Şimdi Ara

BU ÜLKE İLERDE DEĞİŞECEK VE REFAHA KAVUŞACAK MI SİZCE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhalif biri halkın yarısına, açlık sınırın altında, yoksulluk sınırının altında yaşayanlara aklını kullanmıyor dese olay çıkartırsın ama sen deyince oluyor. Ayrıca daha geçen cappy alamıyorum diye yazan sen gene başkaları şikayet ediyor, ağlıyor diyorsun. Komedi ahahaha
  • Hayır umut yıllar önce tükendi gitti bu topraklardan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler bu ülkeden ne köy olur ne de kasaba.

50+ yaşındaki adamlar hala siyaset konuşuyor şöyle şöyle olsa daha iyi olur diyor. İşte bu lafları duyunca içimden oturma organımla gülüyorum

• Daha beter olacak. Kurtuluş savaşı döneminden bile daha beter durumdayız.

• Sevgililer günü de yaklaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 3 Şubat 2020; 4:36:40 >
  • Bu işler çark gibidir ya iyiye doğru döner ya da kötüye doğru. 20 senedir nereye doğru döndüğü ortada.

Ekonomi, eğitim, adalet, yaşam kalitesi vs. olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara ahlaka çalıyor ama çalısiyor diyebilecek kadar namussuz olabilmeye baktığım zaman.

Hiç umudum yok. Toplum ney ise yönetenler de o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reçete belli ama uygulayan yok, büyük heykel abi ama çok çok büyük en bi büyük heykeller yaptın mı bak gerisi çorap söküğü gibi nasıl geliyor, ülkenin parasını duble yollara, köprülere, helikopterlere, havalimanlarına, devlet hastanelerine, şehir hastanelerine, Marmaraya, Avrasya tüneline, metrolara, emekli ikramiyelerine, tanapa, hızlı trene, iha-sihalara harcadılar ulan hani şöyle dünyanın en büyük heykeli yok.

• Evet bu ülke refaha 3590 yılında kavuşuyor hayırlı olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün doğan çocuklar dshil böyle bir şey görmeyecek. Çünkü toplum sorunlu.

• Türkiye bir gün iyi bir hale gelecek. Ama eski nesilin ölmesi kesinlikle şart gibi görünüyor. Onlar siyasette olduğu sürece bu olmayacak. Yeni nesil bu konu da daha iyi olacak.
  • Kriz yok gibi davranıyoruz zaten o cepte. Afet sonrası kalkınma düşünenler için de büyük İstanbul depreminin faturası İmamoğlu'na çıkacağı için bir şey değişmez sadece CHP'nin oyu düşer
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    senin gibiler yüzünden ülke düzelmiyor,müslüman olsam din ile cahilliği bir tutan, inancıma saygı duymayana ben de oy vermem. saygı duyacaksın sonra ağlamayacaksın. o kesimden farkın yok.

• Potansiyeli degerlendiremedik.
    Cografya birinci neden.

• danteyi ilham aldığına göre...
  • Bu ülke ileride parça parça bölünecek, hem de bizim rızamızla... Bugün iktidarı destekleyen güruh yarın bu dediğim şeyi destekleyecek! Bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok, önümüzde bariz örnekler var.
  • Her zaman umut var demek isterdim ama maalesef Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde öyle bir şey kalmadı dostlar.

Bu ülke hiçbir zaman düzelmeyecek, Türk insanının genetiği bozuk. Ben çok düzgün bir insanım demiyorum, ben de bozuğum.

Umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz, tek kurtuluş yolunu da siz gayet iyi biliyorsunuz. Hayır yurt dışı değil : )

• seçimlerde adayların 1 milyon tl harcadığı ülke iyi yönde değişemez
  • Düzelmez

• quote:

Türkiye istikbali parlak bir ülkedir ve hep öyle kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 20 Ocak 2020; 16:43:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.