Selam arkadaşlar, Bu güne kadar hep iphone kullandım. Geçenlerde yanlışlıkla arabayla (2.2 tonluk tesla) SE 2020 cihazımın üzerinden geçtim - Uygulama olarak instagram, google maps, twitter vb. kullanıyorum. Bu uygulamalarda takılmadan akıcı bir şekilde çalışması önemli özellikle maps. Oyun oynamıyorum, düz bir kullanıcıyım. - Bataryasının en az bir gün gitmesi gerekiyor. - Iphone dan androide geçiş, iphone dan iphone a geçiş gibi rahat mı? 40 yaşında bir boomer ım - Küçük ve ince bir telefon olmalı - Biraz kaliteli hissettirmeli Araştırdığım kadarıyla aklımda zflip 6, oneplus 13s s25 edge gibi modeller gördüm. En çok zflip 6 aklımı çeldi ancak şikayetler mevcut anladığım kadarıyla. Tavsiyelerinize açığım, yanıt veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Edit: 60.000 TL ye kadar ödeme yapabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 15 Mayıs 2025; 14:42:40 > |
SE 2020 den sonra ne almalıyım?

-
-
Honor magic 7 pro tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 sonrası 13t pro ısındığı ıcın sattım S24FE devam
-
60bin bütçeniz varsa eğer birkaç öneri yapayım. Fiyat performans bakımından en f/p cihaz honor magic 7 pro olur. telefon tam bir amiral gemisi ve rakipleri 16pro max veya s25 ultradır yani tam bir amiral gemisini çok daha uyguna almış olursunuz. ancak küçük ve premium hissettiren bir telefon istediğinizi söylemişsiniz bu yüzden size uyar mı bilemiyorum ama şiddetle öneririm. öte yandan şu bir gerçek küçük bir telefon ve bir günü rahat çıkartacak batarya ikilisi biraz çelişkide kalıyor. s25 gibi küçük ekranlı ve yine fiyat performans denebilecek bir telefon alabilirsiniz uzun seneler götüreceğine eminim ve oyun oynamıyorsanız ve çok aktif kullanmıyorsanız bataryası 1 günü çıkartacaktır. zaten se 2020 den geçince çağ atlayacaksınız batarya konusunda emin olun. illa iphone istiyorum derseniz eğer hiçbir şekilde önermesem de sıfır iphone 16 veya 2.el 14-15-16 pro modellerine bakabilirsiniz. yine 1 günü çıkartması size bağlı ama ben şahsen fiyatını hak etmediğini düşündüğümden önermiyorum. özellikle 16 ya vereceğim parayla honor magic 7 pro gibi bir amiral gemisini almak varken.
batarya ve uzun ömürlülük öncelikli ise ve android geçmek sorun olmayacaksa honor magic 7 pro
çok yoğun kullanmam ekranı küçük olsun ve aktif en güçlü android işlemcisine sahip olsun, bana yeter derseniz s25 veya s25+ (ekran ve batarya dışında aynı cihazlar ekranı büyük istemediğiniz için bahsetmemiştim üstte)
ben alışkanlıklarımdan vazgeçmek istemiyorum iphone olsun ne olursa olsun derseniz de sıfır olarak 16-15 2.el olarak da 14 ve üzeri pro modelleri.
bonus: eğer sadece günlük kullanım için istiyorsanız eğer batarya konusunda başarılı olduğu için 16e bakabilirsiniz ama kamera ve dinamik ada gibi gündelik kullanım ve premium hissettirecek konularda çok kısılmış bir telefon.
sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X