli memlekette kaliyormus,
    Turkiyedeyken bi film izleyince duygulanmazsaniz buraya gelince olmadik filmlerde aglarsiniz, sabah ise giderken durduk yere hickiriklara bogulabilirsiniz , ahmet kayanin bir sarkisini dinlerken aglamamaniz elde degil buralarda , yolda giderken bir turk tiri gorseniz hemen kornaya asilirsiniz etrafinizda o kadar turk olmasi onemli degil sonucta o daha yeni gelmistir turkiyeden , boyle garip bir milletiz iste boyle garipcesine bir vatan millet sevgisi.

insan suan ailesinin yaninda olmamasinami aglasin yoksa gelecegini dusunup omrun boyunca sadece yazlari bir kac gun goreceyim yada yigenlerimin buyudugunu goremiyecegim kardeslerimin neler yaptigini bilemeyecegim bunlarami uzulsun.

ordayken biseylerden kacmak istemistim , buralardayken kactigim seyleri arar oldum meger kendimden kacmisim...

iyiki sizler varsiniz..
    Hepiniz bir kez daha dusunun ne kadar zorluk yokluk yada stres icinde yasasanizda sokaga cikinca insanlarla ayni dili konusmanin bir bakkaldan ekmek alirken sohbet etmenin mahalleye gelirken gordugun herkese selam vererek gecmenin bir corbacinizin olmasinin bir kebapcinizin olmasinin bir cumayi unutupda ezani duyunca hatirlamanin , camide yer bulamayipta sokaklarda kilmanin hepsinin kiymetini bilin.bilinki hayattan usanmayin arkadaslar.
    Hepinizi seviyorum

• çok güzel konu düşünmüşsün helal olsun eskileri hatırlamak güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ç3k3j4ck

Şuan lise 1 deyim meslek lisesine gidiyorum geçmişimin ilk 3 senesine bakınca knight yüzünden kaybedilmiş notlar görüyorum.Ama artık lise 1 yaş 16 aklı olan herkes çalışır çalıştım bende başardım.Derslerim şuan çok iyi.. Ha bu arada knightı bırakttım mı hayır ilk dönem knight oynamadım ikinci dönem başladım.İykide başladım knight veya herhangi bir başka oyun hiçbir zaman zeka geriliğine derslerin aklından uçmasına yol açmaz.Yeterki yerinde ve kararınca oynamak gerek.Bunu yaptım ve başardım.3 yıl sonra görüşürüz

ahanda hortlattım .d
    Ne mi değişti?
    İstanbuldan tokat a taşındık.Lise 1 i ticaret meslek okudum lise 2 e geçerken tokat a taşındık ve teknik lise de bilgisayar bölümüde devam ettim.Bu sene okulum bitti.25 temmuzda astsubaylık sınavlarına giricem.24 temmuz da ankaradayım eğer kazanamazsam bölümümden 2 yıllığa devam edicem.İnternet programcılığı okuyucam birşeyler olucam işte.Knight da ne durumdayım olduğum yerde sekiyorum ama en iyi charımı dizmeye çok yakınım herkeze selam

HORT

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Going to California!

Güncel

Baba senin mesaji okurken guldum baya 5 sene olmus dile kolay

• O liseye başlayan artık inşaat müh. 1.sınıf
  • 6.yılımıza girdik beylre

• Bizim dönem seneye üniversiteyi bitirmiş olucak nerden nereye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bizim dönem seneye üniversiteyi bitirmiş olucak nerden nereye..

Öyle oldu be özkan abicim.Geçip gidiyor günler yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

şu an 15 yaşındayım .liee 2 deyim .knighta 5.sınıfta filan başlamıştım .o zamanlar çok oynardım şimdi oynadığım pek söylenemez .7 tane zayıfım var .işallah sınıfta kalmam.
    vücut geliştirme ve boksla ilgileniyorum.
    elektro gitar çalıyorum .
    boyum : 173 cm .
    3 yıl sonra bakalım boyum kaç olacak .
    bu arada sevgilim bile var .knight'ı bırakala 1,2 yıl oluyor bakalım .3 yıl sonra nerde olacam ve neler yapıyor olacağım.

yaş 16 oldu .lise 2 de kaldım .tekrar yapıyorum bu sene . kitap okumaya başladım olasılıksız , empati , sol ayağım . uçurtma avcısı filan hepsini 1 ayda okudum .hala 'da okumaya devam ediyorum . derslerine gine kötü . ama bu sene sınıfta kalmayacağıma eminim . boy 175 oldu . sevgilimi terkettim 1 ay önce filan .
    gitar'a , vücut geliştirmeye ara verdim .derslerime yoğunluk veriyorum . seneye bakalım hangi Nokta'da olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

Aklına gelipte hortlatan biri olursa benimde yazcaklarım var

Sırayla gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Oksye giren o genç (Yani ben) 25gün sonraki ygs adayıyım. İnşaat mühendisliği yolunda bir up yapayım

Ko bölümünden İnşaatçı odasına bir kişiyi daha transfer ediyoruz.Başarılar dilerim arkadaşım sınavda.

İnşaatçılara selam olsun

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Lise 1 bitiyor.
    Lise hayatı not bakımından bana kaymış durumda.
    Notlarımı yükseltmek için yazın ağustosun 15'inde sınava gireceğim.
    3 yıl sonra ÖSS ye gireceğim daha şimdiden gelecek hakkında hiçbir beklentim yok
    Şuan ölsem yeridir..
    Hayatımın en özel insanı Nazlıdır..3 yıl sonra yaşarsamda yine hayatımın en özel insanı nazlı olacaktır.
    3 sene sonra bu topic'i görebilirsem umarım o an halim şuanki gibi olmaz

Lise 2 bitiyor
    Lise 2 not bakımından çok kaymadı ama ne yazık ki tek zayıfım olan geometriden sorumluluk sınavlarına gireceğim[Anadolu lisesi]
    ÖSS çalışmalarım çok sağlam bu konuda iyi gidiyorum
    Aynen şuan ölsem yeridir
    Hayatımın en özel insanı Nazlı falan değil ardından Melike ve Sena geldi ikiside geldi geçti hayatımdan kızlarla hiçbir duygusal bağım yok artık kendini derslerine vermiş biriyim.
    Konuyu 3 yıl olmadan önce güncelliyorum sanırım bu konuyu benden başka pek saklayan yok gibime geldi ve pc ye format atacağım kaybolmasını istemedim bu yüzden hortlattım.
    Seneye tekrar yazacağım Allah uzun ömür verirse

YAŞLANIYORUZ.

İlk yazımı yazdığımdan bugüne tam tamına 4 yıl yaşlanmışım.Hayatımda neler değişti neler.İlk yazmamda bir kız ismi vermişim gelecektede hep bu olacak demişim..Çocukluğu görüyor musun geleceğin bana neler sunacağını bilmezken nede büyük konuşmuşum.1 yıl geçmiş ardından başka şeyler karalamış başka şeyler yaşamışım başka kız isimleri vermişim.Geleceğin bize ne getireceğini bilmezken böyle küçükken büyük konuşmak dönüp bakınca baya komik geliyor.Şuan üniversitede hazırlık okuyorum yıl bitti sayılır seneye nasipse bölüme başlayacağım.Kıbrısta okuluma başladığımın ilk 2 ayından sonra sevgilimden ayrıldım.O sınava hazırlanıyordu ayrıca o Türkiye de ben Kıbrısta zor oldu başaramadık.Okulumdan memnunum kıbrısı istanbuldan gelince sevmem kolay olmadı halada çok sevmiyorum ama hayat işte eğitim olmadan olmuyor.Hayatımdan memnunum ailemden uzak olmak duygusal anlamda güzel birşey olmasada hayat tecrübesi bakımından çok şey kattı katıyor ve katacaktır.
    Allah nasip ederse konu aklıma geldikçe ilerleyen senelerde ömrümüz yeterse yazarız.

Ko bölümünün eski müdavimlerine saygılar selamlar.

İnşaat 2.sınıftan devam ediyoruz beyler.Yazıcak çok şey varda vaktim olmuyor ne yazık ki foruma.Eskilere selamlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.