Şimdi Ara

Bu takımın sol beki Riera'dır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Riera'dan daha iyi bir Türk sol bek alınacak(ki öyle biri yok).Yada 15-20 milyon euro veya daha üzeri miktara sağlam bi yabancı alacaksın.(Bunuda yönetim yapmaz)Onun dışında sol bek alıp riske girmeye gerek yok.Şuanda Riera rahat rahat götürür sol beki.

• Ben de Riera'yı beğeniyorum, geçen sene de beğeniyordum. İnsanlar biraz önyargılı bence Riera'ya karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riera maçın adamıydı bugün.Eger gobekte adam gibi bir defans olursa , hersey çok daha iyi olur

• riera adamın dibi,
    çok istekli oynuor elinden geleni yapıyor
    bugünün iyileri riera snejder amrabat
  • bence yeni sol bek almak macera aramaktan başka birşey değil riera teknik, topu sıkışık alandan ufak çalımlarla veya mükemmel akılcı paslarla çıkaran ve takımı rahatlatan oyunu açan bir bek daha ne isteniyor onu anlamıyorum ? eboue ne yaptı bu maç sabri ne yaptı rieradan daha mı iyi oynadılar ? ben görmedim çünkü
  • Riera bugün de gösterdi. Çok klas adam...
  • Riera bu gün çok iyidi bence tabrik etmek gerek. Stoperler her nekadar batırdıysa da riera iyi toparladı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknik ve soğukkanlılığı ile çok iyiydi bugün
  • Ben ilk geldiğinden beri diyorum bu adam bir harika
  • Adamı yanlışlıkla sol açık yapmışlar.Ben çok beğeniyorum sol bekte helal olsun.
  • Riera'ya kötü diyen futboldan anlamıyordur net! Ama her maç aynı formla oynayamaz bir oyuncu. Kötü oynadığı bir maçla yerden yere vurulamayacağı gibi iyi oynadığı bir maçla da göğe çıkarılmamalıdır. Gayet teknik ve mücadele ediyor, takıma fayda sağlamaya çabalıyor en azından. Ortalama bir bek performansını tüm sezona yayabileceğini düşünüyorum ben. Eleştirebileceğim tek noktası da yüksek maaşı.
  • Riera devşirme sol bek olduğundan defansif anlamda hatalı ve sıkıntılı olduğu anlar oldu. Ancak ofansif anlamda çok iyi olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon alışma evresini atlatıp daha da üstüne katarak bu sezon geçtiğimiz sezona göre çok daha verimli olacağı gün gibi ortada.
  • Geçen sene izlediğim gs maçlarında en beğendiğim oyuncu oluyordu riera hep.bu maçta da çok iyiydi.
  • herseyden once bizi hakan balta gibi bi adamdan kurtardi.ben hakanin cizgiden bindirip birtane asist yaptigini gormedim,top teknigi desen oda yok.ya cok iyi bi sol bek alacaksin yada riera ile devam edeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigi kadar iyi olsun Galatasaray formasini haketmeyecek kadar karaktersiz bir insan. Her mac rakibine dirsek atan cirkeflik yapan hatta yerdekine basmisligi bile olan karaktersiz itici bir insan. Bitirsin kontratini gitsin. Hakan Baltaya da raziyim. Boyle heriflerdense.

• Tek eksigi defans ve birazda hiz bunlarda olsa dunyanin sayili beklerinden biri olurdu, helal olsun ama sesi cikmiyor ve sadece isini yapiyor, yurektende oynuyor, iyiki dovmus melo :D

• Ne kadar iyi olursa olsun Sneijder'i yedek bıraktıracak bir oyuncu değil
  • Kim ne derse desin Riera bugün sahada Selçuk ve Sneijder ile beraber varlık gösterebilen 3 kişiden birisiydi. Zaten oyunu sol kanada sıkıştırdılar maç boyunca, orada da Riera olmasaydı halimiz dumandı, zaten Dany'ye diyecek laf yok artık
  • geçen senede oynadı adam zaten yeni mi gördünüz , eldeki en iyi sol bek olmayan sol bek işte
  • riera hücumda çok iyi bence ama defansta o kademe boşluklarını çok veriyor bugün göbek kötüydü yarın göbek iyi olur rieranın açıklarını kapamak için boşluk verebilir + 3m küsür para alıyor 3m'e ne solbekler var f/p oranı düşük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.