Şimdi Ara

Bu takım Uefada ilerlemeyi hak ediyordu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Jo avrupada oynasaydı Atleticoyu paramparça ederdik.
  • Eğer ki Sabri ve Baros yada Jo ikisinden biri olsaydı yani Sabri ve Jo yada Sabri ve Baros ikilisinden herhangi bi seçenek olsaydı. İçerde dışarda yenerdik biz madrid'i. Ah sakatlıklar ah...
  • hakemin yerine kör ama en azından tarafsız birisi olsaydı tur atlamıştık. yapacak birşey yok bir dahaki seneye inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

hakemin yerine kör ama en azından tarafsız birisi olsaydı tur atlamıştık. yapacak birşey yok bir dahaki seneye inşallah

Evet, turu ayak oyunlarıyla kaybettik resmen, o bariz penaltının verilmeyişi maçın kırılma noktasıydı. Merak ediyorum UEFA bu konuda ne diycek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En azından forvetimiz olsaydı burdaki maçta
  • bende kesinlikle aynı görüşteyim sizinle fakat iyi bir tarafı olabilir şu an ki durumumuzun.avrupa liginde olsaydık öncelik oraya verilecekti ve ligde puan kayıpları yaşayacaktık.fakat şimdi tek hedef var o da şampiyonluk.şampiyon olduğumuz takdirde seneye şampiyonlar ligine gideceğimiz gibi klüp baya yüklü bir miktarda para kazanıcak.bu sene ben avrupa liginde final oynayabileceğimizi sanmıyordum zaten.çünkü takımda hala eksikler var defansif orta saha oyuncularımız yetersiz.defansta servet yetersiz.ama seneye birkaç transferle ve rijkaardın takıma uydurmak istediği taktiğin daha alışılmasıyla bence seneye çok ses getircek bir takım yaratılabilir.ayrıca seneye stadında bitecek olması gerçekten çok umut veriyor.bu sene şampiyon olmamız şart eğer seneye istediklerimizi gerçekleştirmek istiyorsak.
  • bundan sonra uefanın canı cehenneme benim için platini içinde aynı zamanda nolur 2-3sn kontrol edilebilecek teknolojilere açık olsa Şampiyonlar Liginde uğramayız böyle hakemlere
  • Yazık oldu ama bir yandan iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yazık oldu ama bir yandan iyi oldu.

+1905

Artık seneye CL'ye gidersek çeyrek finale falan kalırız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

bundan sonra uefanın canı cehenneme benim için platini içinde aynı zamanda nolur 2-3sn kontrol edilebilecek teknolojilere açık olsa Şampiyonlar Liginde uğramayız böyle hakemlere

bidaha da gelmem.van minüt
  • CL ye gidelim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

quote:

+1905

En az çeyrek final
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

quote:

+1905

En az çeyrek final

hiç farketmez! hiç farketmez! ispanyol italyan ingiliz hiç farketmez
  • Seneye CL şampiyonuyuz :)

Berezilya'nın açtığı konuya bende kızdım ama birazda haklı galiba, haftalık yaşıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Jo avrupada oynasaydı Atleticoyu paramparça ederdik.

Belki paramparça etmezdik ama eleme ihtimalimiz bir hayli yüksek olurdu Geçen yıl defans bu sezonda forvet eksikliği avrupadan elenmemize yol açtı. Yalnız bu kadronun hakkı kesinlikle şampiyonlar ligi. Ve bazı takviyelerle orada da iyi bir başarı elde edilebileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

hakemin yerine kör ama en azından tarafsız birisi olsaydı tur atlamıştık. yapacak birşey yok bir dahaki seneye inşallah

Evet, turu ayak oyunlarıyla kaybettik resmen, o bariz penaltının verilmeyişi maçın kırılma noktasıydı. Merak ediyorum UEFA bu konuda ne diycek

Hiçbirşey çıkmaz. Şampiyonlar Ligindede birçok böyle kepaze durumlar yaşandı ve olmamış gibi devam edildi. Bayern, Fiorentina'ya son dakikada bariz ofsayttan gol attıkdan sonra çıkıp Van Gaal'den başkanlarına kadar hepsi ofsayt olduğunu söylediler. Yazıklar olsun ki aciz Atletico teknik direktörleri ve oyuncuları maçdan sonra turu hakettiklerini söylemekden geri kalmadılar. Oraya gelen o kadar insanın ve sahada oynayan oyuncuların, televizyon başında destek verenlerin o kadar ahını ve emeğini çaldılar. İlahi adalet er geç yerini bulur, olan emeklere olur.

• Aaah ah

Bilmem kaç milyon dolarlık takım kör bir hakem uğruna elendi ya. Yanarım arkadaş asıl buna yanarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.