Merhabalar.4 Yıldır sony 55 '' XH90 kullanıyorum ve çok memnunum. Evi değiştirdiğim için 75'' e geçeceğim lakin piyasada sony yok artık.TLC öneriyorlar ve LG.Teknolojiden biraz geri kaldık.QLED ve MLED hangisi tercih edilmeli.TLC nin 75c845 diye bir modeli var 100.000 tl civarında.Teknik servis ağından şikayetler var ama kalitesini özellikle ps5 teki tepkimelerini göremedim. Lg mi tercih edeyim TLC mi.Samsung renklerini sevmiyorum PS5 ve film için alıyorum.Özellikle ps5 te vereceği akıcılık ve içindeki iyileştirme modları benim için önemli.Görüntü canlılığıda.Sizce Hangi marka ve modele yönel meliyim ? TLC lerde 755 ten başlayan serilere baktım Lg ile ilgili hiçbir fikrim yok. TV ler ile ilgili iyi bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır illaki. tepki süresi, gecikme süresi, yenileme hızı, kalibrasyon sonrası performans gib özellikleri göz önüne alarak Değerli yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Ekim 2024; 4:42:5 > |
75'' TV ÖNERİSİ PS5 İÇİN -QLED VE MLED FARKI ?
-
-
Bütçeniz var ise,
LG & TCL konusuna hiç girmeye bile gerek yok bence :)
75QNED91T6A - https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/qned/75qned91t6a/
-
ama bütçe olarak tcl ürünlerinde 100 k olan ürünleride var be çok övülüyor . Neden böyle dediniz -
LG'yi kıyaslayacağınız markalar sony veya samsung olabilir o seğment fakat çin malı servisi olmayan TCL eşdeğer değildir.
100K olması hiç önemli değil bence aynı marka globalde LG ve samsung'un yarı fiyatına satılıyor fakat ülkemizde fiyat olarak sanırım koç holding getirdiği için olmalı oldukça yüksek..
Ayrıca 100K vereceği bir üründe servis sorunu yaşamak istemez kimse..
Tabiki karar sizin hocam benim fikrim bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 16 Ekim 2024; 16:47:15 > -
Bunlar samsung satıcıları da ondan
-
samsung satıcısı lg önermiş ama nasıl olacak :) -
Samsung lg ikisini de satiyorlar. Tv tavsiyeleri sayfasini kontrol edersen gorursun. Ellerinde hangi stok varsa onu övüyorlar:)) ellerinde qn85 var. Ha bir onu övüyorlar. Wn90d icin tek kelime etmiyorlar. Qn90 gelirse bu seferde onu överler.
-
samsung sevmiyorum renk ve aydınlataçmalarını lg ve sony çok daha iyi.Tlc media markta gördüm iyi renklerdi.Ama kullanıcıların yorumlarını göremiyorum.Lg den 70,80 k civarında ne öneriniz olur özellikle ps5 için bakıyorum -
Yerinizde olsam tcl 75c855 de indirim beklerim. Su an yeni diye yukaridan satmaya çalışıyorlar. İyi bir indirim geleceğine eminim. Hic acele etmem
-
bekleriz problem değil.Fiyat çok yüksek ama cidden .Servis mevzusubsan dolayı bu parayı bu tv ye vermem -
Şuan 75c755 MediaMarktte 55bin lira gece indirimiyle bu model için iyi midir bu fiyat hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibernao -- 16 Ekim 2024; 21:52:32 > -
Cok iyi fiyat bence.
-
Hocam ben de 55C755 kovalıyorum bir ara 30 bine düştü birkaç gün sonra 33-34'e çıktı. Amazon satsa alacaktım ama onlar da 50 inç sattı 55 yoktu. Şu an en ucuz 32 bin. Acaba düşer mi tekrar yoksa bu fiyatı da bulamaz mıyız kararsız kaldım. Kasım kampanyalarını mı beklesek acaba? Biri de listeye zam gelecek falan yazmıştı doğru mu bilmiyorum.
-
Salona tv alacaksanız 55 almayin bence. Minimum 65 inc olmali
-
Hocam ben de çok istiyorum ama çok uçuyor ya fiyat. 30 bin nerde 43-45 bin nerde? 65 inç 35-38 bine falan düşecek ki anca alabileyim. O da imkansız gibi.
-
1 tane cihaz alacaksin. Ve uzun yillar kullanacaksın. Tv seyretmeyi seviyorsan ailece film zevkiniz varsa bütçenizi zorlayın derim. 55 inc ile film zevki olmaz. C745 de düşünebilirsiniz. O tv de cok guzel.
-
Hocam bunların ömürleri ne kadar acaba ortalama 5 yıl diyorlar artık, bana çok kısa geldi. Şu anki televizyonum Samsung 9 yıl oldu ledleri falan düşüyor ışık sızması var ama hâlâ sıkıntısız çalışıyor. Eski televizyonlar gerçekten bayağı dayanıklıymış ama şimdi üretilenler ne kadar dayanacak acaba? O kadar para verip 3-5 yılda bir yenilemek bizi zora sokar.
-
Ledler daha uzun ömürlü. Ariza olmasin en az10 yil. Bu arada eger tv de oyun oynamiyacaksan tcl 65c655 de düşünebilirsin. O da güzel bir tv. Oyun oynayacaksan 745 veya 755
-
Işık sızma ve ghosting in en önemli sebebi edge led olmaları. Su an samsung hala edge led ürünleri satiyor. Tcl nin en alt giriş seviyesi p735 bile direct led. Neredeyse qled kadar güzel goruntu veriyor.
-
Oyun oynamayacağım hocam 2 aydır araştırıyorum nerdeyse. C645'den C755'e kadar yükselttim. Digitürk var evde maçları kaçırmayız onun haricinde anne baba Youtube'da falan takılır hep, arada film falan da izleriz. C745 alacaktım aslında C755 fiyatları ona yaklaşınca onu almaya çalışıyorum. 55 inç düşse 30 bine alacaktım ama düşmedi bir türlü. Şimdi de inç meselesi kafamı karıştırdı başa sardık.
C745 ile C755 65 inç arasında 3 bin falan oynuyor çok değil. 65 mi alsam paraya kıyıp şu an onu düşünüyorum. Kasım'da belki daha da düşer. C655 hz düşük, görüntü kalitesi de o kadar iyi değildir diye bakmadım.
Benzer içerikler
- saba televizyon alınır mı
- senna tv alınır mı
- tcl mi philips mi
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- lg mi samsung mu
- huawei televizyon
- en iyi televizyon markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X