Şimdi Ara

Bu vericinin menzili arttırılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=3221301
    bu üründen bende mevcut. Stereo olarak fm yayını yapabiliyor. Yanlız menzili, ses kalitesi ve şiddeti çok düşük oluyor. Bunları arttırmanın bir yolu varmı. Devreye yapılabailecek bir müdahale olabilir mi?

http://hem.passagen.se/communication/ipod.html

Burada adam bu vericinin aynısının çıkışına 1 Wattlık bir RF Power katı eklemiş ve vericinin menzili hatırı sayılır bir mesafeye çıkmış...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektroEmre -- 27 Mart 2008; 19:44:28 >
  • Ben bu aleti laptopa bağlayarak çıkan sesi radyodan dinlemek için denemeler yaptım. Ancak ses çok düşük ve kalitesiz cızırtılı bir şekilde geliyor. Ben açıkcası küçük bir modifikasyonla ev içinde rahat dinlenebilir bir hale gelebilir mi diye merak ediyorum. Verdiğiniz link için teşekkürler eleman aynı aleti radyo istasyonuna çevirmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

Ben bu aleti laptopa bağlayarak çıkan sesi radyodan dinlemek için denemeler yaptım. Ancak ses çok düşük ve kalitesiz cızırtılı bir şekilde geliyor. Ben açıkcası küçük bir modifikasyonla ev içinde rahat dinlenebilir bir hale gelebilir mi diye merak ediyorum. Verdiğiniz link için teşekkürler eleman aynı aleti radyo istasyonuna çevirmiş.

Bu cihaz çok kısa mesafeler için üretilmiş en iyi verimi 1-2 metre içerisinde alabilirsin.
    Cihazı bu mesafenin dışarısında kullandığında sesin kalitesiz ve cızırtılı çıkması doğaldır.
    Eğer teknik bilginiz varsa cihazda anten bağlanacak nokayı bulup uygun bir anten bağlarsanız menzili artacaktır.
    Ayrıca cihazda şarjlı veya akaline piller kllanırsananız cihazdan daha çok verim alınabilir diye düşünüyorum.

Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.