Şimdi Ara

BU VİDEOYU NASIL 60 FPS HALİNE GETİRMİŞLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ii8ydZevgs0

EKRAN KARTI PROGRAMI FELAN İLE Mİ NASIL

• 60 fps çekmişlerdir direk yada işsizlerse her kareyi tek tek after Effects ten editlemişlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

60 fps çekmişlerdir direk yada işsizlerse her kareyi tek tek after Effects ten editlemişlerdir.

bende oyun videoları çekiyorum böyle 60 fps olsun istiyorum videolarım nasıl yapacam
  • SVP -Smooth Video Project diye bi program var.24-25-30fps videoları 60fps'ye yükseltip gösterebiliyor.Sanırım 60fps'ye çıkarıp kaydetme seçeneği de vardı.Bi araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

SVP -Smooth Video Project diye bi program var.24-25-30fps videoları 60fps'ye yükseltip gösterebiliyor.Sanırım 60fps'ye çıkarıp kaydetme seçeneği de vardı.Bi araştırın.

çok çok teşekkürler hocam hemen bakıyorum
    edit yapamadım bulamadım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 26 Eylül 2014; 17:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

SVP -Smooth Video Project diye bi program var.24-25-30fps videoları 60fps'ye yükseltip gösterebiliyor.Sanırım 60fps'ye çıkarıp kaydetme seçeneği de vardı.Bi araştırın.

Direk frapstan 60fps çek uğraşma hiç ben öyle yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Direk frapstan 60fps çek uğraşma hiç ben öyle yapıyorum.

HEP YABANCILAR İLKLERİ YAPUYOR BENDE BUNU İLK TÜRKİYEYE GETİREN KİŞİ OLMAK İSTİYORUM O KADAR ARAŞTIRDIM ŞEY YAPTIM Bİ TÜRLÜ OLMADI KAFAYI YİYECEM BELKİ MESUT ABİ BİLİYORDUR @Speed-Step

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstersen 1000 fps çek youtube otomatik 30 fps getirmiyor mu onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

İstersen 1000 fps çek youtube otomatik 30 fps getirmiyor mu onu?

60 fps desteği geldi youtube a
  • Hayır hala 30Fps, henüz youtube'da öyle bir destek yok. 60fps yüklediklerimi 30'a düşürüyor.
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Youtube a 60 fps destegi geldi gecenlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Hayır hala 30Fps, henüz youtube'da öyle bir destek yok. 60fps yüklediklerimi 30'a düşürüyor.

işte ayar oluyor o ayar nasıl yapılıyor onu bilsem videoyu izle kardeşim
  • Ben bir kaç gün önce yükledim 30'a düşürdü.

60fps çekmek için;

Bir kere VSYNC açık olsun, bu fps'yi 60'a sabitleyecektir (60hz kullandığınızı varsayarsak) Kaydı 60fps alın. Sony Vegas ile proje'yi 60fps seçin. Çıktı alırken 60Fps yapın. Özel bir şey yok.

Video zaten 30fps, dikkat etmediniz mi? İzlesen ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 27 Eylül 2014; 16:41:18 >
  • nvidia shadowplay drn çekiliyodu 60fps

• quote:

Ben bir kaç gün önce yükledim 30'a düşürdü.

60fps çekmek için;

Bir kere VSYNC açık olsun, bu fps'yi 60'a sabitleyecektir (60hz kullandığınızı varsayarsak) Kaydı 60fps alın. Sony Vegas ile proje'yi 60fps seçin. Çıktı alırken 60Fps yapın. Özel bir şey yok.

Video zaten 30fps, dikkat etmediniz mi? İzlesen ne olacak.

bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın hocam

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Benim işim video... Önce gir youtube'dan izle. Sağ tuş yap ve "meraklısı için istatistikler" yazana tıkla bakam kaç fps oynuyor... 30fps

Bilmeden yorum yapmaymış... Sen önce kimin neyi bildiğinden emin olmadan yorum yapma. Adam videoyu yavaşlatmış. Sestende mi anlamıyorsunuz.

Ben şimdi oturur burda sana ıncığını cıncığını anlatırım ama vakit yok. Bunda özel olan hiç bir şey yok. 60fps oynuyorsun zaten ve 60fps kaydediyorsun. Ha bana 60fps çekilmiş bir film göster ve youtube'da bunu 60fps oynatıyor olsun, işte o ilginç olur. Her gün oynadığımız şeyi izlemenin nesi ilginç!?
  • quote:

Benim işim video... Önce gir youtube'dan izle. Sağ tuş yap ve "meraklısı için istatistikler" yazana tıkla bakam kaç fps oynuyor... 30fps

Bilmeden yorum yapmaymış... Sen önce kimin neyi bildiğinden emin olmadan yorum yapma. Adam videoyu yavaşlatmış. Sestende mi anlamıyorsunuz.

Ben şimdi oturur burda sana ıncığını cıncığını anlatırım ama vakit yok. Bunda özel olan hiç bir şey yok. 60fps oynuyorsun zaten ve 60fps kaydediyorsun. Ha bana 60fps çekilmiş bir film göster ve youtube'da bunu 60fps oynatıyor olsun, işte o ilginç olur. Her gün oynadığımız şeyi izlemenin nesi ilginç!?

videonun yavaşlatmak kareleri arttırıyor sanırım o zaman birde bunu buldum deniyecem bakalım
    http://www.youtube.com/watch?v=Pfm47Rcbm18

• quote:

film olarak buyur

• Eğer youtube partneri değilsen 60 fps özelliği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Eğer youtube partneri değilsen 60 fps özelliği yok

nerede yazıyor ilk defa duydum
    adamların 3 abonesi var yapıyor benim çok çok abonem var olmuyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.