Şimdi Ara

BU ÜST KONU OLSUN DERİM AADAM KASMA OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkes deişik topiclerden beni kasarmısın olyına geçio.Derimki kasılmak isteenler and kasmak isteenler buraya inş.üst konu olur.

C4EVER!
  • aga beni kasarmısın bende aresteyim ama lwl 25-28 arası tam hatırladığım kasarsan sevinirim aga

nick: İblis
  • Böyle bir üst konuya gerek oldugunu kimse düşünmez...Kasmanın yolu bir civciv alıp köpeklerde kasın, sonra ash dts falan kesin işte biz böyle kasa kasa ark 66 bende 63 olucam şimdi.

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Böyle bir üst konuya gerek oldugunu kimse düşünmez...Kasmanın yolu bir civciv alıp köpeklerde kasın, sonra ash dts falan kesin işte biz böyle kasa kasa ark 66 bende 63 olucam şimdi.

aynen tebrik ederim ark.ım

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • Civciv kasarken, normalde 1k gelen canavarlardan, 2.5k gelebiliyor. Novacı arkadaşlar 1 tane civciv alıp, smilodon, lard, dusk orc, uruk hai aoe yapabilir.
  • yaw bi bug duydum doğrumu bilmiyorum ama eğer doğruysa bi adam 7 tane eziqle party kuruyo ve harpy'e gidiyo eziqler harpy'e bilerek ölüyolar ama OKa basmıyolar ve adam tek başına kesiyo lvl 60 adama 280K ex gelmiş bu yolla cafecilerin hepsi gece bu yöntemle kasmaya çalışıyomuş ama bilmiyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.