Şimdi Ara

Bu yılki hayatını yaz 3 yıl sonra ne olacak? (8. YILIMIZ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ben de görseymişi konuyu güzel bi konu olmuş:)
  • Şuan 15.5 yaşındayım 169 boyunda 67 kiloyum.Bugün cumartesi saat orda yazıyor.Çayımı yeni bitirdim babamla beraber oturuyoruz.Umarım 3 sene sonra bu konuyu hatırlarım ( hiç zannetmiyorum)
  • dershaneden geldım yatagımda uzanıyorum, hergun 2 saat calısıyorum ,beşiktaşta yasıyorum, ıyı bır gelecegım olacak ınsallah. İlerde bu mesaja rastlayıp gulmek ıstıyorum selametle canlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Hey gidi günler
    Bıraktıydım. Uzun müddet girmediydim.
    Karakterlerimi gezerken sağlam para olduğunu keşfettim.
    Ardream char kasmayı planlıyorum.

Ardream charı kastım.
    Kronos 1'e girebilmek için bronz premium aldım.
    Ardream'e girdiğimde hile kullanan magelere öldüm birkaç kere.
    Sonra 65'e kadar bronz premium ile bir warrior kastım daha sonra platinum premium alıp 73'e kadar kastım.
    30 küsür level civarında kurmuş olduğum klanımı büyülttüm.
    G2 filan olmuştuk pelerin atını kesemediğim için 1 Gb'ye 10 dakika içinde kestiriverdim 83 warriora.
    Yaz boyunca iyi arkadaşlar edindim, güzel muhabbetler oluyordu klanımda. Farklı insanları tanıdım.
    Aktif olmadığım için klanı asiste devrettim.
    Sonra klan G5'e kadar düştü.
    Şuan aktif olarak oynadığım bir oyun yok.
    Derslere odaklanmak mecburiyetindeyim, yoğun bir dönem yaşıyorum.
    Nice senelere.

• vay anasını 2007'de ne salakça bir yazı yazmışım tam çocukmuşum ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

17 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum 43 lvl manesde wariorum var suan babam kızdıgı için oyuna giremiyorum manitam var ama ayrılcam başka kızla çıkcam çünkü arkadaşlarla bashe girdik 1 ay içinde 15 kızla cıkcam ve hepsiyle kol kola fotograf cekip okulun panosuna ascam derslerim desem bombok bugun edebiyat hocası ilk dönemden bıraktı beni ah amk:D banlanan charım var agustosda ban yedim arkadasın charını soydum 1 ay oldu 3 yıl sonra kendimi 70 ft lerinde gormek istiyorum benden bu kadar

Oha tam liseliymişim

Sabah sabah iyi güldürdün

• ve bi hortta daha karşımdayım bu sefer ilkine göre az zaman geçmiş. ama hemen söyleyim sabancıyı kazandın liseli ergen :D üniversite liseden iyi ama hani süper bişi de değilmiş. spor salonu var burda. body buildinge devam edecez inş. da 1.5 2 haftadır basit bi hastalığı atlatamadın gitti. ingilizceyi de onlayn oyunlarda tarzanca öğrendin, lisede grammere hiç dikkat etmedin b*ku yiyosun işte burda aptal herif:) şubattaki ben yazarken biraz duygusal bi haldeydi galiba baya yazıcak bişi bulmuş. şuan not düşecek bi şey aklıma gelmio sevgili günnük :D
    o koca sıkıcı sınav senesinden sonra hayalimin peşinden gitmeyi öğrendiğimi ve hayal kurmayı da öğrendiğimi sanıyorum. git gide gelişiyosun ve sende iyi bi gelecek görüyorum dostum. hatırlarsan temennisinde o da öyle diyodu(düşünerek mi dedi bilinmez ama:). geç artık onu bunu da. bak burdan sana hedef koyuyorum gelecekteki dangalak. onun bunun ne düşündüğüne de artık çok takma, rahat bi insan ol. kurtul artık şu tek tabanca tarzından. ha bi de fazla da uçma sersem. hani lisedeyken diyodun ya üniversitede kesin düzgün çalışırım diye, şuan pek bi düzen oturtamadın ama hani, inş. bunu okurken dersin merak etme dostum tamamız ol iz vel. burda yaptıkların senden daha da sonraki furkan olacak dostum bunu sakın unutma. 30 yaşında ya da 40 yaşında furkanı nerde görmek istiyosun bi düşün. belki yanlış bi şeyler yapmaya başlarsın. bi gün bura yine hortlucak eminim. burayı oku, şimdiki hedef ve hayallerini hatırla, o zamanla karşılaştır. eminim iyi ve doğru olanı ayırt edebilme yetin hep içerlerde bi yerlerde senin yanında olcak. ona sıkı sıkı sarıl. konu hortlayınca burayı oku bi de tekrar alta not düş tamam mı lan! çav

• Tamda Knighttı deli gibi oynadığım ve forumda çok takıldığım dönemlerde yazılmış ama bana denk gelmedi demekki 4 yıl geçmiş aradan azmı mk

Şuan Knightdı bıraktım 3 sene oldu bırakalı 3 senedir arada sırada pw serverlarında oynadım sarmadı bıraktım tekrar başladım cart curt şuan üniversite ek tercih saati an itibaren bitti ve sonuçları beklicez sevgilim falanda yok 6 aylık sevgilim vardı ayrıldım yaş 18 boy 174 kilo 65 en çok değişmesini istediğim şu 2 li yaş değişmese keşke hayatımın en güzel dönemi forumdada pek takılmam 3 yıl sonra okuyan birisi pm atarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled_ -- 7 Ekim 2011; 0:05:47 >

• Koskoca 4 yılı devirmişiz şaka gibi. Bende şimdi konuyu görünce baya duygulandım. Bir kısa yazı daha paylaşmak istiyorum. 4 yılın sonunda şuan Hukuk Fakültesine yerleştim. Umarım bir 4 yıl sonra bu konuya baktığımda iyi bir Üniversite hayatıyla bölümümden mezun olmuş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Öncelikle hortingen arkadaşlar :D

evet 3 sene önce dediğim gibi sabrettim bekledim ve sonunda sevdiğime kavuşup evlendim.Eşim 15 gun oldu norveç e gideli.hasret buyuk tabi.vizeye başvuralı 8.5 ay oldu.hala beklemedeyiz.istanbulda yanlızım eşimden uzak.vize bekliyorum.çalışıyorum.hala sigara içiyorum ama başladım güne lanet ediyorum.
    knight derseniz vakit geçirmek için kastim bi 80 lvl +7 krowaz set var +7 chaos bal bi kaç takı işte.5 senelik ilişkiyi sonunda evlilikle sonuçlandırdık.kolay değil arkadaslar seneden seneye görmek.hiç kolay değil insanı eritip bitiriyor.tükeniyorsunuz.isyan ediosnz.dua edin vizem çıksın yakın zamanda.hepinizi seviyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

Hoş olmuş arkadaşlar bu eski yazım.şimdi22 yaşındayım.sevgilimle planladığım gibi nişanlandım.3 ay sonra nikahım 10 ay sonrada düğünüm var.sonra norveçe gidicem.uzun zamandır knight oynamıyorum,geçen sene koxpdan banlandım,çok bekleyememişsiniz 2 sene beklemişsiniz yaw
    nişanlımı çok özledim görmeyeli 1 ay olucak nerdeyse ama bu sene 1 sene deil 3 ay sonra gelicek sonra yine 6 ay bi hasret olucak
    5 yılım hep böyle seneden seneye görmekle geçti bu kadar aşıkken birde insanı yaşlandırıyor.3 sene sonra norveçte olurum heralde bir iş bulup kendi evimizi alırız umarım nişanlımla o zama karım olucak tabi.ve istediğim mustang yada dodge charger ı alırım heralde yada araştırıyo olurum almasam bile audi yada bmw almış olurum heralde şuan iş arıyorum gene 2 sene önce olduğu gibi,dua edin millet

quote:

R.Sambora
    Fatih Akdal
    09.Kasım.2007
    Cuma
    20:23

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şu anda 20 yaşındayım,aöf 1. sınıf öğrencisiyim, askerliğim tecilli,,norveçte sevgilim var, bu yaz nişanlanıcaz kısmetse, nişandan 2 sene sonrada düğün inş,sonra norveçe yerleşicem.bugün hala bir iş bulmuş değilim,ve hala psikolojik sorunlarım var, babam hala bekar , annemle yaşıyorum, ablam 5 aylık hamile, inş dayı olucam 4 ay sonra =),üvey kardeşim yağmurun babası cezaevinde hala umarım bu bahara çıkarda,oda baba özlemini giderir,kardeşim esat lise 2 ye gidiyor,babam bir dernek kurmuş onun için uğraşıyor,bakalım ne olucak bu işin sonu,dayım hala bizde 3 çocuğu ve karısından ayrı yaşıyor 2 yıldır, onun sonunu merak ediyorum,
    şu an oyunla ilgilide şunu diyebilirim,65 lvl asasım vardı çok yoğunlaşmasamda oynardım, 1 sene hiç ex kasmadım,logosta char aldım takasla 62 lvl warrior,ona item dizmeye calısıyorum,( aslında umrumda değil ),
    şu an zayıflıktan şikayetçiyim kilom 65 boyum 1 86 , saçlarım sanki dökülüyormuş gibi geliyor ama aslında onun yaşla birlikte gelen birşey olduğunuda biliyorum,aslında dökülmüyor =),şu an yüzüm gözüm çökmüş durumda, evden çıkmayı sevmiyorum genelde,
    saat 20 17 ve ben az önce 15 dakika önce uyandım, artık gündüzüm gecem olmus durumda, gün ışığı bana ürkütücü geliyo , gözlerimi açamıyorum gündüzleri güneşli bir günde,şu an en çok istediğim şey 13 yıl annesiz yaşamanın prikolojisini üzerimden atmak,bir iş bulmak yada şu beklediğim paranın gelmesiyle bir iş kurmak,yazın sevgilime yakışır bi şekilde nişan yapmak , onun başını dik tutmak,ve türkiyeden gidene kadar 1 ay yanından hiç ayrılmamak, ama biliyorum yine gidicek, sonra ben oraya gidicem temelli ama , memleket hasreti beni oralarda napar hiç bilmiyorum,(aslında istemiyorum gitmeyi, ama sevgi),
    şu günlerde bonjovi yi çok dinliyorum, en favori grubun,gerçekten çok seviyorum,geçen sene ocakta sigaraya basladım,sonra içkiye basladım,sarhoş olmanın ne demek olduğunu gördüm,bir sigarayla kafayı bulduğumu ama sonra 1 pakette içsem o ilk içtiğim gibi olmadığını gördüm ve sigara kullanmaya basladım,Ben ki sigara dumanını yanında durmazdım, 8 yasımdan beri yalnız basıma annesiz büyümeme rağmen hiçbir pisliğe sigaraya esrara bulaşmıyan ben ,arkadaşlarımın isteklerini reddedi sigara içmeyen ben , bir gece kalkıp gittim bir paket sigara aldım ve o gün başladı bu macera, umarım en kısa zamanda son bulur,şu an telefonum çalıyor, mesaj geldi, umarım sevgilimdendir, çünki dün tartıştık hatta 1 hftadır tartışmalıyız aslında onun suçu yok burda itiraf ediyorum , bütün suç benim...

Vize bekliyorum demistim vizem cikti yazidan 1.5 ay snra.simdi norvecteyim 1 sene oldu norvece geleli.suan dil kursuna devam etmekteyim.simdi grønlanddaki turk kahvesinden batak masasindan yaziyorum.;))
    Charim soyuldu yine dizdim suan +9 raptor 7 kro set iron neck sos+2 dual fov +2 dual str 16 var.
    Evlilik nasil derseniz iyi suan cocuk yok bir dahaki hortlamaya olur insallah.simdi ev almak icin pesinat biriktiriyoruz yaza kadar 120 milyar birikirse evi alicaz.kis yine gelmek uzere geldimi 5 ay toprak gormek yok.heryer bembeyaz olacak anasini satim.balik tutmayi ogrendim burda kafami dagitan seylerden biri.rekorum 15 adet toplam kilo 32 bir dahaki hortlamaya ins 5 kg luk bi torsk cekerimde resmini koyarim:)))
    Hala dh li olmak cok guzel .hepinize saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @R.Sambora

Kuşkusuz şu konuyu içimizde en düzenli ve en güzel şekilde kullanan tek kişisin.
  • Oksye giren o genç (Yani ben) 25gün sonraki ygs adayıyım. İnşaat mühendisliği yolunda bir up yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. ünvanını almış bulunmaktayım
  • hort
  • 3 yıl geçer mi lan diyip mesaj atmamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Oksye giren o genç (Yani ben) 25gün sonraki ygs adayıyım. İnşaat mühendisliği yolunda bir up yapayım

Benim mesleğimi istiyosun :) illaki sna inş. müh yazma diyenler olacaktır kimsenin lafını dinleme, bölümde okumayı kolay sanabilirsin sakın öyle düşüncelere kapılma :) yapı statiği-beton-çelik üçlemesini görünce dediklerimi anlarsın :) inş. kazanırsan konuyu 5yıl sonra hortlat seninle bi kere daha konuşalım :)
  • 3yıl önceyi yazayım bu konuyu görmek efkarlandırdı biraz 3yıl önce 19yaşındaydım galiba geziyordum ardreamde warior oynuyordum cypher olması lazım gayet güzel bi ortamım clanım vardı ölümsüzlük varmıydı diye hatırlamıyorum olabilirde olmayabilirde oyundan para kazandığımız zamandı charım soyulmuştu vay be günlere bak bakalım 3yıl sonra ne olucak
  • Güncel eski ko dostları güncel geçmişten geleceğe gelen dostlar
  • Vay be... Gerçekten çok güzel bişey yapmışsınız. Umarım bi 3 yıl daha sonra bu forumda olurumda bu günü hatırlarım.
  • 3 yıl sonra bu mesajı görürsem ağlarım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.