Şimdi Ara

BU TOTEM TUTACAK ''GÖKHAN TÖRE''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • melo ile artık olamayacağı yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. orası için hemde yerli olarak en iyi alternatiflerden biri gökhan töre ki abdurrahim albayrak hemen devreye girmiş bile

sloganımız şu : TÖREMİZ sen olucaksın

BU TOTEM TUTACAK ''GÖKHAN TÖRE''

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Gökhan Töre'yi alarak orta sahaya bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Nordin Amrabat'ı alarak transfer şov yapan sarı-kırmızılılar, 20 yaşındaki başarılı oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başladı. İki kanatta da oynayabilen Töre'yi satış listesine koyan Hamburg ile temasları yönetici Abdurrahim Albayrak ve iyi derecede Almanca bilen Ümit Davala sürdürüyor.

KAYITSIZ KALAMADI
    Alman takımı, 20 yaşındaki genç futbolcu için 5 milyon euro talep ederken, Galatasaray'ın 3.5 milyon önerdiği ve bir bomba daha patlatmak için beklemeye geçtiği bildirildi. Öte yandan daha önce Almanya'da kalmayı düşündüğünü açıklayan Gökhan'ın Albayrak'ın sıcak yaklaşımına daha fazla kayıtsız kalamadığı belirtildi. Yıllık 1.8 milyon euro'luk teklif de Gökhan'ın fikrinin değişmesinde etkili oldu!

• melo'nun alternatifi mi? bi kere çok alakasız mevkilerde oynuyorlar.
  • evet arkadaşlar burada bir totem için daha toplanmış bulunmaktayız açılış konuşmasını dinledik marşımızı okumak üzere sizi sahneye davet ediyorum.
  • gökhan türkiyeye gelip kariyeri berbat etmez ha türkiye ha katar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

melo'nun alternatifi mi? bi kere çok alakasız mevkilerde oynuyorlar.

hamiti çek ortaya gökhanı al kanata tamamdır
  • Alakasız değil ortasaha Selçuk-Hamit olucak.Fatih hoca milli takım ekolünün getiriyor.şimdi diyeceksiniz milli takım defansı fenerde diye onların bütün oyuncuları hikaye abdullah avcının günlük maceraları fatih hoca takımı bir türklerden kursun bak milli takımın ilk 11'inde kaç gsli olucak.
  • Melo yerine Gökhan mı? Totem baştan koptu ohooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

Melo yerine Gökhan mı? Totem baştan koptu ohooo

birleştirdikya olum yukarıda bak iki türlü renktaşımsın alırım aklını
  • bende alınmaısnı istiyorum alınırsa her türlü iş yapar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Alakasız değil ortasaha Selçuk-Hamit olucak.Fatih hoca milli takım ekolünün getiriyor.şimdi diyeceksiniz milli takım defansı fenerde diye onların bütün oyuncuları hikaye abdullah avcının günlük maceraları fatih hoca takımı bir türklerden kursun bak milli takımın ilk 11'inde kaç gsli olucak.

mobilim ben yazarken yoktu mesaj.
    Yine de bu totemi Inler'e çevirelim Töre totemini desteklemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Alakasız değil ortasaha Selçuk-Hamit olucak.Fatih hoca milli takım ekolünün getiriyor.şimdi diyeceksiniz milli takım defansı fenerde diye onların bütün oyuncuları hikaye abdullah avcının günlük maceraları fatih hoca takımı bir türklerden kursun bak milli takımın ilk 11'inde kaç gsli olucak.

mobilim ben yazarken yoktu mesaj.
    Yine de bu totemi Inler'e çevirelim Töre totemini desteklemiyorum

• Ben Töreyi sonuna kadar istiyorum Çok faydalı olacaktır, kanat oyuncusu olması aldatmasın hamit ortada oynatılıp sağ açık töreye emanet edilebilir..
  • kanatlarda gökhan töre ve amrabat müthiş olur zaten ben hamit selçuk orta sahası bekliyorum.
  • Melo'da sorun yok ki.Melih şabanoğlu yanlış istihbarat almış sanırım.
  • Gökhan Töre'nin totemi mi olurmuş hiç. Basarsın 3-3,5 alırsın olur biter. :)
  • Gökhan Töre Totem konusu açıldı zaten geç kalmışsın

http://forum.donanimhaber.com/m_63001020/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63001020
  • melo alınmazsa gökhan töre alınabilir. hamit selçuk orta saha olur. gökhan amrabat kanat olur. melo alınırsa gökhan töreye çokda gerek yok. yedek kalacak oyuncu değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

melo'nun alternatifi mi? bi kere çok alakasız mevkilerde oynuyorlar.

hamiti çek ortaya gökhanı al kanata tamamdır

direk yabancı sağ açık alsak ? nede olsa melo olmazsa 1 yabancı hakkımız oluyo ki melo olmazsa geçen seneki kadar iyi olamaz ortasahamız
  • Firsat kolluyoruz dedikleri tore zaten ki buyuk ihtimal gelecek .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.