Şimdi Ara

Bu Takım Desteği Hakediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hepimiz mutluyuz önemli olan kötü günde bunu söyleyebilmek elbette ama ben kötü günde de söyleyebildiğimi düşünüyorum bu yüzden içim rahat.
    Gerçekten inanılmaz zorlu bi sezon yaşıyor takım.Seyirci desteğiyle oynadığımız maç 2-3ü geçmez.Gerisi ya seyircisiz cezaları ya Olimpiyat bomboş tribünlere oynadık.
    Bu çok büyük motivasyon kaybına yol açıyor.Öyleki dış saha performanslarında lig lideriyiz,iç sahada ise 9. sıradayız.Bu kadar kötü olmayacak iç saha performansımız stadımız açılınca bu kesin gibi.
    Tek sorun stat değil tabi gelirlerimizde rakiplere oranla çok çok az.Bizim bu sene kurduğumuz takıma Gs bi' tek Bruma'yı kadrosuna kattı.Fb'nin bütçeside en az onlar kadar yüksek.
    Biz ise hep 2-3. tercihlerimize imza attırabildik zaten gelirlerin az olduğu ortamda bi'de stat gelirlerinden mahrum kalınca.
    Bunları da bi kenara koyalım Gs maçında olanları herkes hatırlıyor.Teknik adamsız 3 maça,zaten her maçı deplasmanda oynadığımız dönemde 4 maçta seyircisiz oynamak zorunda kaldık.Üstüne sene başında tüm planların üzerine yapıldığı oyuncumuz"Fernandes" taraftarlarla problem yaşadı,sözleşmeside bitiyor doğal olarak kendini maçlara vermemeye başladı ki geniş çerçevede bakarsanız çok büyük eksiklik takım için.

Ulan zaten kazandık neyin artisliğini yapıyorsun diyenler olacaktır ama kaybettiğimiz zaman herkes sinirli oluyor kimsenin gözü hiçbir şeyi görmüyor bu yüzden açtım.Şimdi sakin kafayla anlatabilmişimdir umarım kendimi.
    Slaven Bilic-Önder Özen ikilisiyle çok güzel günler göreceğiz.Hele bi stadımıza kavuşalım bütçemiz artsın,taraftar-takım kucaklaşsın her şey çok daha güzel olacak.Del Bosque,Schuster,Denizli hepsini gönderdik senelerimizi heba ettik bu kez sabredelim rica ediyorum sizden destek olun.Eleştirmeyin demiyorum bunu onlarda istemez ama dozunda bırakmak,eleştirilerinizi rakiplerle eşit şartlarda yarışmaya başladığımız zamana bırakmak daha iyi olacak gibi.

• Sadece +1903
  • Çok haklısın. Taraftarsız oynamak takımı herkesin sandığından çok etkiliyor. Zaten statsızdık, bir de seyircisiz oynama geldi. Üstüne Bilic'e ceza geldi. Tam toparladık derken skandal K.Paşa maçı. Her durakta desteğini bırakın yalan haberlerle ortaya çıkan medya. Hatta sözde Beşiktaş medyası. Sakatlıklar.

Tüm bunlara ve daha küçük problemlere rağmen zirve yarışından kopmayan bir takım. Rakiplerimizin yakın zamandaki kötü sezonlarında ortaya çıkan tabloyla kıyaslanınca fark bariz. Daha iyisi yapılabilir mi? Evet yapılabilir. Orman-Özen-Bilic üçlüsünün arkasında durulursa önümüzdeki 5 yıl Beşiktaş için başarılarla dolu geçebilir. Sabır ve destek ihtiyaç olan tek şey bu.
  • Artik destek zamani, catlak seslerin cikmamasi gerekiyor. Ergen tayfasinin disinda gercekten Besiktasimizin iyiligini istedigi icin elestiren bir kesim de var, onlar zaten herseyin farkindadirlar ve destek vermeye baslayacaklardir. Ama herkes bir seye hazir olsun, GS macinda yine hakkimiz yenecek, hersey basa donecek, bu oldugu takdirde de destege devam edilebilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Konuya bakıyorum ve gs'li göremiyorum çok ilginç.
    I am the captain of my soul."
  • Sonuna kadar katılıyorum. Diğer konuda da yazdım. Beşiktaş'ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.

Ligin üçte ikisine geldik, daha iç sahamız Olimpiyat mı Kasımpaşa mı belli değil. 4 maçı seyircisiz oynadık. 3 maçta teknik direktörümüz kulübede yoktu. GS maçından beri hakemler, medya, rakipler, Beşiktaşlıyım diye geçinen sözde taraftar grupları hep üzerimize oynadı. En iyi oyuncumuz takımı umursamıyor bile. AKP/Cemaat ikilisinin bile ortak düşmanı olduğu ender varlıklardan biridir Beşiktaş. İşte bu yüzden Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür.

Bunca olumsuzluğa rağmen rakiplerimizle aramızda 1-2 maçlık puan farkı var işte. Hani bize üçüncü büyük diyorlar ya, bu kadar olay onların başına gelse puan durumunun neresinde olurlardı acaba? Onların kötü sezonlarını da hatırlıyoruz, küme düşmekten zor kurtuldukları yılları. Biz FEDA dediğimiz en kötü sezonumuzda bile Samet Aybaba'yla, gençlerle oynayıp üçüncülükten aşağısına düşmüyoruz.

Matematiksel olarak en az onlar kadar şampiyonluk şansımız var ama rakiplerimiz hala bizi yarışta ciddiye almıyorlar. Bunun sebebi de bir kötü sonuçta hemen dağılmaya, bölünmeye meyilli olan Beşiktaş taraftarıdır, Beşiktaş camiasıdır maalesef. Örnek olsun diye söylüyorum, sırf Quaresma'nın mevkisinde oynuyor diye Olcay'a sallayan, en ufak hatasında küfürler yağdıran "Beşiktaşlılar" var. Fernandes'i Egemen'i bilmemkimi Beşiktaş'tan büyük gören taraftarlar var.

Ormancı-Adalıcı kavgalarını bir kenara bırakıp bir olması lazım taraftarın. Eleştiri yapılsın ama her fırsatta yönetim istifa, Olcay gitsin Veli gitsin, Quaresma Adebayor Eto'o gelsin tartışmaları yapılmasın artık.

• Bilic ve Özen ile olmaz diyen arkadaşlarda konuyu sapıtmadan gerekçelerini sunarsa faydalı bi konu olur sanıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Konuya bakıyorum ve gs'li göremiyorum çok ilginç.

Sahanıza Kavusunca Lig Kızışıcak. 3 belki 4 takım şampiyonluğa oynarsa hem ligin kalitesi artar hemde avrupadaki başarımız.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • quote:

Saat e bakarsan anlayabilirsin
  • Benim tek derdim stat zamanında yetişebilecek mi ? Çünkü ne kadar kısa zamanda kavuşursak stada o kadar çabuk belli bir düzen içerisine gireriz , adam gibi bir kadroyla da seneye şampiyon oluruz . Fikret Orman inşaat mühendisidir (benim okuldan mezun ) , işin ehli olduğu için endişelerimi minimalize ediyor . Güzel günler göreceğiz hiç kimse merak etmesin gerçek bir Beşiktaşlı gibi takımınızın arkasında durun bu sezonu şampiyon tamamlamamak için iki engel hakemler ve kendimizdir .

okuyoz abi biz ya xDddd:Dd D:

Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray maçında sahaya giren sözde Beşiktaşlıların ve Bilic'e etmediği küfür için ceza veren Federasyon'un takıma nasıl zarar verdiğinin kanıtı;

- Bu sezon kendi sahamızda seyircili oynadığımız 5 maçtan 4'ünü kazanmışız, kaybettiğimiz tek maç olaylı GS maçı.

- Kendi sahamızda seyircisiz oynadığımız 4 maçtan 1 galibiyet alabilmişiz, 3 maç berabere bitmiş.

- Bilic'in kulübede olmadığı 3 maçtan 1 galibiyet çıkarabilmişiz.

Deplasmanda kazanabilen takımlar genelde şampiyon olurlar. 1 puan önümüzdeki Galatasaray'ın 4 puan toplayabildiği ligin zorlu deplasmanlarından (Bursa-Eskişehir-Antep-Kasımpaşa) 12 puan çıkarmışız mesela. Peki Beşiktaş bu ligin deplasmanlarda en fazla puan kazanan takımı olmasına rağmen neden üçüncülükte kalıyor?

Maçlarını coşkuyla oynayan bir takımı durdurmanın en kolay yolu seyirci desteğini kesmektir. Şu kendi sahamızdaki seyircisiz oynanan ve berabere biten 3 maçtan birini kazanmış olsak GS'ın önündeydik şu an. Sadece bu bile TT Arena'da oynayacağımız maçtaki planları 180 derece çevirebilirdi. İkisini kazanmış olsak FB ile aramızda 1 puan olacaktı, kendi sahamızda yenip önlerinde geçebilecektik. Üçünü de kazanmış olsak şu an lider olacaktık. Teker teker yazıyorum ki anlayın o sahaya giren şerefsizlerin takıma verdiği zararın büyüklüğünü.

Bu takım şu an gerideyse bunun sorumluları arasında futbolcular, teknik heyet, yönetim kadar birlik olamayan, arasındaki çürük elmaları ayıklayamayan taraftarın da payı var. Her fırsatta eleştiren, hatta takım başarısız olsun ki başkan, teknik direktör istifa etsin diye maçları kaybetmemizi isteyen, takım 3-0 öndeyken yönetim istifa tezahüratları yapan taraftarlaradır bu mesajım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Sahanıza Kavusunca Lig Kızışıcak. 3 belki 4 takım şampiyonluğa oynarsa hem ligin kalitesi artar hemde avrupadaki başarımız.

3 takım zaten şampiyonluğa oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Siyasi olarak farklı bir kitleye hitap etmesi o kulübü ülkenin en büyüğü mü yapar ? Neye göre en büyük ? O zaman Barcelona da katalanların sesi, 100 yılın takımı Real Madrid'ten daha büyük kulüp

Fenerbahçe 2 senedir sürekli ha düştük ha düşecez, şike, puan cezası vs. ile uğraşıyor ama sürekli şampiyonluk yarışının içinde, onlara sorsan bunlar Beşiktaş'ın başına gelse puan tablosunda nerede olur derlerdi acaba ?

Galatasaray kötü geçen sezonun ardından kadrosunu sıfırdan değiştirip şampiyon olurken aynı şeyi Beşiktaş yaşasa puan tablosunda nerede olurdu acaba ?

Beşiktaş ve Galatasaray'ın en kötü ligde dereceleri 11.lik. Beşiktaş 2 defa, Galatasaray 1 defa 11. olmuş. Galatasaray 2 puanlı sistemde 3 puanla ligde kalırken Beşiktaş 2 defa 2 puanla düşmemekten kurtulmuş. Galatasaray aynı sezon Türkiye kupasını kazanmış.

Üçüncülükten aşağı düşmüyoruz demişsin. 2000 yılından bu yana sadece 2 defa şampiyon, 1 defa ikinci olmuşsunuz. Diğer 10 yılda ya 3. ya da daha aşağısındasınız. Yukarı tırmanma da söz konusu değil istatistiklere göre.

• Eleştiri yapacağım diye osuruktan nem kapan değişikler bir zahmet eleştiri falan yapmasın. Hem kendileri hem Beşiktaş'ın iyiliği için.

Bundan sonra köstek olmak yok. Destek olmak var. Elbet buyuk hatalar göz ardı edilemez. Maddi ve manevi bütün gücümüzü ortaya koymaliyiz.

Bursa maçı için bütün taraftar olimpiyata!

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Saat e bakarsan anlayabilirsin

Buradan ancak Beşiktaşlıların işsiz olduğu sonucu çıkar hacu.

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Siyasi olarak farklı bir kitleye hitap etmesi o kulübü ülkenin en büyüğü mü yapar ? Neye göre en büyük ? O zaman Barcelona da katalanların sesi, 100 yılın takımı Real Madrid'ten daha büyük kulüp

Fenerbahçe 2 senedir sürekli ha düştük ha düşecez, şike, puan cezası vs. ile uğraşıyor ama sürekli şampiyonluk yarışının içinde, onlara sorsan bunlar Beşiktaş'ın başına gelse puan tablosunda nerede olur derlerdi acaba ?

Galatasaray kötü geçen sezonun ardından kadrosunu sıfırdan değiştirip şampiyon olurken aynı şeyi Beşiktaş yaşasa puan tablosunda nerede olurdu acaba ?

Beşiktaş ve Galatasaray'ın en kötü ligde dereceleri 11.lik. Beşiktaş 2 defa, Galatasaray 1 defa 11. olmuş. Galatasaray 2 puanlı sistemde 3 puanla ligde kalırken Beşiktaş 2 defa 2 puanla düşmemekten kurtulmuş. Galatasaray aynı sezon Türkiye kupasını kazanmış.

Üçüncülükten aşağı düşmüyoruz demişsin. 2000 yılından bu yana sadece 2 defa şampiyon, 1 defa ikinci olmuşsunuz. Diğer 10 yılda ya 3. ya da daha aşağısındasınız. Yukarı tırmanma da söz konusu değil istatistiklere göre.

Son 10 senenin 6 sinda ilk 3 icindeyiz, siz de 7'sinde ilk 3 icindesiniz, 1 kere 5. olmamiza ragmen, siz 5,6 ve 8. bitirebilmissiniz. Neyin tatavasi bu birader? Ayrica bu konu ile ne alakasi var?
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

• En kötü sezonumuz derken puan durumundaki yerden bahsetmiyorum herhalde. Ben de biliyorum zamanında 11. bitirdiğimiz yılları. Benim bahsettiğim 600 milyon TL borcu olan, bütün gelirleri temlik altında olan ve iflasın eşiğinden dönmüş bir kulüp. Altını çizerek söylüyorum, iflasın eşiğinden dönmüş bir kulüp. Fikret Orman değil de diğer aday seçilse muhtemelen kayyuma devredilecek bir kulüp. Beşiktaş'ın 110 yıllık tarihindeki en zor zamanlarıdır geçen sezonki FEDA dönemi.

2 yıldır FB şampiyonluk yarışının sürekli içinde diyorsun, geçen sene Beşiktaş ligi FB'nin 3 puan gerisinde bitirmiş, bu sene de GS'ın 1, FB'nin 5 puan gerisinde. Beşiktaş şu haliyle şampiyonluk yarışı içinde olmuyor mu yani? Fenerbahçe'nin içinde bulundurğu zor durumun aynısı Beşiktaş için de geçerli değil mi?

Kötü geçen sezonun ardından kadroyu sıfırdan yenileyip şampiyon olmanızda devletin size hediye ettiği stadın ve oradan gelen yüzmilyonlarca lira paranın etkisi olabilir mi acaba? Rakipleriniz şike iddialarıyla devredışı bırakılması da cabası. (şike var veya yok ayrı konu) Devlet size stat hediye etmeseydi ASY'i kendi imkanlarınızla yıkıp tekrar yapacak gücünüz var mıydı? Hayır. Peki TT Arena'dan gelen paralar olmasa, hala ASY'de oynuyor olsanız o transferleri yapıp şampiyon olabilecek miydiniz? Şüpheli.

Benim kıstaslarıma göre Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür. İtirazınız varsa gidin kendi bölümünüze konu açıp dilediğiniz gibi yazın, beni ilgilendirmiyor, sizin gibi gelip başka takımın konusuna da maydonoz olmam, merak etmeyin.

• quote:

Geçen sene 3 puan gerisinde bitirmiş de şampiyonluk mücadelesi vermiş mi ? 30. haftaya Fenerbahçe Galatasarayın 4, Beşiktaş Fenerbahçenin 6 puan gerisinde girmiş. Fb hala yarışın içinde, Beşiktaş ise oralı bile değil. Galatasaray garantiledikten sonra Beşiktaş aradaki farkı 3'e düşürüyor FB ile

2011-2012 Galatasaray ligi Fenerbahçe'nin 9, Beşiktaş'ın tam 22 puan önünde bitirmiş. Fb buna rağmen şampiyonluğu play-off ile son maça taşırken Beşiktaş Play-Off'larda yine sonuncu olmuş. Anlamışsındır umarım yarışın içinde derken kastettiğim şeyi.

Hala devletin bize stat hediye ettiğini söylemen objektiflikten ne kadar yoksun ve kabullenemeyen tarafının olduğunun göstergesi. O stat karşılığında ASY arazisinden feragat edildi. Ha ben yine senin anladığın şekilde anlatayım;

Devlet bize stat yaptı hem de bedavadan. Oradan trilyonlarca dolar geldi. Bu sayede şampiyon olduk.

Amma velakin 1905 yılında kurulmuş bu kulübe camiamız hiçbir zaman şike lekesini getirmedi. Allah bu utançla yaşamayı Galatasaray'a nasip etmesin. Şampiyonluklar, başarısızlıklar gelir geçer o damga baki kalır.

• tristam demiş devlet sana o satadı yapmasa sen yerinde yıkıp yapabilecek miydin, o finansal gücün var mıydı diye; adamlar gelip hala biz ASY'nin arazisini verdik karşılık olarak diyor. Vermeyeydin, yıkıp yapsaydın yerine, hiç düşündünüz mü neden böyle bir yol izledi GS stad yapımı için? Hayır. O size verilen stadın gelirleri anında kasanıza girecek olmasa bizden beter duruma düşecektiniz çünkü. Ne yerine yıkıp yenisinin yapabilecek finansal gücü vardı Gs'nin, hadi bu gücü buldu, ne de stad yapılana kadar bekleyecek vakti vardı.

Neyse her takımın hakkında hayırlısı olsun. Konu nerden nerelere geldi yine tüy dikildiği için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.