Bildirim
BU VİDEOYU NASIL 60 FPS HALİNE GETİRMİŞLER

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
60 fps çekmişlerdir direk yada işsizlerse her kareyi tek tek after Effects ten editlemişlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Simplyfor
60 fps çekmişlerdir direk yada işsizlerse her kareyi tek tek after Effects ten editlemişlerdir.
bende oyun videoları çekiyorum böyle 60 fps olsun istiyorum videolarım nasıl yapacam -
SVP -Smooth Video Project diye bi program var.24-25-30fps videoları 60fps'ye yükseltip gösterebiliyor.Sanırım 60fps'ye çıkarıp kaydetme seçeneği de vardı.Bi araştırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
SVP -Smooth Video Project diye bi program var.24-25-30fps videoları 60fps'ye yükseltip gösterebiliyor.Sanırım 60fps'ye çıkarıp kaydetme seçeneği de vardı.Bi araştırın.
çok çok teşekkürler hocam hemen bakıyorum
edit yapamadım bulamadım olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 26 Eylül 2014; 17:42:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
SVP -Smooth Video Project diye bi program var.24-25-30fps videoları 60fps'ye yükseltip gösterebiliyor.Sanırım 60fps'ye çıkarıp kaydetme seçeneği de vardı.Bi araştırın.
Direk frapstan 60fps çek uğraşma hiç ben öyle yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Simplyfor
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
Direk frapstan 60fps çek uğraşma hiç ben öyle yapıyorum.
HEP YABANCILAR İLKLERİ YAPUYOR BENDE BUNU İLK TÜRKİYEYE GETİREN KİŞİ OLMAK İSTİYORUM O KADAR ARAŞTIRDIM ŞEY YAPTIM Bİ TÜRLÜ OLMADI KAFAYI YİYECEM BELKİ MESUT ABİ BİLİYORDUR @Speed-Step
-
İstersen 1000 fps çek youtube otomatik 30 fps getirmiyor mu onu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina
İstersen 1000 fps çek youtube otomatik 30 fps getirmiyor mu onu?
60 fps desteği geldi youtube a -
Hayır hala 30Fps, henüz youtube'da öyle bir destek yok. 60fps yüklediklerimi 30'a düşürüyor. -
Youtube a 60 fps destegi geldi gecenlerde
quote:
Orijinalden alıntı: cybernoid
Hayır hala 30Fps, henüz youtube'da öyle bir destek yok. 60fps yüklediklerimi 30'a düşürüyor.
işte ayar oluyor o ayar nasıl yapılıyor onu bilsem videoyu izle kardeşim -
Ben bir kaç gün önce yükledim 30'a düşürdü.
60fps çekmek için;
Bir kere VSYNC açık olsun, bu fps'yi 60'a sabitleyecektir (60hz kullandığınızı varsayarsak) Kaydı 60fps alın. Sony Vegas ile proje'yi 60fps seçin. Çıktı alırken 60Fps yapın. Özel bir şey yok.
Video zaten 30fps, dikkat etmediniz mi? İzlesen ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 27 Eylül 2014; 16:41:18 > -
nvidia shadowplay drn çekiliyodu 60fps
quote:
Ben bir kaç gün önce yükledim 30'a düşürdü.
60fps çekmek için;
Bir kere VSYNC açık olsun, bu fps'yi 60'a sabitleyecektir (60hz kullandığınızı varsayarsak) Kaydı 60fps alın. Sony Vegas ile proje'yi 60fps seçin. Çıktı alırken 60Fps yapın. Özel bir şey yok.
Video zaten 30fps, dikkat etmediniz mi? İzlesen ne olacak.
bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın hocam
-
Benim işim video... Önce gir youtube'dan izle. Sağ tuş yap ve "meraklısı için istatistikler" yazana tıkla bakam kaç fps oynuyor... 30fps
Bilmeden yorum yapmaymış... Sen önce kimin neyi bildiğinden emin olmadan yorum yapma. Adam videoyu yavaşlatmış. Sestende mi anlamıyorsunuz.
Ben şimdi oturur burda sana ıncığını cıncığını anlatırım ama vakit yok. Bunda özel olan hiç bir şey yok. 60fps oynuyorsun zaten ve 60fps kaydediyorsun. Ha bana 60fps çekilmiş bir film göster ve youtube'da bunu 60fps oynatıyor olsun, işte o ilginç olur. Her gün oynadığımız şeyi izlemenin nesi ilginç!? -
quote:
Benim işim video... Önce gir youtube'dan izle. Sağ tuş yap ve "meraklısı için istatistikler" yazana tıkla bakam kaç fps oynuyor... 30fps
Bilmeden yorum yapmaymış... Sen önce kimin neyi bildiğinden emin olmadan yorum yapma. Adam videoyu yavaşlatmış. Sestende mi anlamıyorsunuz.
Ben şimdi oturur burda sana ıncığını cıncığını anlatırım ama vakit yok. Bunda özel olan hiç bir şey yok. 60fps oynuyorsun zaten ve 60fps kaydediyorsun. Ha bana 60fps çekilmiş bir film göster ve youtube'da bunu 60fps oynatıyor olsun, işte o ilginç olur. Her gün oynadığımız şeyi izlemenin nesi ilginç!?
videonun yavaşlatmak kareleri arttırıyor sanırım o zaman birde bunu buldum deniyecem bakalım
http://www.youtube.com/watch?v=Pfm47Rcbm18
-
quote:
Ben şimdi oturur burda sana ıncığını cıncığını anlatırım ama vakit yok. Bunda özel olan hiç bir şey yok. 60fps oynuyorsun zaten ve 60fps kaydediyorsun. Ha bana 60fps çekilmiş bir film göster ve youtube'da bunu 60fps oynatıyor olsun, işte o ilginç olur. Her gün oynadığımız şeyi izlemenin nesi ilginç!?
film olarak buyur
-
Eğer youtube partneri değilsen 60 fps özelliği yok
quote:
Orijinalden alıntı: Vinewood
Eğer youtube partneri değilsen 60 fps özelliği yok
nerede yazıyor ilk defa duydum
adamların 3 abonesi var yapıyor benim çok çok abonem var olmuyor
Benzer içerikler
- gpu 100 kullanıyor
- nvidia geforce 940mx
- ekran kartı tamiri
- ensa bilgisayar
- gddr6 nedir
- 5060 ti
- rtx 5060 fiyat
- amd fsr
- rtx 4080 ti
- 5090 ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X