Şimdi Ara

Bu Yaşam Tarzından Sıkıldım Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardan beri aynı hayat döngüsünün içerisinde dönüp durmakta ve muhtemelen yıllardır büyük bir depresyonun içerisindeyim.
    Hayat döngüm şu şekilde işliyor : Okul -> Ders Çalışma -> Hayal Kurma -> Uyku yıllardan beridir bu döngünün içerisinde bir gram dahi değişiklik olmadı
    Arada sırada bir şeyler yapmaya heves geliyor örneğin bir enstrüman alıp öğreneyim veya spora başlayayım vs. diye ancak bu hevesleri derslerimin daha önemli olduğu konusunda kendimi ikna ederek yok ediyorum.Diyeceksiniz ki bunu yaptın da çok mu başarılısın ? Bunca şeyi yapıp da sadece derse odaklanan biri için çok düşük notlar elde ediyorum. Bu hevesleri yok ettikçe de kendimi resmen robotlaşmış bir döngünün ortasına itiyorum.Bu ortaokulda da lisede de aynıydı şimdi üniversitedeyim yine aynı.
    Tek yaptığım farklılık HAFTADA 3-4 saat oyun oynamak.
    Birçok kişinin de söylediği o " gençlik yılları " ellerimden kayıp gidiyor.

Etrafıma baktığımda çoğu insan düzenini kurmuş her şeyi beraber yürütebiliyor sporu da dersi de sosyalliği de her şeyi aynı anda yürütüp , her şeyden de başarı elde ediyorlar.Bense sadece birini bile zar zor yürütüyorum.Dolayısıyla yaşadığım bu hayattan hiç zevk alamıyorum. Kısacası yaşayamıyorum.

Sizce birden fazla olayı aynı anda nasıl yürütebilirim ? Bu insanlar bunu nasıl başarıyor ?
    Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jutsu1 -- 17 Şubat 2019; 12:40:27 >

• Ayni ben knka yapacak bisi yok bende internet bile yok dusun altyapi gelmedi hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olayi akisina birakiyorlar,sosyal hayatlarini boşlamıyorlar bu is boyle yuruyor adamlar kafaya takmiyor. Biri 10 saat evde ders çalışsın digeri 6 saat ders 4 saat sosyallessin disari ciksin takılsın emin ol disari çıkan kisi daha basarili olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abingasi

Olayi akisina birakiyorlar,sosyal hayatlarini boşlamıyorlar bu is boyle yuruyor adamlar kafaya takmiyor. Biri 10 saat evde ders çalışsın digeri 6 saat ders 4 saat sosyallessin disari ciksin takılsın emin ol disari çıkan kisi daha basarili olacaktir.
    Kesinlikle öyle.Mutlu ve sosyal insanların hepsi dersi çok umursamayan insanlar.Sonuçta bu ülkede derskeri umursayanla umursamayan arasında fark yok.Adamlar hayatını yaşıyor.

Daha Fazla Göster
  • derslerinde başarılı olmamanın nedeni zihnen dinlenememen olabilir

hobiler bedenen yorar ama zihnen dinlendirir severek yapacağın 1 2 hobi ekle hayatına derslerine daha şevkle çalışıp daha iyi sonuçlar elde edeceksin

zamanın daralacak ama ne fark eder ki artan zamanı pcde telefonda kullanıyorsundur şuan boş boş onları azalt
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.