Şimdi Ara

Bu tv alınır mı ? Mu7400 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 55 inc mu7400 almayı düşünüyorun hb de 3700 civarına geliyor indirimlerle sizce alınır mı ?

Alternatifler nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafa yanığından sonra 49mu7400 aldım 3000tlye yarın gelip kuracaklar ben öyle ahım şahım bişey beklemiyorum zaten tüplü tv sonrası bu tv Ferrari gelecek bana onu biliyorum :)

• Ben de bugün 49mu7400 aldım umarım memnun kalırım

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi bekliyoruz

• Dün kurulum yapıldı bu gün internet sitesinde yazılım güncellemesi çıkmış gördüm yükledim az da olsa uydu geçişleri hızlandı incelemeye devam ediyorum

• Bugün media mark ta baktım 7400 un görüntü kalitesi 50 mu7000 e göre daha iyi geldi . Acaba aralarında ne fark var

• Mu 7000 serisi 360 derece açıyla izlemek mümkün değil ayrıca renk kalitesi ve görüntü açısından 7400 ile asla kıyaslanamaz kendi görüşüm çünkü ben de vatan da indirimli diye gittim USB bellek taktım o mağazada 7400 kalmamıştı deneyemedim sonra başka bir media markt mağazasında ikisini kıyaslama fırsatı buldum kesinlikle 7400 dedim bütçe de kısıtlı 3000tl iken internetten aldım şu an teknosa da baktım 3599 TL bu şahsi fikrim herkesin bakış açısı farklı tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Curved Monitör Alınır Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Bu fiyata alınır mı ps4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.