Arkadaşlar dün Fener'in hazırlık maçını izledim. Kadronun geçen seneden tek farkı defansta Bilica ve Bekir'di. Bence şu anki kadromuz geçen seneden de kötü. Önce Aurelioyu şimdi de Lugano ve Guizayı kaybediyoruz. Ve ne yazıkki daha yabancı transferimiz yok. Tamam Özer ve Mehmet de bu takıma eklenicek ama bence bu kadroyla şampiyonluk çok zor. Bir arpa boyu yol alamadık ne yazık ki. Çok moralim bozuk
Aziz yıldırımda dedi bomba transfer beklemeyin bu senede aynen öyle.
özer ve mehmeti de ekle. 2-3 transfer daha yapılır zaten.
evet aynen öyle fiyasko
şöyle biterse veya guiza aragones ayarında star trasferler yapılmas ise gecen seneden kötü bir sezon olacak....
boru değil guiza la liga gol kralı etiketi ve ispanya ile avrupa kupasındaki performansıyla göz doldurmuştu...
aragones yine avrupa şampiyonu etiketiyle geldi... bu sene kim geldi bilica
Aslında Basının oyununa geldi çoğu kişi. Beklentiler hep yüksek tutuldu. Ronaldinho'lar mı dersin,Robben'ler mi dersin... Böyle olunca ve de dün Aziz Başkan "Bomba Transfer beklemeyin ! " deyince ister istemez bi hayal kırıklığı oluyor taraftarda.
Bunda Aziz Yıldırım'ın suçu yok ki. Kendisi zaten İhtiyacımız olan mevkilere iyi ve kaliteli adamları alacağız dedi zaten. Bizim ihtiyacımız olan 3 pozisyon var şimdilik.
- Stoper - Sol Açık - Ön Libero
Luganoyla anlaşılamadığı taktirde 1 adam da stoper mevkisine alınacak zaten. Onun dışında Sol Açık ve Önlibero kesin alınıyor zaten.
Ne Ronaldinho,Robben düzeyinde Bir Sol Açık bekleyin ; ne de Essien kalibresinde bir Önlibero bekleyin. Zaten bu adamların gelmesi mucize olur. Biz Türk Takımları bu adamları kolay kolay alamayız. Alırsak da orta sınıf oyuncuları alabiliriz.( Poulsen - Rolfes - Simplicio - Vargas - Capel - Emana vsr vsr. ) Poulsen olmadı ama onun yerine de iyi bir oyuncu alınabilir. Herkes de bir Josico-Maldonado korkusu var biliyorum ama Daum varken böyle adamların Kulüpten içeriye girmesi % 1 ihtimal bile değildir o yüzden korkmayın.
Aziz yıldırımda dedi bomba transfer beklemeyin bu senede aynen öyle.
arda yada bomba transfer demedi aziz yıldırım.
aziz sizi uyutuyor.
ne demek büyük transfer bekleyim arkadaş...
rc ler anelkalar ortegalar pierrler guizar vs daha neler gelmedimi.. artık beceremiyorsan git bırak takımı
emana vargas a da razıydık.. son gelen duyumcular iyice batırdı...
kendimize yakıştıramayacağımız adama yıldız yiyolar dediğimiz adamların keitası kalitesinde adam alsak ona bile tatmin olucam .. ama gelen duyumlar fabrico vs. offff offf fabricoyu 2 ayda anca alacaklar süper aziz yıldırım
şu anki kadroyla başlarız sezona lugano ile guiza döner okadar
maçı izlediğinizden eminmisiniz maç hazırlık maçı olduğu için zaten antreman gibi oynadı futbolcular + bilica çok iyiydi hem ön libero hem defans görevi yaptı birazda forvet :D
bekir de kötü değil
konuyu açan arkadaşın rakip takım taraftarı olduğunu karalama kampanyası yürüttüğünü süşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: realitych
maçı izlediğinizden eminmisiniz maç hazırlık maçı olduğu için zaten antreman gibi oynadı futbolcular + bilica çok iyiydi hem ön libero hem defans görevi yaptı birazda forvet :D
bekir de kötü değil
konuyu açan arkadaşın rakip takım taraftarı olduğunu karalama kampanyası yürüttüğünü süşünüyorum
Benim için rakip takım taraftarı olma iması bile başlı başına bir hakarettir. Ayrıca maçı izlediğime eminim. Ve kötü oynadık diye bir ümle de kullanmadım. Sadece bu kadronun yetersiz olacağını söyledim.
en azından ağustosa kadar bitse şu transferler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme