Şimdi Ara

BU ÜNİVERSİTELERE SAKIN KANMAYIN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
11
Favori
233.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR,EĞER TERCİHİNİZİ VAKIF ÜNİVERSİTELERİNDEN YANA KULLANACAKSANIZ ÇOK DİKKATLİ KARAR VERİN.REKLAMLARA SAKIN KANMAYIN,KENDİNİZ ARAŞTIRIN VE SONUCA VARIN.İSTANBUL A....... ÜNİVERSİTESİNİ SEÇECEKSENİZ MUTLAKA AMA MUTLAKA ÇOK İYİ ARAŞTIRMA YAPIN.PARANIZI DİKKATLİ YERLERE VERİN YALAN YANLIŞ REKLAMLARA İNANMAYIN .
    ÖNCELİKLE İNTERNET SİTESİNE GİRİN VE KAMPÜSLERE BAKIN 4-5 TANE KAMPÜS BİLE GÖRSENİZ ADRES VE TELEFONLARIN HEP AYNI OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZDİR.3 ODALI BİR KİRALIK DAİRE KİRALAYANLAR BURAYI KAMPÜS GİBİ GÖSTERİP SİZLERİ YANILTMAYA ÇALIŞMAKTADIRLAR.
    SANAYİ BOZMASI BİNALARIN İÇİNDE KÜMES GİBİ DERSLİKLERDE OKUMAYA HEVESLENMEYİN.YENİ MEZUN ÖĞRENCİLERİ UCUZ OLSUN DİYE BÖLÜM BAŞKANI YAPAN OKULLARA İTİBAR ETMEYİN.
    YÖK RAPORUNU İYİCE İNCELEYİN VE HANGİ OKULUN NE KADAR MAKALE YAYIMLADIĞINI ÖĞRENİN.KURULUŞUNDAN BU YANA 3-4 SENE GEÇMESİNE RAĞMEN 1 VEYA 2 BİLİMSEL MAKALE SAHİBİ OLAN OKULLARDA Kİ GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN.ÖĞRETİM ÜYESİ MEVCUDUNU İYİ ARAŞTIRIN(ÖĞR.GÖREVLİSİ DEMİYORUM).
    BİLMEM KAÇ TANE SPOR KLÜBÜ YALANLARINA KANMAYIN.MÜTEVELLİ BAŞKANININ KENDİNİ TANRI OLARAK GÖRDÜĞÜ VE GESTAPO SİSTEMİNİN 10 KATI UYGULANDIĞI OKULLARI ŞEÇMEYİN.EN AZINDAN KAPIDAKİ HİZMETLİLERDEN PARDON GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN SORUŞTURUN.
    SİYAH PLAKALI AMERİKAN ARABALARINA BİNİP NEREDEYSE BİNALARIN İÇİNE KADAR GİRMEYİ GÜÇ SANAN ,CAMLI KÖŞKÜNDE OTURUP MİLLETE KÜFREDEN ,KORUMALAR ALAN VE TELSIZ KULAKLIKLARI VEREN DOLAYISIYLA KENDİNİ ÖNEMLİ ADAM GİBİ GÖSTEREN BU ZAVALLI ŞAHSİYETLERİN BAŞKANLIĞINI YAPTIĞI OKULLARIN YANINDAN BİLE GEÇMEYİN.
    İŞİNİZ GARANTİ LAFLARINA SAKIN OLAKİ İNANMAYIN.KISACASI ARKADAŞLAR OKUL SEÇERKEN ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ OLUN.
    SORULARINIZ OLURSA YANITLAMAKTAN ZEVK DUYARIM.TEŞEKKÜRLER

• öncelikle çok güzel bilgiler vermişsin eline sağlık... bi kaç sorum olcak bende vakıf üni düşünüyorum burslu
    1- bilgi,yeditepe, kadir has hakkında ne düşünüyorsun?
    2-mezun olurken burslu burssuz farkı oluyormu
    3-yurtdışı imkanları,sosyal imkamlar, akademik kadro,kampüs olanakları
    4-ayrıca senin senin tavsiye ettiğin( koç sabancı bahçeşehir hariç) başka üniler var mı?
  • ARKADAŞIM,YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KURULDU,BEZMİ ALEM ÜNİVERSİTESİ ÇOK İYİ OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM,TOBB VE BİLGİYİ DE TAVSİYE EDERİM
  • Bahçeşehir, Koç , bilgi, tobb, bilkent, maltepe, fatih bunlar gidilebilir diğerlerinden pek haberim yok
  • Kadir has nasıl bilien varmı açıklasa bi
  • ARKADAŞIM KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ DE MAKBUL OLAN VAKIF ÜNİVERSİTELERİNDEN BİRİDİR.AKADEMİK KADROSU GERÇEKTEN GÜÇLÜDÜR.BAZILARI GİBİ OLAYA TİCARİ OLARAK DA BAKMIYORLAR.
  • doğuş haliç beykent hakkında ne düşünüyorsunuz burslı düşünüyoruz biz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRK.NETE SAKIN BULAŞMAYIN!!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_yilmaz13

ARKADAŞIM,YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KURULDU,BEZMİ ALEM ÜNİVERSİTESİ ÇOK İYİ OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM,TOBB VE BİLGİYİ DE TAVSİYE EDERİM

Hocam, İstanbul Medipol Üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de bu Bezm-i Alem Üniversitesi'nin binasına falan baktım ben internetten ama eski ve teknolojik olmayan bir kampüsü var gibi?

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTER_10 -- 23 Temmuz 2010; 1:16:09 >
  • İstanbul Kültür üniversitesi'nin hukuk fakültesi nasıldır?
  • ARKADAŞLAR ATAKÖYÜN BATISINDA KALAN HİÇBİR ÜNİVERSİTE İÇİN İYİ DEMİYORLAR.TAMAMIYLA TİCARETHANE MANTIĞI GÜDÜLEN EĞİTİM NAMINA HİÇBİRŞEY OLMAYAN SÖZDE VAKIF ÜNİVERSİTELERİ BUNLAR DİYORLAR.SAHİBİNİN GEÇMİŞİNİ ARAŞTIRIN ZATEN ANLARSINIZ SİZDE.
  • ARKADAŞIM BEZMİ ALEM ÜNİVERSİTESİ TAMAMIYLE DEVLET VAKFI OLDUĞU İÇİN ARKASINDA DEVLET VE KAYNAĞI OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ŞİMDİDEN PEKÇOK ÜNİVERSİTEDE OLMAYAN ARAÇ GEREÇ ALINMIŞ.ARKASINDA VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VAR.
    quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: mete_yilmaz13

ARKADAŞIM,YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KURULDU,BEZMİ ALEM ÜNİVERSİTESİ ÇOK İYİ OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM,TOBB VE BİLGİYİ DE TAVSİYE EDERİM

Hocam, İstanbul Medipol Üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de bu Bezm-i Alem Üniversitesi'nin binasına falan baktım ben internetten ama eski ve teknolojik olmayan bir kampüsü var gibi?

Edit: Düzeltme

• quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

doğuş haliç beykent hakkında ne düşünüyorsunuz burslı düşünüyoruz biz

Ben Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesinde %50 burslu okuyorum.Kampüs hayatı bağlamında yeditepe gibi bekleneni veremez ama oldukça iyi bir öğretim üyesi kadrosuna sahip.7 yıl boyunca bursun kesilmiyor.Yaz okulunda bile burslular kaldıkları dersleri ücret ödemeden alıyor.
  • tamam çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 25 Temmuz 2010; 15:05:41 >
  • Tam burslu tıp okumak mantıklı mıdır sizce Koç,Acıbadem,Medipol gibi üniversitelerde. Tam Burs hangi durumlarda kesilir? Kampüs olayı nasıl bu üniversitelerde? Koç'un hastanesi var mı?
  • OSYM bursu ile giriyorsan bursunu kolay kolay kaybetmezsin endisen olmasın. Sanırım ortalamanı bayaa dusurmen lazım bunun icin. Eger tam burs ile tıp'a girecek puanı alabilmis, calisma disiplinine sahip birisiysen sıkıntı yasayacagınız sanmıyorum. Tebrikler ayrıca :)
  • Burs hangi durumlarda kesilir peki?
  • arkadaşlar ben meslek çıkışlıyım ve ek puanlı başarı sıram 354 . mecburen böteleri tercih edeceğiz . acaba ytü veya marmara gibi bir üniversitemi tercih etsem yoksa yeditepe başarılı burslumu tercih etsem . başarılı burslu kontejanı 5 , destek burslu kontejanı 10 du sanırım böle hatırlıyorum. sizce ne yapmalıyım
  • istabnul arel üniversitesi beykent atılım veya maltepede burslu okumayı düşünüyorum ama bu bölümlerde burs kesintisi oluyor mu bir bilisi olan var mı? birde mimarlık veya endstri mühendisliğini eskişehir gibi yada herhangi çok kötü sayılmayacak bir devlet ünide okumak iyidir yada iş alnı ve özel ünilerin yarattığı isdihdam alanı bakımın özellerdemi. yani beykent istanbul arel istanbul bilgi istanbul kültür maltepe nin kimlerle hangi firmalara kişi yetiştirdiğini ve hangisinin bu alanda iyi olduğunu bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim
  • Atılım'da okuyup ne yapacaksın anlamıyorum. En kötü devlet ünivesitesinden bile daha kötü bir seviyede neredeyse (Şırnak v.s hariç)
    Şimdi yine birisi çıkıp şöyle böyle demesin lütfen...
  • peki ya beykent ve maltape üniversitesi.bide maltepede burs kesilmiyor diyorlar ama klvza göre 11 yıl uyarılıyorsun puanını çıkaramazsan yukarı kesiliyor diye biliyorum. bilgin var mı bu konuda?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.