Şimdi Ara

Bu ülkede çalışmak kölelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herşey çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede çalışmak kölelik
  • ben bu hayatta çalışmaktan daha zor bir şey görmedim.

Adam elinden gelse kanımı emecek lan daha ne istiyorsun benden

Çalışan insanlar neden intihar etmiyor öğrenmek istiyorum.

Adam 12 saatten fazlasını alıyor hayatının.Gün zaten 24 saat 8 saat uyusan 2 3 saat yaşıyorsun.

Din olgusunun altını çok güzel dolduruyor aslında da uzun mesele.

• Memur degilsen hayat gg omg

Bugun 1 gunluk adli nobet yaptim memur gibi calisiyorsun

Sabah 9da actim dukkani 12.30a kadar dur 3 bucuk saat
    1 saat yemek
    13.30 17.00 arasi 3 bucuk saat daha dur sonra tak diye çık git sen sen sag ben selamet moruk ozel okula giderken zaten 16.30da çıkıyorduk omg cay corba pc telefon da yoktu

Memurluk kebap is memur degilsen hayata küs kardesim kanini emerler ustune kemiginin iligini hüp diye yutarlar bizim burada saba 8 aksam 10a kadar tutan ustune cumartesi cagiran avukatlar var

Bende biraz bakacam piyasaya olmazsa memuriyet iyidir ya çok hırslı biri degilim zaten memur olacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

aynen ben de 4 yıllık bir yer yazcam o sırada kpss kascam zaten girişimci,aşırı zeki,dünyaya bir şey katma potansiyeli olan biri değilim.

Sıradan ama rahat olmak potansiyelsizler için daha mantıklı bence.

işten çık evine gel, bir şeylerle oyalan yat kalk işte

• Uni aşırı boş is ya babam memur ol uniye de devam et dedi dinlemedim pismanim simdi araba alirdim omg

Hsjkhllk aynısını babam bana da demişti bende memur ne yeah dedim özelde bir güzel okşandım memurluğu mumla arıyorum omg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 27 Ocak 2022; 3:0:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel sektör kölelikten beter asgari bile vermiyor cogu yer

ben memurlukla ilgili bir bölüm okuyorum eğer memur olabilirsem forumda konu açıp her şeyi sıfırdan anlatacağım neler yapıp neler ettiğimi

Niyeyse lisedeyken falan kesinlikle memur olmayacağım diyordum. Şu anda da iyi ki memur değilim diyorum. İşe girdikten sonra 6'ıncı yılımda falan memur mühendisle aynı maaşı alıyordum. Şimdi 9'uncu senemdeyim. Muhtemelen memurların maaşı kuş olmuştur.

• Bir tanidigimiz avukat kamuda

9-5 çalışıyor

Hafta sonu yok

Maaşı 8000 bin civarı ikramiye vs filanda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Tayin meselesi olmasa kebabı şahane

• z kuşağına göre hayat kölelik, özgürlük sınırsızlık.

gerçek hayat bu değil.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

E kölelik olarak görmemiz çok normal katılmasam da yadırgamıyorum. Her şey çok pahalı yemek yemek bile bi dünya parayken karın tokluğuna çalışan kölelerden ne farkımız var ? Üstelik çalışma saatlerinin de minimum 8 saat olduğunu varsayarsak tam anlamıyla modern kölelik bunun adı. Gerçek hayat sınırsız özgürlük diyene denk gelmedim ben ama bu şekilde çalışmayı da ben şahsen istemiyorum. En basitinden karın doyurmak büyük bir masraf yani köle değilsek niye bu kadar düşünmek zorundayız yemek parasını ?

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

yemeği nasıl yediğine bağlı. geçen gün kebapçıda 310 lira hesap ödedim. işime geldiğinde öyle, sıkarsam 4 lira maliyetle doyurucu bir kahvaltı yapıyorum, malzemeyi alıp kendim hazırlayarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.