Şimdi Ara

Bu ünlü sevdanız ney ya sizin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saçma sapan dizilerin türlü türlü aldatmaları yüzünden bu haldeyiz ve kimse dur demiyor hande erçelin 17 milyon levent ülgenin 100 bin takipçisi var lanet olsun be şu saatten sonra kimse ahh eski günler 90lar demesin çok fena bozarım sizi. Karan özçivitmiş 50 yaşındaki kadınlar oyyy kurban olurummm babası gibi yakışıklıı... Ne oluyor size yahu? O çocuk doğuştan trilyoner doğmuş zaten üstüne bide bu ilgi nedir torununmu yiğeninmi o senin? Bu olay sadece türkiyede var kendileri asgari ücretle kıt kanaat geçinir akrabalarından daha çok ünlüleri severler mesela abdde parktan obama geçiyor adam istifini bozmuyor o kadar zengin oldukları halde... Sizi medya iyi uyutuyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yanlış biliyorsun. ABD'de de benzer durum var. Zayn ile Gigi Hadid'in bebeği oldu. Herkes deli gibi bebeğin ismini merak ediyor ABD'de. Ayrıca Kylie Jenner milyarder olamadı diye fanları aralarında para topladılar mal gibi.  

  • onu bunu bilmem de obama için yargıçlar ayağa kalkmıyordu

  • Katılıyorum, türk insanında aşırı bir aşağılık kompleksi var ünlüler konusunda. Gözlerinde nüfus sayımındaki bir istatistikten başka hiçbir şey olmayanlara tapıyorlar, başka biri onlara laf etse canhıraş savunuyorlar, çocuklarının okul masrafını karşılayamıyorken ünlüler depresyona girdi diye üzülüyorlar, aynı zamanda bu ünlüler hangi fikri aşılasa onu benimsiyorlar.


    Bana kalsa bu durum hem müstehak, hem de üzücü. Olması gereken bu insanların onlara tapmak yerine kendileri sürünürken onların dünyadaki serveti bölüşmesine tepki göstermesi, olması gereken benliklerinden feragat edip onları daha rahat yaşatmak değil, onları servetlerinden feragat edip halkın revahını sağlamaya yönlendirmek. Bir ünlünün olması gereken en yüksek pozisyon halkın içinden gelip onlara seslenen bir şahsiyet olmaktır, bundan fazlası adaletsizliktir, halk buna sesini çıkarmadığı için müstehak, fakat yine de hala umut olduğunu düşünüyorum.





  • Bir ünlü o sırada frikik vermiyorsa dönüp bakmam bile.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 26 Ekim 2020; 18:40:47 >
  • Her yerde yazıyorum. İnsanların genelinde bir şeyin peşine takılıp gitme eğilimi var. Bazen bir kişi bazen de bir fikir olabiliyor. Benimseyip ölümüne savunuyorlar. Neden bilmiyorum. Ama dediğin gibi bu durum sadece Türkiye'ye özgü değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 26 Ekim 2020; 18:45:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hande filanmış yolda görsem dönüp bakmam millet deli oluyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.