Şimdi Ara

Bu windows 8 başıma bela !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır ' Windows 8 ' kullanıcısıyım. Daha önce win 7 kullanıyordum ve merak ettiğimden dolayı win 8 yükliyeyim dedim. İlk yüklediğim günden beri saatte en az 1 kere makina hata verip reset atıyor :D ne film izletiyor ne oyun oynatıyor. İşin kötü tarafı son reset atışında Ne AutoCadte çizdiğim projeler, nede Proteusta çizdiğim devreler kalmış, hepsi silinmiş. Kısacası isyanlardayım !!!
    Yemin ediyorum 2. vista faciasıyla karşılaşmış durumdayım ve sinirlerim alt üst oldu gece gece. Bu şekilde sorun yaşayan bir ben mi varım ? denemek için windowsun kendi sitesinden yüklemiştim. sonra internetten iso olarak indirip temiz formatla kurdum hepsinde aynı sorun... Yarın ise tekrar windows 7ye geçeceğim.
    Bilgisayarda yazılımsal olarakta donanımsal olarakta herhangi bir sorun yok (işletim sistemi hariç ). çünkü setuplarımı depoladığım harddiskte tutmaktayım. Sizce sorun kesin windows 8 ' demidir ? Çalıştırdığım programlarımı xp sp3 te dahi denedim, google chromda, winrarda bile çöküyor resetliyor. Ekran kartımın, biosumun vs hepsi son sürüm güncel driverlardır. bios hariç tüm driverları eskisi ile de denedim hep aynı sorunu yaşadım. Sistemim imzamda zaten yazıyor. Overclock'tan yapar diyenler olursa da malesef onuda denedim, underclock ta bile aynı sorun var!

• Bios update yapın en son bios sürümünü yükleyin...
  • Sorunu windows 8'e genelleyemezsin. Milyonlarca kullananı var. Ben de dahil. Belki indirmiş olduğun windows 8 sorunlu olabilir. Bir de başka dene. cshtr den indirdim 2013 güncel yazan versiyonu. Biraz kurcalama yapmışlar ama herhangi bir sorun teşkil etmedi. İstersen bir de onu dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.