Şimdi Ara

Bu yıl Hangi Liseler mezun vermiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düz liseler fln vermiyo onları biliyorumda.Bazı fen liseleri de mezun vermicek diye bişe duydum doğrumudur?

• düz liseler
    yani birşey değişmiyo
    sınava giren sayısı azalcak ama nitelikli kişiler girecek
    anadolu+fen liseleri
  • fen liselerının cok buyuk bı bolumu gırmıo.gıren fen lıselerıde az snıfla gırcek hazırlık okumamıs sınıflar la.ben de fen lısesındeyım ve korkunc sanslı bu sene sınava gırcekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 16 Mart 2008; 13:02:35 >
  • geçen bir program izliyorum

adam diyor 1,5milyon öğrenci yerine bu yıl yalnızca 1milyon 100 bin kişi girecek ...

sanki adam 10 kişiden bahsediyor :):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

fen liselerının cok buyuk bı bolumu gırmıo.gıren fen lıselerıde az snıfla gırcek hazırlık okumamıs sınıflar la.ben de fen lısesındeyım ve korkunc sanslı bu sene sınava gırcekler

onun için mi şuan hiç bi okulda başvuru formu kalmadı? bu sene herkes şanslıyız diye düşündüğü için mezun olupta giremeyenler akın ediyo. belki inanmıyacaksınız ama bizim okulun formları 2 hafta önce bitti. müdür yardımcısına sorduk her yıl kalırdı bu sene kalmadı dedi. yani aşırı şanslı olduğumuz hikaye bence

• bazı aç gözlülerde saldırıyor sözüm üniversitede şuan okuyanlar için. girmişin kazanmışın ulen ne diye bi daha giriyon ki parana yazık git ye o parayı ama yok illa girecek rakip olacak boş yere çıtayı yükseltiyorlar

• ee o çıtayı yükseltenler genelde denemek için girmiyorlar mı?

sonra onların yeri gene boş kalıyor , boş kalan kontenjandan girenler alt puanlardan giriyor ve puanlar gene düşmüyor mu? düşündüm şimdi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.