Şimdi Ara

Bu topicin silinmesini istiyorum. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
42.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka bı t mac 6 nın fıyatını yazarmısın ::? bıde bende t mac 5 war onunda tabanı takunya gbı yaw pek memnun deılım acıkcası hakketen tabanı bı sekılde yumusatabılırmıyız
    BIDE BISI SORCAM T MAC 6 NIN ALTINDA OLE YUWARLAK SEYLER WAR ONLAR NE KINE:?

• saol kanka bakalım bende bı dusunuyorum almayı ama bıras bu konuda tereddutluyum işte yınede saol..........
  • Bulabiliyorsanız t-mac 1 bulun alın derim...Gersi yalan ...Yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi tabanları takunya gibi..Başta rahat gelebilir ama bi süre sonra problemlere yol açacaktır..Ben 2 belki 3 yıl t-mac 1 kullandım 2 rengi vardı bende..Yne bulsam yine alırım öyle bir ayakkabı..Aslında ayakkabıyı bulmak kolay da 47 numaraya gelince takılıyoruz biraz..
     Bu topicin silinmesini istiyorum.
  • bende üye olabilirmiyim t-mac in hastasıyım
  • ben nasıl üye olucağım
  • nasıl üye olabilirim
  • benide üyelere eklersen sevinirim
  • benide üyelere eklersen sevinirim
  • benide ekleyinnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan:23

ben nasıl üye olucağım

şu adam beni çıldırtıyo ya ne kadar eskiden yazsa veya atılsa bile hala çok sinir oluyom her fan cluba nasıl üye olcam diyor ve aptal aptal fan clublar açıyo

• yaw heycana gerek yok:D
  • beni de ekle bütn baketbol ant. formasını giyiyom hastasıyım adamın nooolur beni de ekliyiver....
  • bende varım. Ah şlu sakatlık bir geçse çok güzel olucak ama bakalım bu sene neler yapıcak..!
  • favorım olmasa da yine severim t-macı benıde ekleyebılırsın
  • ekleyin ekleyin deyip durmayın artık yau. topic bitmiş artık.
  • niye bitmiş

neyse saglık olsun o zaman

• EVET BEYLER TOPİCE AZCIK CANLILIK GETİRELİM DEMİ BOS KALMIS TOPİC AYRICA RESİMLERİ VE VİDEO LİNKLERİNİ CENTER LE YİN (YANİ ORTALAYINDA AZCIK SIK GÖRUNSUN) YAF
  • güncel
  • çok fazla ilgi var bende üye olmak istiyorum
  • Burayi nasil daha once gormedim ben!

Beni de ekler misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barannnnn -- 23 Temmuz 2007; 19:16:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.