Bildirim
Bu sürtme ne kadar tutar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bisey yok orda pastayla cikar. Kisin kar yaginca da fon makinasiyla isit, isininca da avuc avuc kar at ustune gocuk de kalmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bir kürdanın yarısı boyutunda bir yer biraz derin orası geçer mi
Derin görünüyor boya isteyebilir
Ben pek anlamam bu işlerden ilk kez böyle bir olay yaşadım. Trabzonda her yer yokuş bende hızımı almış yukarı çıkarken bisikletli bi çocuk sağa kırar gibi oldu refleks olarak bende kırdım. Sonuç bu.
Bence de boya ister gibi. Ön kapıda küçük bir bölüm sürtmüş, arka çamurlukta da küçük bir bölüm sürtmüş ve çoğu arka kapıda işte. Boya isterse ne kadar tutar bu yarın sanayiye gidecem kazıklanmayayım.
Bir de arkadaş diyor ki bunlara lokal olmuyor vernikli diye tümden boyanması lazım falan doğru mu?
Bana sanki boya geçişi olmuş gibi geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Taylor Gang
Bana sanki boya geçişi olmuş gibi geldi.
O nedir kardeş bilmiyorum da :)
tırnak geçiyorsa pasta almaz. -
Tamam pasta almaz o zaman boyası ne kadar tutar peki bir yanıt alamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Bisey yok orda pastayla cikar. Kisin kar yaginca da fon makinasiyla isit, isininca da avuc avuc kar at ustune gocuk de kalmaz.
Hocam bu yöntemi çamurluk üzerindeki noktasal göçükler için uygulasak sonuç alabilir miyiz?
Şu an Ss atamıyorum. En kısa zamanda şehre dönünce fotoğraf çekip forumdan da görüş alacağım.
rötüş -
250-350 civari tutar diyebilirim hocam. Bende 500 tlye yaptırdım ama tampon tamiri ve boyasi da vardi ekstradan.
250-350 arası olacaksa yine iyi ben daha fazla olabilir diye düşümüyordum
Çamurluk + 2 kapı + kapı kolları boyanacak gibi duruyor, bence minimum 800TL. Tabi bulunduğunuz ile göre değişir, küçük illerde daha düşük fiyat alınabilir. -
350 civarı tutar boyası, metalikse daha fazla
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amerikan park muayeneden geçer mi
- aküyü değiştirdim start stop çalışmıyor
- yedek su deposu kapağı ne kadar sıkılmalı
- kışın el freni çekilir mi
- mitsubishi l200 yakıt tüketimi yorumları
- buzda en iyi kış lastiği
- byd 2025
- togg servis noktaları
- togg batarya kapasitesi
- renault rafale yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X