Şimdi Ara

Bu virüs mü, virüs ise nasıl kurtulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda kaspersky internet security yüklüydü.
    Büyük Rus müzik sitesinden mp3 şarkı indirdim.
    İndirdikten sonra bir baktım ki simgelerin üstüne hoparlör ikonu gelmiş.
    Chromeda da kaspersky koruma eklentisi var, bilgisayarda da ayrı olarak yüklü.
    Nasıl oluyo da bunu farketmiyo kaspersky hiç anlamadım.
    Şuan kaspersky tam tarama yaptırıyorum.
    Bulup düzelticek mi bakalım.
    Sizce ne yapmalıyım?

Bu virüs mü, virüs ise nasıl kurtulurum?

• www.sevenforums.com
    Shortcut Arrow - Change, Remove, or Restore - Windows 7 Help Forums
    https://www.sevenforums.com/tutorials/3606-shortcut-arrow-change-remove-restore.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana virüs gibi gelmedi. Kaspersky ile tam tarama yapabilirsiniz. Bu arada antivirüs programları her zararlıyı tespit edemez. Daha sıkı bir güvenlik elde etmek için aşağıda bağlantısını eklediğim konuya göz atabiliriniz:
    https://forum.donanimhaber.com/comodo-firewall-is-ile-ucretsiz-siki-guvenlik--137268343
  • Virüs değil. Ayrıca kullandığınız yazılım en iyi yazılım bunu bilin. Ayrıca eğer crackli yada internetten key bularak kullanıyorsanız kasperskyi hiç kullanmayın daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sorun gitti kaspersky sayesinde.
  • Evet o şekilde kullanıyodum. Dün yaptığım virüs taramasında o simgeler gitti. Tam da bugün lisans bitti, sonrasında da sildim kaspersky'ı. Alsam mı diye baktım da, pahalı geldi baya. İşi Windows defender ve Comodo'ya bıraktım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Evet o şekilde kullanıyodum. Dün yaptığım virüs taramasında o simgeler gitti. Tam da bugün lisans bitti, sonrasında da sildim kaspersky'ı. Alsam mı diye baktım da, pahalı geldi baya. İşi Windows defender ve Comodo'ya bıraktım artık.
    Comodo kullanabilirsiniz Kaspersky’den farkı yok neredeyse. Crackli yada internetten serial girilen ve orijinal lisans ile kullanılan antivirüs karşılaştırması vardı bir sitede ve arada gerçekten fark vardı. Crackli falan lisanslanan virüs programı hiç bir işe yaramıyor neredeyse. Özellikle Eset sürümlerinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.