Şimdi Ara

bu terör olayı çok sinirime dokunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adilerin videolarını falan görüyorum, iyice delileniyorum.
    4-5 aydır aklımda bir şey var:

karşı bir takım oluşturmak.
    madem devlet onlara tam anlamıyla karışamıyor, bizim kurduğumuz takıma da karışamaz.
    hem aslında işlerine de gelir.yok ab, yok bilmemne yüzünden teröristleri öldüremiyorlar, karışamıyorlar bile.

resmen, dağa çıkasım, o teröristleri bulup, öldürüp, yakasım geliyor, çünkü bu toprağa gömülmeyi bile hakketmiyorlar.

keşke burda , eylem falan yapsalar. ne kadar kin doluyum tahmin edemezsiniz.

-sakın yanlış anlaşılmasın, herhangi bir millet için söylemiyorum,teröristleredir bu kinim. ve onlara yardım edenlere, destekleyenlere, halkıma zararı dokunan herkese-

• Dağda değil sokaklarda halledeceksin bu itleri. Toplanıp gösteri yaptıklarında çember içine alıp alayını otomatik silahlarla tarayacaksın. Katliam yaratacaksın bunların anladığı dil bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Dağda değil sokaklarda halledeceksin bu itleri. Toplanıp gösteri yaptıklarında çember içine alıp alayını otomatik silahlarla tarayacaksın. Katliam yaratacaksın bunların anladığı dil bu.

keşke herkesin alınlarında yazsa ne olduğu.

birçoğunu görüyorsun okulda, çarşıda, belli yüzlerinden, suratlarından, nursuz insanlar, müsveteler.

otomatik silahlarla değil, kör bıçaklarla parçalarım bunları
  • Böyle yaparsanız hayvan hakları devreye girer.
  • Karnı aç olan dağa çıkıyor..
    Çaresiz insan hata yapar..
    Eğitim şart!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Böyle yaparsanız hayvan hakları devreye girer.

• quote:

Orjinalden alıntı: ®ed
    Karnı aç olan dağa çıkıyor..
    Eğitim şart!

karnı aç olan , çalışıp para kazanmaya çalışır, adam öldürmekle ilgilenmez.

-evet eğitim şart

quote:

girsinler, çıkarırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 22 Ağustos 2006; 16:16:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eğitim şart!

Her karnı aç olan böyle yaparsa yandık..Karnı aç ama eve ekmek götürmek için sabahtan akşama kadar su satan limon satan insanın ne derdi var da böyle yapıyo o zaman. O da alsın bir silah eline çıksın dağa..
    Ama bir konuda sana katılıyorum..Eğitim şart !
  • quote:

Eğitim şart!

karnı aç adam o silahları bombaları neyle alıyor?
  • quote:

Saygılı ol. Demokrasiden,insan haklarından neden korkuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squalla -- 22 Ağustos 2006; 16:19:16 >
  • sırf bunlar yüzünden, askerliğimi sıcak çatışmaların olsuğu bir birlikte, bunları biçerek geçirmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

quote:

o demokrasi, insan hakları , benim askerlerim , masum insanlarım ölürken nerdeydiler ?

beni, benden başkası anlamaz.AB , ABD , boş işler bunlar
  • quote:

quote:

hey Allah'ım bazılarına akıl ver ne olur.
  • quote:

quote:

Kime Saygı Duyacağız...Dağdaki teröristemi...?
  • quote:

quote:

Geldi yine bizim provokatörümüz. Bi sen eksiktin dostum. Bakalım ne saçmalıcaksın bu sefer...
  • Terörle savaşmak devletin işidir. Kalkıp silahlanıp kendiniz savaşamazsınız. Yoksa teroristlerden ne farkınız kalır.
  • benim anlayamadıgım dagdakini vuruyoruz şehirdeki elindeki pankartla ben teröriztim diyor hiç bi şey yapılmıyor ben olsam hepsini vururdum ortada ne sorun kalırdı nede terör zaten bu parnkart açanlar sonra daga gidiyor
  • quote:

Terörle savaşmak devletin işidir. Kalkıp silahlanıp kendiniz savaşamazsınız. Yoksa teroristlerden ne farkınız kalır.

kurtuluş savaşında da böyle deseydik, şimdiye fransız, ingiliz, yunanca konuşuyor olurduk.

devlet birşey yapamıyor. insan hakları cart curt diyorlar.

suçlu adamı haklı çıkarıyorlar, yaptığı da yanına kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

benim anlayamadıgım dagdakini vuruyoruz şehirdeki elindeki pankartla ben teröriztim diyor hiç bi şey yapılmıyor ben olsam hepsini vururdum ortada ne sorun kalırdı nede terör zaten bu parnkart açanlar sonra daga gidiyor

Senin mantığınla suçu işleyeni değil düşünenleri öldürelim. Bir kaç ay önce camide şeriat isteyen, gösteri yapan insanlar vardı. Onlarıda öldürmek gerekir o zaman. Şeriat istemekte suçtur.
  • quote:

Terörle savaşmak devletin işidir. Kalkıp silahlanıp kendiniz savaşamazsınız. Yoksa teroristlerden ne farkınız kalır.

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği

Ata'nın Bursa konuşması..Yeterince açık herhalde..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.