Şimdi Ara

Bu Takım Desteği Hakediyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Desteğe devam.Antalya maçında 50 bin kişi olmalı o stadta.Bu takım henüz kopmadı yarıştan.Çok değerli bir 2.lik var önümüzde.

Orijinalden alıntı: tristam

Sonuna kadar katılıyorum. Diğer konuda da yazdım. Beşiktaş'ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.

Ligin üçte ikisine geldik, daha iç sahamız Olimpiyat mı Kasımpaşa mı belli değil. 4 maçı seyircisiz oynadık. 3 maçta teknik direktörümüz kulübede yoktu. GS maçından beri hakemler, medya, rakipler, Beşiktaşlıyım diye geçinen sözde taraftar grupları hep üzerimize oynadı. En iyi oyuncumuz takımı umursamıyor bile. AKP/Cemaat ikilisinin bile ortak düşmanı olduğu ender varlıklardan biridir Beşiktaş. İşte bu yüzden Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür.

Bunca olumsuzluğa rağmen rakiplerimizle aramızda 1-2 maçlık puan farkı var işte. Hani bize üçüncü büyük diyorlar ya, bu kadar olay onların başına gelse puan durumunun neresinde olurlardı acaba? Onların kötü sezonlarını da hatırlıyoruz, küme düşmekten zor kurtuldukları yılları. Biz FEDA dediğimiz en kötü sezonumuzda bile Samet Aybaba'yla, gençlerle oynayıp üçüncülükten aşağısına düşmüyoruz.

Matematiksel olarak en az onlar kadar şampiyonluk şansımız var ama rakiplerimiz hala bizi yarışta ciddiye almıyorlar. Bunun sebebi de bir kötü sonuçta hemen dağılmaya, bölünmeye meyilli olan Beşiktaş taraftarıdır, Beşiktaş camiasıdır maalesef. Örnek olsun diye söylüyorum, sırf Quaresma'nın mevkisinde oynuyor diye Olcay'a sallayan, en ufak hatasında küfürler yağdıran "Beşiktaşlılar" var. Fernandes'i Egemen'i bilmemkimi Beşiktaş'tan büyük gören taraftarlar var.

Ormancı-Adalıcı kavgalarını bir kenara bırakıp bir olması lazım taraftarın. Eleştiri yapılsın ama her fırsatta yönetim istifa, Olcay gitsin Veli gitsin, Quaresma Adebayor Eto'o gelsin tartışmaları yapılmasın artık.

Şaka gibi ama iyiyim yani uzulmedim o kadar
    iyi futbol kötü sonuc
    hep destek tam destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127918;Playstation 5
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127911; #inzoneh9
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127926; #wf1000xm3
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128248; #a6000
    &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128241; #XperiaXZpremium

• Statsız, taraftarsız böyle bir mücadele?

Bu takım destekten fazlasını hak ediyor.

Bu takım Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. Desteğe devam.
  • bence destekle değil eleştiriyle baskıyla başarıya ulaşabiliriz.Biz destek verdikçe takım ve yönetim doğru yolda olduklarını düşünüyorlar ama beşiktaşın kadrosu ve oyunu 3-4 yıldır gelişme göstermiyor.
    Şampiyonlar ligine gidebileceğimize inansam tamam da %10 bile değil ihtimal.Haftaya eskişehir deplasmanında da bahaneler var yine kaybedecez, almeida yoktu atiba yoktu vs.

Orijinalden alıntı: Onder1911

bence destekle değil eleştiriyle baskıyla başarıya ulaşabiliriz.Biz destek verdikçe takım ve yönetim doğru yolda olduklarını düşünüyorlar ama beşiktaşın kadrosu ve oyunu 3-4 yıldır gelişme göstermiyor.
    Şampiyonlar ligine gidebileceğimize inansam tamam da %10 bile değil ihtimal.Haftaya eskişehir deplasmanında da bahaneler var yine kaybedecez, almeida yoktu atiba yoktu vs.

Ya çok düz baktığınız için gelişme göremiyorsunuz ya da haftaya Eskişehir ile içeride oynayacağımızı bilemeyecek kadar uzak kaldınız Beşiktaş'a ya da ikisi birden.
    bu yazıyı konu sahibi açtığı gün yazsaydın helal derdim. şuan yazman çok sıradan olmuş.

bence 2-3 maç ile değişmemesi lazım desteklemek yada eleştirmek. dengemiz yok ya çok abartıyoruz yada yeriin dibine sokuyoruz
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • Dün o kadar kasaplıkla o kadar eksikle bu oyun ortaya çıktı.Tek negatif düşüncem holoskonun oynamasıydı onun dışında bu takım hala desteği hakediyor.Atibanın koşularını savaşmasını,Tolganın sakat sakat kaç hafta kendini zorlamasının Almeidanın vs.. Hepsi için bu takıma yine destek olunmalıdır.Antalya öyle kötü takım değil(Kadro kalitesi ve 3 büyüklere karşı oynadığı oyun açısından).Diğerleri oynadığında bir muhakeme yapabiliriz ancak şimdi sırf biz puan kaybettik diye millet coştu.Ama daha durun bakalım 2 haftada 14 yada 12(Tam hatırlayamadım) puandan 4-5 puanlara kadar fark inebildiyse bu ilk 3 değişir daha.Son 2-3 haftaya kadar çook şey değişir.Ben rahatım açıkçası sadece korkum olimpiyatta maçların daha kötü olması.Keşke hep deplasmanda oynasak daha çok taraftar desteği sağlardık.Havalar düzelirse tabi destek artacaktır eminim.

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Konuya bakıyorum ve gs'li göremiyorum çok ilginç.

Saat e bakarsan anlayabilirsin

• Sanmayın galibiyette uplıyorum.Cezalıydım bugün açıldı bu takım sonuna kadar desteği hakediyor.Motta,Ersan,Pedro,Atiba,Veli,Oğuzhan,Olcay,Töre her anlamıyla gurur duyduğum bi takıma sahibiz.
  • Biraz sabretmeyi öğrenin arkadaş her sene td değişerek zaten bir şey kazanamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Biraz sabretmeyi öğrenin arkadaş her sene td değişerek zaten bir şey kazanamayız.

Her sene teknik direktör değiştirerek 6 senede bir şampiyon oluyoruz işte. Bir sonraki sene şampiyon yapan hocayı da kovuyoruz. (Lucescu, Denizli)

Beşiktaş'ın en büyük problemi taraftarıdır, kimse kusura bakmasın. Bugüne kadar yönetimler taraftar ne istiyorsa onu yaptı, Süleyman Seba bile taraftar "Gitsin" dedi diye gitti. Taraftar istiyor diye takıma uyan uymayan tonla oyuncu alındı, taraftar seviyor diye oyuncuların kusurları, ihanetleri görmezden gelindi, teknik direktörler kovuldu.

Benim en büyük umudum Fikret Orman'ın göreve geldiğinden beri hiçbir zaman taraftarı karşısına alacak hamleler yapmaktan çekinmemesi, gerektiğinde skor taraftarının hoşuna gitmeyecek kararları cesurca verebilmesidir. Taraftarın kulübü doğrulttuğu yöne gitseydik şimdi belki de kayyuma devredilmişti kulüp.

• dortmund bile 5-6 sene sonra "dortmund" gibi oldu. bayerni her maçta tokatlıyorlar.

sabırlı olmamız şart.

her maç stadı fullememiz şart dortmund taraftarı gibi.

dortmund dönemi 2006 larda bizden daha kötüydü. hatta statları bile yoktu...

ancak taraftarları her maç 80.000 kişiyle oynuyorlardı.

götze, grosskreutz, lewandowski partlatmışlardı.

5 sene sonra gelen sabırla adamlar şampiyon oldu...

ama ondan öncesine dönüş yaparsak

dortmund şampiyonlar ligini 1997 de kazanmıştı, fakat eski başkanları har vurup harman savurmuştu. tonlarca para sokağa atılmıştı,

2002 de şampiyon olduklarında bu sefer avrupada 0 çekmişlerdi, çünkü artık dortmund ifasın eşiğine gelmişti.

taraftarları ise o zamanın başkanına ADALICILARIN VE DEMIRORENCILERIN yaptıı gibi yapmadı (dortmundu bitiren başkana eyvallah demediler.) hain yakıştırmasını yaptılar.

yeni başkanı geldiğinde "dortmundun DORTMUND olması için zamana ihtiyacı var." demişti

dortmund bir seferde de 11. olarak bitirmişti bundesligayı.

• Tamam sabırlı olalım olmasına da;

Önder Özen-Bilic ikilisi de dört dörtlük değil. Bunu da görelim.

Bir çok kişinin aksine ben takımı beğeniyorum. Teknik olarak daha iyi yönetilseydik, daha başarılı olabilirdik.

Öncelikle 4-2-3-1 düzeni yüzünden çok puan kaybettik. Almedia kaç maçtır gol atamıyor? 10'mu? Burada tek suçlu Almeida değil. Adamdan bütün savunmayı dağıtıp bitirici vuruşu yapıp gol atmasını bekliyoruz. İçerde dışarda aynı taktik. Bu düzen çok yetenekli oyuncularınız varsa işler.

Yıllar önce bir Trabzon deplasmanı hatırlıyorum. Daum zamanı, Sertan'la 2 kontraatak golü bularak 2-0 yenmiştik. Her maçın yapısı farklıdır. Bilic bu bakımdan esnek değil.

Herhangi bir maçı teknik ve taktik açıdan çeviremediğini düşünüyorum. Ona buna afra tafra yapmak, vay lafı nasıl gediğine koydu durumları, yaşım itibarı ile beni cezbetmiyor.

Bu kadar çok sakatlık, disiplinsiz hareketler, hatalı transferler (İbrahim toraman, Gökhan Süzen affedilemez mi? Nedir bu garez?)

Sonuç itibarıyla, teknik heyetinde düzeltmesi gereken konular var.

Ben Sporcunun Zeki,Çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. M.Kemal ATATÜRK

METİN-ALİ-FEYYAZ

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.