Şimdi Ara

bu trophy olayı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi kaç ay oldu ps3 u alalı ama bu tropht nedir ne değildir bilmiyorum ilgilenmedim de açıkçası.
    neye yarar akar mı kokar mı?

• Yok, akarı kokarı yoktur. Turşusu kurulur, bakılır şevk dolunur.
    Oyunların ömrünü uzatır. Kıl kadar düşman öldür, yün kadar headshot yap der mesela.
    Bir diğer karşılığı achievement' tır. Açınca çlink diye ses çıkar. Mutlu olursun.
    En babası platindir. Tamamen manevi hazdır. Maddi bir getirisi yoktur. Trophy candır, achievement' da canan.
    Dünya 2.sinin 123 tane platin trophy' si vardır.(Birinciyi görmedim.)
  • Her oyunda belli görevleri ya da istenilen şeyleri yaptıkça , başarılan şeyin zorluk seviyesine göre bronz,gümüş,altın ve bütün istenilenleri yaparsan en değerli olan platinyum trophy kazanırsın.

Trophylerı kupa gibi düşün.Oyunu dibine kadar oynaman ve sömürmen için gazlayıcı bir etkendir. Hatta bi süre sonra bağımlılık yapar ki trophy desteği olmadan önce oynadığı oyunları tekrardan satın alıp sırf trophy kasmak için tekrar oynayan arkadaşlarım var benim.

Şahsen ben de zevk alıyorum oyun oynarken bi anda trophy penceresinin açılıp o hoş sinyal sesini duymaktan.
    Oyun oynarken + zevk ve motivasyon sağlıyor benim için.

Bu kazanılan trophyler senin psn hesabında hangi oyunlarda kaç tane kazanmışsın etmişsin hepsi istatistik olarak kayıt oluyor. Diğer insanların da trophy bilgilerine bakabılıyorsun.
  • hiç ilgilenme zaten, çünkü trophy toplamaya başlarsan saplantı yapar, keyif için degil de trophy için oyun oynamaya başlarsın...
  • ok sağolun
  • tıraşovski bi olay merak etmen bile zaman kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jointiakis

tıraşovski bi olay merak etmen bile zaman kaybı

Hiç beğenmediğim tarzda bir yorum
    Sen ilgi duymuyorsun ya da senin için cazip değil diye yüzbinlerce oyunsever ve onlarca oyun yapımcısı şirketin üstünde vakit harcadığı , önem verdiği bir hadiyesi tıraşovksi ve zaman kaybı diye nitelendiren birisi ya ps3 sahibi değildir ya sahibidir ama fazla derinlemesine ps3 kullanıcısı değildir ya da traşovski bir oyuncudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 26 Mart 2010; 12:24:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu Kill Alma Merakı?
    12 yıl önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevdiğin oyun olduğu zaman trophy almaya uğraşman çok zevkli oluyor diğer türlü tam bir işkence , mesela ben uncharted2 de platinium aldım ve çok keyifliydi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

tıraşovski bi olay merak etmen bile zaman kaybı

Hiç beğenmediğim tarzda bir yorum
    Sen ilgi duymuyorsun ya da senin için cazip değil diye yüzbinlerce oyunsever ve onlarca oyun yapımcısı şirketin üstünde vakit harcadığı , önem verdiği bir hadiyesi tıraşovksi ve zaman kaybı diye nitelendiren birisi ya ps3 sahibi değildir ya sahibidir ama fazla derinlemesine ps3 kullanıcısı değildir ya da traşovski bir oyuncudur.

he
  • peki hangi durumlarda trophy alınacağını bilebiliyormuyuz. yani batman onuyorum mesela 15 hit combo yapınca mı trophy alırım yoksa hiç darbe almayınca mı

yani deneye deneye mi bulmak lazım?
  • millet internete girip trophy listelerinden herşeyi okuyo, sora trophy leri alıp "en iyi oyuncuyum" diye geziyo işte, amaç bu, sen de alcaksan trophy listelerinden bak ve topla, maksat zaman geçsin
  • Herkes her oyundan Platinum alamaz biraz beceride gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

peki hangi durumlarda trophy alınacağını bilebiliyormuyuz. yani batman onuyorum mesela 15 hit combo yapınca mı trophy alırım yoksa hiç darbe almayınca mı

Oynadıgın oyunla alakalı trophy lıstesı zaten ps3 menunde GAME sekmesı altında bulunuyor. Orda ps3 e yukledıgın her oyunla ılgılı trophy lıstesı yer alır.

Ingılızcelerı anlamıyorum dıyorsan Türkçe trophy sıtelerı var ordan bakabılırsın.
  • quote:

quote:

peki hangi durumlarda trophy alınacağını bilebiliyormuyuz. yani batman onuyorum mesela 15 hit combo yapınca mı trophy alırım yoksa hiç darbe almayınca mı

Oynadıgın oyunla alakalı trophy lıstesı zaten ps3 menunde GAME sekmesı altında bulunuyor. Orda ps3 e yukledıgın her oyunla ılgılı trophy lıstesı yer alır.

Ingılızcelerı anlamıyorum dıyorsan Türkçe trophy sıtelerı var ordan bakabılırsın.

müdür ben tropi olayını sallamıyorum diye oyuncu değilim ya hani.. ekle beni fight night 4 de.. en fazla 3. round sonunda hastanelik edeyim seni

• quote:

quote:

quote:

müdür ben tropi olayını sallamıyorum diye oyuncu değilim ya hani.. ekle beni fight night 4 de.. en fazla 3. round sonunda hastanelik edeyim seni

amma atıp tutuyosun forumda, bide senin beğenmediğin bişey varsa mutlaka başkalarıda beğenmemeli. Garip hallerdesin walla ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

quote:

quote:

amma atıp tutuyosun forumda, bide senin beğenmediğin bişey varsa mutlaka başkalarıda beğenmemeli. Garip hallerdesin walla ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

quote:

quote:

keserim doğalgazınızı

• casual oyuncuların sahip olamayacağı birşey...
  • Nokta Çok güzel özetlemiş arkadaşımız saolsun:)
    Trophy birincisi olduğun için kimse sana özel davranmıyor, heyy yaşasın diyerek şampanya patlatmıyoruz Platinum alınca da:) Tamamen zevk meselesi. Oyunun ömrünü uzatıyor. Aldığım oyunun hakkını vermek isterim. SEvdiğim oyunlarda iyi olmak isterim ama kasmam. Sanki forumda Platinum alan arkadaşlar gece gündüz Platinum trophy alcaz diye kendilerini paralıyor:) Çok enteresansınız ya.
    Önemli olan netteki çözümlere bakmak değil, kendin birşeyler bulabilmek ve yapabilmek.Hem o kadar çok trophy var ki adam tak diye yapıyor sen 30 kere uğraşıyor alamıyorsun:D Örnek Mirrors Edge. Tamamen beceri işi. İşkembeden sallamayın çözümlere bakılıyor diye. Çözümlere bakmakla olmuyor. Oyuncunun yeteneğine kalıyor gerisi
    Casual Gamer'lar ancak uzaktan burunlarını silerek baksın trophy'e:) God Of War 3'ü, Unhcarted 2 gibi oyunları very easy'de bitirip hemen satsın takaslasın. Çerez gibi oyun tüketsin. Sonrada sağa sola mok atsın:) Orası öyle burası böyle diye. Seviyorum ben böyle oyuncuları ya. Çok iyi malzeme çıkarıyorlar:)

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

casual oyuncuların sahip olamayacağı birşey...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.