Bildirim
Bu TV yi almakla iyimi ettim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence on numara tercih olmuş. ben olsam bende philips alırdım. 6 serisi gayet iyi. güle güle kullan. -
Üstat iyi bir tercih olup olmadığına en doğru kararı genede sen verirsin sen seyrediyorsun bizler tv yi göremiyoruz,şunu söyleyebilirim diğer markayı tercih etseydin panelle ilgili sıkıntıları (ışık kaçırma,ölü piksel,sd yayınlardaki başarısızlık) vs yaşama olasılığın dahada yüksek olacaktı, kesin olcaktı demiyorum yanlış anlaşılmasın olma ihtimali bu markada biraz daha fazla.
Bencede iyi bir tercih yapmışsın,güle güle kullan. -
Hayırlı olsun, hem damassyus'un dediği gibi LG ve Samsung'da olan olası sorunları yaşamayacaksın artık Philips sayesinde, hem de ambilight deneyimini yaşayınca çok doğru bir iş yaptığına karar vereceksin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X