Şimdi Ara

BU ÜLKE İLERDE DEĞİŞECEK VE REFAHA KAVUŞACAK MI SİZCE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Din denilen şey diyor, gülüyorum gülüyorum gülüyorum. :)
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Birader siz ne yiyip ne içiyosunuz bu kafayı nasıl yapıyosunuz ya

Krizde değiliz, halkın kenarda parası var, Akp 15 sene daha yönetir, Abdden aldığımız para falan. Abdden aldıgımız o para yetiyosa ihtiyat akçesini niye sömürdünüz? Niye her şeyi yap işlet devretle yapıp duruyosunuz devletin parasıyla yapın halk da iki kat para ödemek zorunda kalmasın. Bir de nasıl fantezi kuruyosanız Akp 15 sene daha yönetecekmiş, tam onlar gidince kriz olacakmış. Bu yaşadığımız kriz kriz değilse asıl kriz o zaman gerçekleşecekse inşallah o zamana kadar yaşamayız. Bi de diyosun ki Akpyi yürütecek kadar para var. Akp yürüsün de gerisine ne olursa olsun dmi?
    Hala biz gidince ülke b.ku yer ayağı yapıyosunuz valla bu milleti iyice sinir ediyosunuz yerel seçimleri kaybetti niz bu tavırlarla, akıllanmadığınıza göre sıra genel seçimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 18 Ocak 2020; 20:51:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Türkiye 2008 den beri abdden aldıği para ile zaten zengin.Bu zenginlik 2033 e kadar sürer,2034,2035 gibi ilk kriz yaşanır.Sonrası sonsuz bir dip.
    Daha 14,15 sene akpyi yürütecek kenarda para var Türk halkında.
    kanalı unutmuşsun kardeş.

kanal kazılınca bütün salak kaptanlar bedava boğazı bırakıp parayla kanaldan geçecek, zengin olucaz.
  • İyiye gitse giderdi ama gitmedi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye her geçen gün daha da gelişip refah seviyesi yükseliyor zaten.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Peki bundan Türkiye'nin haberi var mı?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hangi Türkiye'nin?

• Bu ülke düzelmez kardeşim uzaylılar gelip istila edene kadar böyle.
  • Halen bazı arkadaşlar anlamıyor. Bakın geldiğimiz durumun dine yaklaşmakla alakası yok. Tam tersi dinden uzaklaşınca da düzelmeyeceğiz. Geldiğimiz durumun açıklaması dini siyasete alet ederek insanların manipülasyon edilmesi ve sonrasında bu durumun döngü halinde süregelmesi sonuç olarak da eğitimsizleşerek bilimden uzaklaşmak . Eğer sizler dinden uzak olmak isterseniz özgürsünüz . Ancak insanları dinden uzaklaştırmayı politika haline getirirseniz bugünkü durumların nedeni olursunuz. Kimseye karışmayın arkadaşım

• Aklı olan çocuk yapmasın gidişat iyi değil.

Ha çook zengindir yurt içi yurt dışı her yerde meskeni vardır onlar yapabilir.

Onun dışında yapılan çocuklar geleceğin ya kölesi ya işsizi olacak.

Çocuk yapmamakta bir tepki bir eylemdir.

• Tren kaçtı, millet 1937 de klimalı araca biniyordu, biz 2020 de turbo motor yaptık diye dünya devi zannediyoruz kendimizi. Batıyı yakalamak için onlardan hızlı koşmalıyız fakat hükümetin bakanlıklara, kurumlara verdiği bütçe payları, herşeyi ortaya koyuyor.
    Çok şey yazılır da, yazsan ne olacak

• HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK✌️🇹🇷♥️😀twitter
    HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK✌️🇹🇷♥️😀
    https://twitter.com/capulcu_ihtiyar/status/1152125373011898368

Millet hırsızlığı bırakırsa veya hırsızların oranı %50nın altına düştüğünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 20 Ocak 2020; 1:3:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Tamamen katılıyorum. Gelişmekte olan bir ülke 18 yılda düzgün bir yönetimle gelişmiş bir ülke olabilirdi. Türkiye'nin coğrafyası, konumu, genç nüfusu her şeyiyle potansiyeli vardı ama mevcut iktidar bunu kullanamadı ve şu an gençlerin %90 ının ülkeyi terk etmek istediği bir duruma evrildik. Bu ülkenin gelişmesini bekleyen varsa hiç beklemesin. Bu ülke sabit maaşla yaşanacak bir yer değil artık. Gençlerin önünde iki seçenek var;

1.Türkiye'de kalıp çok para kazanmanın yollarını bularak(girişimcilik vb.) bir nebze olsun kaliteli yaşayabilmek
    2. Gelişmiş ülkelere göç etmek

Seçim size kalmış.
  • George Carlin'in de belirttiği gibi:
    ferşat özçelikyoutube
    George Carlin - Politikacılar
    https://www.youtube.com/watch?v=7RGmPbny40c
  • İşini bilen kazanıyor ve yaşıyor. Aklını kullanan evini de aldı arabasını da çekti altına. Şikayet etmek yerine hataları biraz kendinizde arayın.

• Hayır.
  • Hukumeti elestiriyosun, ana muhalefetin gecmisinden bahsederler. Muhalefeti elestiriyorsun, zamaninda hukumet de boyle boyle yaparken iyiydi degil mi derler.
    Hic kimse kendi tuttugu partinin hatasini gormez. Yanlisini baskasinin yanlisini göstererek savunur. O yuzden şöyle bi bakiyorum da. Ne partiler parti gibi ne de seçmenleri seçmen gibi. Kimse yanlışa yanlış diyemiyor. Bizler partilerin avukatligini degil, işin dogrusunu yapmasina vesile olduğumuz zaman bu ülke gelişir. Malesef forumdakiler çoğu partizan :(

• İlerde,

buraya parasıyla gelen

Arap ve Suriyeliler millet vekili olur.parti kurar

Başa gelir yine bişey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İşini bilen kazanıyor ve yaşıyor. Aklını kullanan evini de aldı arabasını da çekti altına. Şikayet etmek yerine hataları biraz kendinizde arayın.
    Bende bunu dediğim için aktroll oluyorum aman olsun olayım 30 50 kişi yüzünden aktroll olsam ne olacak hep aynı üyeler hep aynı ağlamalar hep aynı şikayetler hep isterler hazır olsun hep isteler kolay olsun sürekli şikayet etme paradoksu ile nefes alıyorlar o yüzden dışarı çıkıyorum ülkenin yarısı akp demiş bunlar burada goy goy yapsa ne olacak değiştirin diyorum milleti ikna edin madem sorun var ülke de size göre ülke battı diyorsunuz bunu anlatın diyorum millete o da yok varsın yoksun şikayet etmek eee peki değişen ne millet uludağ 'a gitmiş oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaşmış ağlayan kim malum benzer üyeler o zaman demek ki buradaki kendiniş geliştiremeyen aciz bırakan kafasını kullanmayan kişiler de sorun kendilerine laf etmezler her şeyi ben bilirim derler ama o paraları o işleri o arabaları alanlardan olamazlar, zaten evlenemiyorlar da iyice eve hapsolmuş internetin ardına anonim olarak yerleşip sürekli eleştirmek sanki akp gitse iyi parti gelse ülke arşa çıkacak akp den önce de durum ortada akp de de durum aynı 1938 'den sonra ülke de hep yüzde 1 5 10 ile büyümüş küçülmüş tak ilerleme kaydetmiş darbe yemiş tak kendi arabamızı yapalım denmiş şak ford 'u dayamış abd ülkemize eee böyle olursa bu ülke ilerler mi yooo şimdi birileri bakalım imamoğlu 'na inanıyor te görüyoruz mesele imamoğlu değil mesele eldeki para ortada güç ortada kalite ortada imamoğlu 'da elinden geleni yapsın ne yaparsa yapsın istanbul çözülemez çünkü para ortada kalite ortada ver parayı koy 100 milyar euro 'yu önüne imamoğlu 'nun önüne ya da benim senin onun bunun önüne istanbul 'u iki katı güce ulaştırır o yüzden mesele insan ile değil mesele güçle para gücünle üretiminle ihracatınla yeniliklerinle güç elde edilir ab ye bakında abd 'ye bakında bunları görüyorsun o yüzden güçlü olduklarını da görüyorsun peki ülkene bakıyorsun sürekli şikayet ederek nefes alan millet ama kendine gelince iğne batırmaya gelince ben akıllıyım ben çok bilirim. O yüzden he anam babam deyip geçmek kalıyor. Bu millet ayağa kalkmazsa sorunlarını çözmeyi öğrenemzse daha çok sürünür bugün akp ye diyenler yarın meral hanım gelsin ona da derler ben geçmişe bakarak bunu hep gördüm ve şuanda da görüyorum tahminim gelecekte de benzeri olacağı. Bir kesim bakıyor biri seçilsin her şeyi o tek başına şak diye asasını vurup yapsın ha çok güzel hep böyle isteme modu.

• 20 senedir ciddi bir gelişme yok halk açısından. Bi 20 daha gider herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.