Şimdi Ara

Bu Türkiye de neden herkes beni stres ediyor , kazıklamaya çalışıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten çoğu kişinin başına gelmiştir.Fiyatlar pahalandıkça pahalanıyor.İnsan hakları çiğneniyor.Herkes stresli.Kafayı yiyeceğim yakında.

• haklısın, herkes kendini zeki zannediyor, herkes kendi cebini besleme derdinde, eskisi kadar kimsenin kimseye saygısıda kalmadı. ne yapılabilir dersen pek bişey yapamazsın insanların davranışlarını değiştiremezsin, herkes müslümanım diyor elin hristiyanı bizden daha yardımsever, bizden daha kibar, bizim gibi birbirlerini tırtıklama dertleri yok, avrupada köpeğe verilen değer kadar burada değerimiz yok. kendin için ne yapabilirsin, sevdiğin bi ülkeye yerleşip daha iyi bi yaşam elde edebilirsin.
  • sadasc11 kullanıcısına yanıt
    gideceğim zaten de çok stresliyim.Dünya kadar tedavi gördüm.Ama yapacak bir şey yok maalesef.
  • İphone 6 plus türkiye fiyatı 3.400 tl civarı

At alınır o fiyata AT !

hep vergi hep vergi bıktım samsung kullanmaktan :(
  • birde devlet vergisi var... vergi değil soygun resmen.Bir elektrik faturası geliyor %45 i vergi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Noreg

birde devlet vergisi var... vergi değil soygun resmen.Bir elektrik faturası geliyor %45 i vergi

o kadar vergi alıyorlar yaptıkları bir şeyde yok . bari bişeyler yapında iyi yere gidiyor diyelim şahsen imkanım olsa yurtdışına giderdim .

Her kontör yükledigimde telsiz kullanım vergisi olarak 1.30 TL çekiyor

Telefon ne zamandan beri telsiz oldu ? hep vergi hep vergi .

Amerikayı örnek alın biraz
  • hepsi soyuyor diğeri görüyor benim neyim eksik ha babam o da soyuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Norvece kacabilsek neguzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Noreg

gideceğim zaten de çok stresliyim.Dünya kadar tedavi gördüm.Ama yapacak bir şey yok maalesef.

inşallah istediğiniz gibi olur. bende gitmeyi düşünüyorum hele üniversite bitsin
  • En büyük kazikcilar elektronik eşya tamircileri hiç birine guven olmaz bozuk olmayan parcayi tamir ettim der kazigin buyugunu atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En tepeden aşağı doğru ahlaki ve kültürel yozlaşmanın her yeri sardığı ve çoğu insanın bana dokunmayan bin yaşasın zihniyeti bugünlere getirdi TR'yi.

Her türlü yolsuzluğu, ahlaksızlığı, rezilliği görmezden gelip ,onlardan öncekilerde yaptı ne olmuş kafası işte bugünlere getirdi durumu.

O zaman bu halk bu zihniyetinin ceremesini de çekecek, her türlü haksızlığa da uğrayacak, her türlü hukuksuzluğa da uğrayacak.

ve bana dokunmayan bin yaşasın diye görmezden geldiği canavarın bir sonraki hedefinin kendisi olduğunu farkettiğinde onun yardımına gelen kimse olmayacak çünkü bana dokunmayan bin yaşasın diye diye
    etrafında ona yardım edebilecek ve destek verebilecek herkesin o canavarın zulmü altında yokolmasına seyirci kaldığı için.

TR'nin ilkel zihniyetli halkı da görmezden geldiği canavarın zulmü altında ezilmeyi haketmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.