Bu thodex kaç para dolandırdı beyler?

-
-
dolandırmak diye bir şey yokmuş. adam bugün mesaj yazdı. geçici bir durum. herkes parasını alacakmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favordolandırmak diye bir şey yokmuş. adam bugün mesaj yazdı. geçici bir durum. herkes parasını alacakmış.
Karalama kampanyası mı var acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynısını tosuncukta demişti
quote:
Orijinalden alıntı: por favordolandırmak diye bir şey yokmuş. adam bugün mesaj yazdı. geçici bir durum. herkes parasını alacakmış.
hocam mağdurlardan biri de sizsiniz değil mi
Ulan adam saglam mal kaldirdi ha kizlarla alem yapar artik her gun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoihocam mağdurlardan biri de sizsiniz değil mi
Alıntıları GösterYok. Allah korusun. Ben uzun yıllardır borsadayım. Binance den daha yeni holo coin alıp aleme daldım. Şimdi işi sağlama almak için soğuk cüzdan araştırıyorum.
2 milyar dolar palavra bence medya abartıyor türk borsalarının toplamında o kadar para yoktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binance patlarsa soğuk cüzdanın bir önemi kalma bence coinler dip yapar bitcoin bile 100 dolara kadar düşer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de vardı burada biraz ama 16 bin lira çektim hiç sorun olmadı? 1000 lira falan kaldıydı içeride. Tüh ya telefon alacaktım 1000 tl ye :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Horny Saint
Binance patlarsa soğuk cüzdanın bir önemi kalma bence coinler dip yapar bitcoin bile 100 dolara kadar düşerO dediğin global binance için geçerli olabilir. Ben binancetr den işlem yaptım ve ülkedeki hiç bir aracı kurum güvenli değil deniliyor. Çünkü yasal mevzuat yok. Banka mevduatı gibi belli bir rakama kadar da olsa devlet garantisi yok.
2 milyar doları yalan. türk borsalarını toplasan 2 milyar dolar cıkmaz ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X