Şimdi Ara

Bu süreçte dışardan yemek sipariş ediyor musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürecin başından beri sipariş etmedim siz napıyorsunuz güvenebiliyor musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Televizyonda virüsün yemek yoluyla taşınmadığını söyledi doktor.Temassız sipariş verebilirsin benim gibi.Zil çalınca kapına bırakırlar yemeği sen de alırsın.Tabi ücreti online ödüyorsun.Ben Mart'dan beri öyle yapıyorum.Bir şey olmadı.
  • Kesinlikle hayır.
    Ben 2 ay daha dışarıdan hazır yemek yemem.
  • Evet haftada en az 2-3 kere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    bu bilgi doğru mu ya hocam? Adam taşıyıcı bi kisiden para falan alıp aynı elle yemeği hazirlasa veya en kötü ihtimali düşünürsek yemeği hazırlayan taşıyıcı olsa üstüne öksürse de mi bulaşmıyor?

• hergün söylüyoruz hocam birşey olduğu yok :D
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/srp36x

• Az önce 25 tl lik yemek sepeti kodu kazandım tabii ki sipariş edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hiç etmedim korkudan

Of Allah belalarini versin bu virüsü kim çıkardiysa hayatım mahvoldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanrikutalp

bu bilgi doğru mu ya hocam? Adam taşıyıcı bi kisiden para falan alıp aynı elle yemeği hazirlasa veya en kötü ihtimali düşünürsek yemeği hazırlayan taşıyıcı olsa üstüne öksürse de mi bulaşmıyor?
    Öksürse de hapşırsa da yemekten insana bulaşmıyor çünkü öyle yemekten virüs kapan bir vaka daha yok.Ama bilindik restorantlar maske ve eldivenle çalışıyor.Yani güvendiğin yerlerden iste.Virus olmasa bile birinin yemeğe öksürmesi hapşırması sağlıksız bir şey.

İngilizcen varsa:
    Business Insider
    Even if a restaurant worker coughs or sneezes directly in your food, you won't catch coronavirus from eating the meal
    https://www.businessinsider.com/worker-coughs-sneezes-in-food-you-wont-get-coronavirus-2020-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 1 Haziran 2020; 18:33:58 >

• KanameSama kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir vaka yok demişsiniz ama vakayı kapan kişi nerden kaptığını bilemez ki? Yemeği yemiştir sonrasında bi kapı kulbuna dokunup eline yüzüne götürmüştür veya asansörün düğmelerinden kapmıştır, sadece markete çıkıp kapan insanların bile olduğu söyleniyor demek istediğim dışardaki çoğu şeyden bulaşabiliyor eğer hasta kişi dışardan yemek yemiş olsa bile bunun yemekten geçip geçmediği kesin olarak belirlenilebilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.