Şimdi Ara

BU VİDEOYU NASIL 60 FPS HALİNE GETİRMİŞLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Orijinalden alıntı: New Hampshire

quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

60 fps çekmişlerdir direk yada işsizlerse her kareyi tek tek after Effects ten editlemişlerdir.

Öyle bir şey imkansız

nasıl yapıldığını biliyormusunuz hocam

Video gibi modülleri pek bilmiyorum ama bahsettiğiniz o olaylar imkansız bunu bilmeye gerek bile yok zaten.
  • Ben de burda oturmuş sana laf anlatıyorum....

Bir kere adamın ne dediğini anlıyor musun bilmiyorum, görsel olarak anlıyorsan, adam benim dediğimi yapıyor. Yani benim sana başta söylediğimi bana video göstererek satıyorsun.

Hatta bence adam yanlış bile yapıyor (daha doğrusu uzun ve sakıncalı yoldan gidiyor) Ben olsam her video parçasına ayrı ayrı girer, sağ tuş playback rate 0,500 girerdim ve böylece videoyu gerçek anlamda tam olarak 2 kat yavaşlatmış olurdum.

Dikkat ettin mi? 4.01 sn video 8.02 sn oldu, yani? (yanlış yaptığı için olamadı o ayrı..)

Ne demiştim; benim gördüğüm 2 kat yavaşlatılmış video

Neyse, burdan şunu anlıyoruz; adam videoyu 2 kat yavaşlattı ve yükledi. Sonra youtube'a girip 2 kat hızlı oynattı. Matematik, fizik, kimya bilmeye gerek yok; baştaki hıza geri döndük. Çıktı almadan önceki halinin aynısını oynatıyoruz. EEEeee!?

Burdan 60fps filan çıkmaz.... Bu 60fps tekniği filan değil. Bunu yapan ilk Türk olmayı düşünüyorsan hiç yapma, yapmış olmayacaksın.

....

Ben gerçekten video, ses, montaj-kurgu işlerinden anlıyor muyum yoksa sallayıp artistlik mi yapıyorum sen karar ver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 28 Eylül 2014; 22:58:58 >

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    SAÇMA SAPAN YERE GETİRME KONUYU!
    bak güzel kardeşim bir laf vardır
    Bir işi bilen yapar.
    Az bilen akıl verir.
    Bilmeyen eleştirir.
    Yapamayan çamur atar.

ayrıca youtube a 60 fps desteği geldi bak bende uğraşıyorum bu iş ile al bak sende karar ver yani
    https://www.youtube.com/watch?v=hPRNX6HqBZ4&index=3&list=LL4dPvh_ZD4yohA74Q89Ky_A

madem öyle yükle bi tane o şekil video göreyim nasıl olacak ilk başta x2 yavaşlatıcaz dedin şimdi 0.500 diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 28 Eylül 2014; 23:35:55 >

• Kendinle çelişiyorsun; madem biliyorsun ne diye soruyorsun... Yok bilmiyorsan niye dinlemiyorsun?

Kendini bilen, neyi bilip bilmediğini bilendir. Akıllı adamda kendisine verilen tavsiyeleri dinleyen adamdır.

--

2 katı yavaşlatmak ne demek?

2 sn olan videonun süresini 4sn'ye çıkartmak demektir. Bunda anlayamadığın nedir?

Adamın videoda gösterdiğine inanıyorsunda, ben sana doğru olan kısayolunu gösterdiğimde neden inanmıyorsun.

--

Şekil video nedir ya!? Sen o videoya şekil diyorsan (şekil ne demekse, ben tarz demeyi tercih ederim) üzülerek söyleyeyim; videonun altına hızlı müzik döşeyince olmuyor o işler. Uyum olacak... Görsel ile işitselin bir dansı olacak ki izleyen etkilensin. Ben videoda bir dans, ahenk, uyum, nizam göremedim. Arabalar uçuyor, müzik çalıyor. Altına başka bir müzikte koysan aynı şey olur. Hatta müzik koymasanda aynı şey olur. Birliktelik hissi yok çünkü.

Ben sana burda bir şeyler ıspatlamak zorunda değilim ki!? Sana tavsiye verdim, sen dönüp bana saçmalama dedin. Sen neyin otoritesisin ki ben sana bir şey ıspat edeyim. Sana bir şey ıspat etmek ben de bir mutluluk duygusu yaratmaz. Benim sana bir şeyler ıspat etmem sana mutluluk verecekse; kusura bakma, o mutluğu başka yerde ara...

(senin şekil video dediğin şeyi, gerçek bir uyum içinde yapmak sadece bir kaç dakikamı alır, ama beni dinlemeyen birine verecek bir kaç dakikam yok)

Bildiğin gibi devam et... Madem çok biliyorsun, aynen böyle müzikli videolar yap. Bu konuya katacabileceğim başka da bir katkım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 28 Eylül 2014; 23:22:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Kendinle çelişiyorsun; madem biliyorsun ne diye soruyorsun... Yok bilmiyorsan niye dinlemiyorsun?

Kendini bilen, neyi bilip bilmediğini bilendir. Akıllı adamda kendisine verilen tavsiyeleri dinleyen adamdır.

--

2 katı yavaşlatmak ne demek?

2 sn olan videonun süresini 4sn'ye çıkartmak demektir. Bunda anlayamadığın nedir?

Adamın videoda gösterdiğine inanıyorsunda, ben sana doğru olan kısayolunu gösterdiğimde neden inanmıyorsun.

--

Şekil video nedir ya!? Sen o videoya şekil diyorsan (şekil ne demekse, ben tarz demeyi tercih ederim) üzülerek söyleyeyim; videonun altına hızlı müzik döşeyince olmuyor o işler. Uyum olacak... Görsel ile işitselin bir dansı olacak ki izleyen etkilensin. Ben videoda bir dans, ahenk, uyum, nizam göremedim. Arabalar uçuyor, müzik çalıyor. Altına başka bir müzikte koysan aynı şey olur. Hatta müzik koymasanda aynı şey olur. Birliktelik hissi yok çünkü.

Ben sana burda bir şeyler ıspatlamak zorunda değilim ki!? Sana tavsiye verdim, sen dönüp bana saçmalama dedin. Sen neyin otoritesisin ki ben sana bir şey ıspat edeyim. Sana bir şey ıspat etmek ben de bir mutluluk duygusu yaratmaz. Benim sana bir şeyler ıspat etmem sana mutluluk verecekse; kusura bakma, o mutluğu başka yerde ara...

Bildiğin gibi devam et... Madem çok biliyorsun, aynen böyle müzikli videolar yap. Bu konuya katacabileceğim başka da bir katkım yok.

yaw ince ayar yapılıyor tamam öyle yapıyoruz fakat ses olmuyor oldu diyelim 30 fps de olsa 60 gibi olmuyor videonun orjinal olması gerekiyor yani video orjinalindede 60 fps olacak ondan sonra yavaşlatıcaksın yavşalattığında kare sayısı artar helede 60 fps videoda belirgin olur bu sonra sesler bozulur sesleride aynı şekilde yavaşlatılır ve ses inceltilir sekronizasyonu düzgün video ile beraber ama ben diyorum ki 30 fps yi 60 a nasıl yükseltecez anladınız mı acaba

vede o attğım video görüntü ile uyumlu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.