böyle bişey nie yazdın ki merak ettim doğrusu benim 18 senin kaç acaba ? ortalamanında 9-10 olcağını sanmam 15 filandır...
eqle
Beni de ekler misin abicim bu fan cluba.
quote:
Orjinalden alıntı: uguroz89
sizce tmac bu seneki all star maçındada geçen seneki gibi maça headbandla çıksın mı bence çıksın ayrı bi hava veriyo ona headband şov gecesine yakışır
bence çıkmasın. sade daha güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
quote:
Orjinalden alıntı: uguroz89
sizce tmac bu seneki all star maçındada geçen seneki gibi maça headbandla çıksın mı bence çıksın ayrı bi hava veriyo ona headband şov gecesine yakışır
bence çıkmasın. sade daha güzel.
Evet çıkmasın bence de.
ben t-mac i ayırt edemiyordum. bakışlarını gizliyor bant.
bi zahmet fan cluba beni eklermisiniz
Beni de eklermisiniz Fun club'a?
arkadaşlar topic'imiz bayadır sessiz ve ekleme taleplerine de hiç bir şekilde cevap verilmiyor
en üzüldüğüm şeyse, 18 yaşındayım ve sadece 3-4 aydır nba i yakından takip ediyorum. 2-3 yıldır Tmac i biliyorum da kendisi 28 yaşına gelmiş.gerçi daha bi 10 yıl oynar ama onun orlando daki dönemini falan kaçırmışım..keşke daha önceden başlasaydım NBA i takip etmeye diyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: hepanil
en üzüldüğüm şeyse, 18 yaşındayım ve sadece 3-4 aydır nba i yakından takip ediyorum. 2-3 yıldır Tmac i biliyorum da kendisi 28 yaşına gelmiş.gerçi daha bi 10 yıl oynar ama onun orlando daki dönemini falan kaçırmışım..keşke daha önceden başlasaydım NBA i takip etmeye diyorum..
çok geç kalmışsın sen ama zararın neresinden dönsen kardır sende takıl t mac e boşver.
eee t mac severler topluluğu nasılız? umarım iyiyizdir.
şu ilgauskas da olmasa ne james ne hughes hiç bişey olmaz o takımdan.. yao sakatlıktan döndü (zıplamakta zorluk çekiodu biraz) ve tmacde resmen yao'nun yokluğunda sahiplendiği takımı bıraktı(neymiş bu takım yaonun takımıymış ) neyse sonlarda nerdeyse maçı alıyorduk ki ne işe yaradığını kendi de bilmeyen alston üzerine düşen görevi yaptı.. ama son çeyrekte t-mac in soktuğu şutları bu şekilde izlememek imkansızdı>
herkese iyi gceler ben tracy Cleveland-Ohio
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
şu ilgauskas da olmasa ne james ne hughes hiç bişey olmaz o takımdan.. yao sakatlıktan döndü (zıplamakta zorluk çekiodu biraz) ve tmacde resmen yao'nun yokluğunda sahiplendiği takımı bıraktı(neymiş bu takım yaonun takımıymış ) neyse sonlarda nerdeyse maçı alıyorduk ki ne işe yaradığını kendi de bilmeyen alston üzerine düşen görevi yaptı.. ama son çeyrekte t-mac in soktuğu şutları bu şekilde izlememek imkansızdı>
herkese iyi gceler ben tracy Cleveland-Ohio
maçı izlemedim şutların videosu var mı nette
bu arada cavs maçında yao feci düştü. zydrunas'a takılıp. yüreğim ağzıma geldi. işte düşüş anını gif yapıverdim 2 dk'da merak edenler için.
bu arada birkaç gün önce bizi yenen celtics'e 31 sayı farklık bir cevap vermişiz.
takım genel olarak oldukça iyi bir maç çıkarmış ve olumsuz bir durum görünmüyor pek. üçlüklerde %53, genel şut isabetlerinde ise %51 ile atınca skor yönündende kolay bir maç olmuş. kirk snyder oynadığı 4 dk'lık sürede atış kaçırmayıp (2 serbest atış dışında) 5 sayı bulmuş, rakip'de üçlüklerde 1-11 gibi bir yüzdeyle atmış. son slam dunk şampiyonu 1-14 gibi sıçık bir yüzdeyle atmış. maçta t-mac'e de pek gerek kalmamış gibi. 34 dakikada 9 asist ve 25 sayıyla elinden geleni yapmış.
sıradaki maçımız yarın gece nets ile. galibiyet bekliyorum o maçtan da.
abi yanılmıyosam T-MAC 28 değilya 27 yaşında daha önünde çok sene varya