Şimdi Ara

Bu takım TEK FORVET olmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ben kesinlikle tek forvet taktiğinde oynamalıyız diyorum. izmir'de oynanan maçta ilk yere hatırlarsınız tek forvet ile oynamıştık ve takim oldukça iyi oynuyordu drogba zaten tek basina oynamaya alışkın olduğu için bu konuda pek bir sorun çıkmaz ayrıca sneijderin üstünde ki yük azalir. ayni anda hem buraga hem drogba odaklanmak yerine sadece drogbayi beslemek daha net ve kesin pozisyonlar yara tir, ki sneijderin performansi tam sezon boyle giderse drogbanin arkasinda bir usta ayak olur ve ofansif konuda sikinti çekmeyiz. Eğer Napoli haberleri doğruysa, bence doğrudur, 20m gibi bir ücret ile buraki göndere biliriz. O paraya da İlkay gibi basarili bir oyuncu ile anlaşma sağlayabiliriz. Hem taktik olarak hem yatirim olarak on numara bir adim olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burağa kim 20 m verir la

• quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Burağa kim 20 m verir la

Yakin bir fiyata verecek takimlar vardir özellikle cavaniyi yollayan napoli

• burağın 3 senede attığı golün haddi hesabı yok şampiyonlar ligindeki gruplarda 2. schalke maçına kadar aydın dışında tüm golleri burak attı 15-20 milyon arası rahat gider ama burağında attığı okadar gol var bence tek forvete karşıyım belki sevmiyorum tek forvet oyunları oyüzdendir ama burağı ilk başlatıp 2. yarı drogbayı alsam hem 5 yabancıyla başlarız 1 i kulübede drogbada yorgun savunmaya karşı oynar derimde hayal işte
  • atladığın bi nokta var sneijder selçuk beraber çıktı, orta sahada beyin kalmadı hocam yoksa tek çift forvet meselesi değil.
  • bence tek fw bizi zorlayacak deplasmanlarda tercih edilmeli kesinlikle. mesela ilk real maçında tek fw oynasaydık finale kadar gidebilirdik.türkiye liginde ister 3 fw ister fw siz oynayalım alırız her türlü :)
  • Ilk yariyi izlemistim ve beyin Sneijder'di ve besleme durunu yoktu o kadar golleri arayan Drogba, Sneijder'di sonrasını bilemem..Bizim takim bence çift oynamali Drogba'ya yardimci olacak birisi lazm Burak bence satilmamali hic sevmiyorum ama baya sisteme lazm futbolcu aralara kosusunu Drogba onun ksdar yapamaz ama ona cok alan acar o yuzden cift forvet olsun nasil duzen olursa olsun biz hucum takimiyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmparatorla görüştük az önce fikirlerini söyleyip emekli olmasını rica ettim. O da benim yerime gelecekse neden olmasın her şey Galatasaray için dedi. Yarın gel Slovenya'ya başla para önemli değil halledilir.
  • Tek forvetten kasıt 4411 4231 vari bir sistem sanırım da adama sormazlar mı kadrosunda üst düzey kanat oyuncusu olmayan bu takımdan hangi mantıkla kanat akınlarını da içeren bir oyun anlayışıyla sahada olmasını beklersin ? Kontenjan meselesi de var ayrıca, muhtemelen sorun çıkaracaktır.

Diğer konu da sene 2113 de olsa " falancayı gönder, oradan gelecek parayla filancayı al " düşüncesinden vazgeçmeyeceksiniz anlaşılan. Bu kadar kolay mı yahu bu işler ? :)
  • Takım ilkyarı şaha kalktı resmen. Ama bu muhteşem ikili'de bozulurmu ya

--------muslera-------
    eboue-chedjou-semih-riera
    -------melo-selçuk--------
    hamit--sneijder----amrabat
    -------drogba---------

Zaten 4-2-3-1'e dönmemiz imkansız şu hale bakın 8 yabancı oluyor. 4-3-1-2'de 7 yabancıydı yine iyiydi. 1 bölgede rotasyon olurdu. Ama işte naparsın.tüpçü :)
  • sneijder cok iyi oynamasin. eski gunlerine donerse mcity psg kapabilir elinizden

• quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

sneijder cok iyi oynamasin. eski gunlerine donerse mcity psg kapabilir elinizden

Yoo. Çok iyi oynasın sağına dimaria gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

sneijder cok iyi oynamasin. eski gunlerine donerse mcity psg kapabilir elinizden

İyi oynasa büyüklerden para gelecek,gitmek istedi diye kötü oynasa kötü diye gidecek takımdan

1- Burak satılırsa 6+0+4 sıkıntı yaratır
    2- Burak tek forvet ezilir ŞL'de ekstra önlem alınacağından.
    3- Rotasyonda sıkıntı olur 4 tane as kalitede forvet var elde.
    4- Drogba oynasa Burak'a haksızlık olur, Burak oynasa Drogba'ya.
  • 4-3-1-2

• Başladılar gene

• burak 20 milyon he
  • Burak için 20 milyonu hala gerçek sananlar var. Ha Türkiye liginde bir takımdan başka bir takıma transfer olacaksa yabancı sınırından dolayı 20 milyon verirler. Ama Avrupa'da hiç bir klüp 1 senede parlayan ,Trabzonda attığı golleri her topun Burak'a oynanması ve ligin kalitesinden dolayı adam yerine koymazlar, ayrıca lig üst düzey olsa bile sadece ligteki performans ile öyle Man U,Real Mad,Barça,Psg gibi klüpler almaz hele Napoli hayatta 20 milyon vermez Burak için. Burak'ın yaşı artık geç. Bu senede çok üst düzey bir performans sergilerse 15 Milyonlu rakamlara erişebilir gerçek teklifler.
  • 4-3-1-2
  • 20 değil zaten 18 milyon euro.
  • Mümkünse Fernandes 20 eder diyen Beşiktaşlılar Burak'ın fiyatı hakkında yorum yapmasın.

Tek forvet oynacaksak eğer ilerde tek forvet Burak olur. Drogba'yı tribünde oturtamayacağın için mecburen kulübeye oturtacaksın bu da 5 yabancıyla oynamak, beklerden birini + sol kanadı Türk oyuncuya emanet etmek demek. Böyle bir maceraya hiç gerek yok bence şu an ki taktiğimiz 4-3-1-2 gayet iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.