|
Arkadaşlar merhaba, spor için bir supplement sepeti oluşturdum. Ürünleri almadan önce gerçekten işime yarar mı, fazla/mantıksız bir ürün var mı diye fikirlerinizi almak istiyorum. Aşağıya sepetteki ürünleri ve fiyatlarını bırakıyorum. Düzenli spor yapan biriyim, hedefim hem yağ yakmak hem de kas kazanımı. Sepetteki Ürünler:
Sormak istediğim konular: – Bu kombinasyon genel olarak mantıklı mı? Birbirini tamamlayan ürünler mi? – Thermo Burner gerçekten bir işe yarıyor mu yoksa tamamen boş ürün mü? – Kreatin ile whey protein aynı dönemde kullanılabilir mi? – Multivitamin paketi gereksiz mi yoksa spor yapan biri için mantıklı bir ek mi? – Whey proteinleri iki farklı aroma aldım; gramajlar yeterli midir yoksa daha büyük boy mu almalıyım? – Sepette çıkarılması gereken ürün var mı, yerine ekleyebileceğiniz daha faydalı bir ürün önerir misiniz? Özellikle creatine + whey + yağ yakıcı üçlüsünü aynı anda kullanmak mantıklı mı bunu çok merak ediyorum. Bilgisi olanlardan yorum bekliyorum. ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler