Şimdi Ara

Türkçe Rockets Sitesi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe Rockets sitesi açmayı planlıyoruz ve bu iş için bana yardım edebilecek kişiler arıyorum. Açacağım site LakersTr benzeri birşeyler olacak ve sadece Rockets içerikli olacak. Yardım istediğim konular ise site'ye yazılar yazabilecek arkadaşlar falan. Güncel haberler, aylık değerlendirmeler, çeviriler, power rankings yazıları, foruma katkı vb. şeyler. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kişiler varmı ? bu topic'i 2 yerde daha açtım ve oralardan da yardımcı olabilecek arkadaşlar var. sizlerin de katılımıyla daha iyi yerlere gelebiliriz. bu arada ciddi elemanlar arıyorum, gerçekten işi hakkıyla yapabilecek kişiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 24 Mart 2007; 14:45:23 >

• sen aç biz yazarız merak etme rocketstr.com yap adresi t-mac li yapma şık olmaz.
  • www. rocketr.com olabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufoslash

www. rocketr.com olabilir bence

evet bu güzel olur birde bu konuda yardım edebilirim sana bende sıkı bir houston taraftarıyım
  • bende sıkı bi houston taraftarıyım bende yardımcı olabılırım

rocketr guzel isim isim bu olsun bence
  • arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler öncelikle,

bize yazmak istediğiniz herhangi bir konu hakkında bir yazı gönderirseniz değerlendirme açısından daha kolay olur. eğer düşünürseniz sitede yazarlık yapmayı herhangi bir konu hakkındaki yazınısu kwanch1@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz bizde değerlendirip ulaşırız tekrar size
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

sen aç biz yazarız merak etme rocketstr.com yap adresi t-mac li yapma şık olmaz.

bu arada sen aç biz yazarız demeklede olmuyor maalesef... adres %90 roxtr.com olacak. ilgilenen arkadaşları bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgilenen yok mu arkadaşlar
  • ben ilgilenirim sen bana hangi konuda yazı yazcagimi söyle kisa bi seyler yaziyim gönderiyim sana bakalim begencekmisin

bu arda site ne zamn aciliyo
  • aslında yazmayı çok isterim ama hiç zamanım yok bunun için ama çevirilerde yardımcı olablirim belki
  • bn tam t-mac hastasıyım ve t-mac in takımının sitesine zamanm çok olmasada zmn yaratır bişiler yazarm...
  • yardımcı olabilecek arkadaşlar kwanch1@hotmail.com adresine site açıldığında yapabileceği türden bir yazıyı (örn: değerlendirme, çeviri, power rankings, yada takımı ilgilendiren herhangi bir yazı) bana yollayabilir.

site açılış olarak kesin bir tarih yok ama yazar kadrosunu tamamlar tamamlamaz açacağız siteyi.

outlawsinan ve berkyyy bu yazdıklarım yeter sanırım cevap olarak yani herhangi bir yazı gönderebilirsin bana takımla ilgili, örneğin şubat değerlendirmesi

tracy istediğin zaman katılabirsin bize.. her zaman açığız

bu arada adres de büyük ihtimallewww.roxturk.com olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 23 Mart 2007; 23:35:24 >

• bence roxturk iyi bir isim değil çünkü rox kelimesi rockets la uzaktna yakındna alakalı değil bence

www.rocketsfan.com
  • bencede rocketsfan ii olmş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.