Kavak Yellerinin 140. bölümünde gördüm süper hatun araştırdım bulamadım evet bilen varsa söylerse süper olur teşekkürler...
quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis Kavak Yellerinin 140. bölümünde gördüm süper hatun araştırdım bulamadım evet bilen varsa söylerse süper olur teşekkürler... Aklından zorun var bence.
quote:Orijinalden alıntı: HonanımDaber� quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis Kavak Yellerinin 140. bölümünde gördüm süper hatun araştırdım bulamadım evet bilen varsa söylerse süper olur teşekkürler... Aklından zorun var bence. 140. bölümü izle sonra tekrar yorum yap ok?
quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis quote:Orijinalden alıntı: HonanımDaber� quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis Kavak Yellerinin 140. bölümünde gördüm süper hatun araştırdım bulamadım evet bilen varsa söylerse süper olur teşekkürler... Aklından zorun var bence. 140. bölümü izle sonra tekrar yorum yap ok? 140 bölümüde izlemiş bence!..
quote:Orijinalden alıntı: predatoreren quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis quote:Orijinalden alıntı: HonanımDaber� quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis Kavak Yellerinin 140. bölümünde gördüm süper hatun araştırdım bulamadım evet bilen varsa söylerse süper olur teşekkürler... Aklından zorun var bence. 140. bölümü izle sonra tekrar yorum yap ok? 140 bölümüde izlemiş bence!.. Yok ya izlemiyorum ben bu diziyi ilk başladığı zamaanlar izliyodum uzun zamandır izlemiyorum geçen denk geldim o yüzden yoksa haberim olmazdı
quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis quote:Orijinalden alıntı: George Jetson ayşegül aldinç gülmeli miyim? Her telefona sen çık, her kapıya sen koş, beni hatırla
Bilen biri varsa bunun da adını söylesin http://forum.donanimhaber.com/m_37797941/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37797941
quote:Orijinalden alıntı: PhsycoMantis quote:Orijinalden alıntı: George Jetson ayşegül aldinç gülmeli miyim? şarap gibi kadın daha ne istiyon?