Şimdi Ara

Bu yağın üretim tarihi nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar mobil 5w40 yağ aldım üretim tarihini bulamıyorum. Etiketler şişenin altında yazıyor ama çevirmediğim yeri kalmadı göremedim. Önünde bir kare kod var üzerinde rakamlar yazıyor ama orada da bir şey çıkaramadım. Bidonun altında 14 yazıyor ama sanırım bu bidonun üretim tarihi olsa gerek. Yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Motor Yağının Üretim Tarihini Bulma

Motor yağının üretim tarihi, aracının düzgün çalışması için önemli bir bilgidir. Aşağıdaki adımları izleyerek motor yağının üretim tarihini bulabilirsin:

• Motor yağınızın kabına bakın. Üretim tarihi genellikle kabın üzerinde, şişenin dibinde veya etikette belirtilir.
    • "Üretim Tarihi" veya "Üretim Lot Kodu" ifadelerini arayın. Üretim tarihi genellikle rakamlarla belirtilir ve örneğin "231222" gibi biçimde olabilir. İlk iki rakam yılı, sonraki iki rakam ayı ve son iki rakam günü temsil eder.
    • Bazı üreticiler, üretim tarihinin sonuna bir harf ekler. Bu harf, üretim yılını temsil eder. Örneğin, "231222B" ifadesinde "B" harfi 2022 yılını temsil eder.

Önemli Notlar:

• Motor yağının son kullanma tarihi yoktur, ancak üretim tarihinden itibaren genellikle 3-5 yıl içinde kullanılması önerilir.
    • Üretim tarihinin yanı sıra, motor yağının API derecesi ve viskozitesi gibi diğer bilgileri de kontrol etmek önemlidir.

Anahtar Kelimeler:

• Motor yağı üretim tarihi nerede yazar
    • Shell motor yağı üretim tarihi nerede yazar
    • Motul üretim tarihi nerede yazar
    • Castrol yağ üretim tarihi nerede yazar
    • Motul yağ üretim tarihi nerede yazar
    • Motul yağ üretim tarihi nerede
    • Motor yağı son kullanma tarihi nerede yazar
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yağı nerden aldınız. Ikinci fotoda alt kısımda etiketin dışında yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytin kolonyası -- 9 Şubat 2019; 1:7:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytin kolonyası

Yağı nerden aldınız. Ikinci fotoda alt kısımda etiketin dışında yazar
    N11 den aldım hocam valla resimler deki gibi etiketin altında dışında dediğiniz altında sanırım ama yok galiba iademi etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QR kodu okutun belki bilgilerine ulaşırsınız?
  • Yağda son kullanım tarihi olduğunu bilmiyordum.

Size satmadan önce Solüsyon ile silmiş olabilirler. bence iade edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapağın oralarda olması lazım mobil de. Motulda yan en altta yazar mesela. Silmişlerdir kesin. Kolay siliniyo zaten. İade edin kesinlikle

• Şişenin altında daire içerisinde küçük bir mühür var.Bakıldığında 2014 yılının 1. ayında üretilmiş.Tahminen yağ da 2014 yılı 2. ayında üretilmiştr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 9 Şubat 2019; 8:48:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuttum orada yazan sayılar çıktı sadece

• Lokey L kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lokey,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba dönüşünüz beni mutlu etti. Yağın üretim tarihini satıcıya sordum oda isterseniz iade edin dedi. Bende iade oluşturup kargo ile geri gönderdim. Bundan sonrası sizde artık.

• açık yağ işte mübarek fazla kurcalama doldur gitsin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.