Şimdi Ara

BU SU TANKI İŞ GÖRÜRMÜ----LİNKLER DÜZELTİLDİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img511.imageshack.us/img511/5109/sutank1rj.jpg

http://img81.imageshack.us/img81/3964/sutank25vk.jpg

BEYLER SİZCE BU SU TANKI NASIL BİZZAT KENDİ İMALAT BİDE BUNU KASAMIN RENGİNE YANİ

KAPALI MAVİ YE BOYARSAM NASIL BİŞEY ÇIKAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cash -- 22 Haziran 2006; 0:58:24 >

• linkler patlamiş
  • güzele benziyo bence.. aliminyum fln galiba ? eğer öyleyse yapısı sayesinde ısınan su rahat soğuyabilir.. denemek görmek lazım
  • evet dostum bana güzel geldi gözüme aliminum bide soğuk zaten bide o rekorların deliğini matkapla açtım tam 8 mm lik rekor için arkadanda vida ile tutturdum 2 saat denedim sızdırmada yok
  • linkler çalışmıyor
  • link çalışıyorrrr

güzel çalışma, içine yüzey alanını artırmak için parçalar koyarsan daha fazla verim alırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 22 Haziran 2006; 1:06:28 >
  • nasıl yani dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oooo, bomba olmuş kardeş. Evveliyatı neydi ki bu nesnenin?

Bir de; eğer dik kullanacaksan -ki öyle gözüküyor- neden çıkış deliğini daha alta açmadın ki? Çok yukarıda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 22 Haziran 2006; 1:14:40 >
  • BENDEN KAYNAKLANIYOR DOSTUM YA PİŞMAN OLDUM GERÇİ AMA SONRA NE FAYDA DEDİM BELKİ ARKADAKİ SOMONU İİ SIKAMAM SU KAÇIRIR FİLAN İŞTE O AN AKLIMA ÖYLE GELDİ GERÇİ FARKEDERMİ BİŞEY?
  • bence gayet güzel olmuş eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_cash

BENDEN KAYNAKLANIYOR DOSTUM YA PİŞMAN OLDUM GERÇİ AMA SONRA NE FAYDA DEDİM BELKİ ARKADAKİ SOMONU İİ SIKAMAM SU KAÇIRIR FİLAN İŞTE O AN AKLIMA ÖYLE GELDİ GERÇİ FARKEDERMİ BİŞEY?

Yahu benim kafam kendi kullandığım harici pompaya gitti. Dalgıç kullanırsan deliğin üstte olmasının önemi yok. Ama yok harici pompa kullanacağım diyorsan alttaki deliğin altında kalan su atıl kaldı demektir.
    Geçmiş olsun...
  • Bencede gayet şık olmuş güle güle soğut işlemcini.
    Yalnız resimden tam anlaşılmıyor hacmi ne kadar? Bi başka tabirle ne kadar sıvı alıyor?

quote:

güzel çalışma, içine yüzey alanını artırmak için parçalar koyarsan daha fazla verim alırsın..

Bu arada su kabının yüzey alanı genişletilmesi işine pek aklım ermedi.
  • sağolun beyler

2 lt su alıyor

aliminyum

cavus78 pompa dalgıç eheim compact 1000 modeli daha elime geçmedi ama bakalım bekliyoruz hepsiburadan verdik 3 gün oldu ses yok bakalım

bide bunu nasıl parlak araba boyası gibi boyarım normal sprey boyalarla olcak iş deilde bilen varsa sölesin kasamın rengine boyayıcam ama parlak olcak
  • quote:

bide bunu nasıl parlak araba boyası gibi boyarım normal sprey boyalarla olcak iş deilde bilen varsa sölesin kasamın rengine boyayıcam ama parlak olcak

Öncelikle sağlam bir zımpara gerekiyor. Önce materyali ortaya çıkarmak için ortakalın zımpara ile sonrada düzleştirmek için ince zımpara ile güzelce zımparala. Boyamadan önce astar atarsan daha iyi sonuç alırsın.
    Boya olarak metalik sprey boya alman durumunda istediğin parlaklığı yakalayabilirsin. Ee tabi bunun için maksimum özen göstermeye ve birde iyi el işçiliğine ihtiyaç var.
  • güzel olmuş....
    bence boya işi en kolayı ya baya tecrübelendim artık

birde daha önceden boyalı olan bir yeri tekrar boyamamk istiyorsanız eski boyayı sökün. şimdi birçoğumuz zımpara şle sökeriz diye düşünür. bnde onlara sökersiniz diyorum. Geçen yaz farkettiğim Polisan Remover'ı (boya sökücü olarak da geçer) zemine sürün 2 dk sonra tüm boyalar pul pul kabarıyor bize de spatulayla kazımlak kalıyor.........
    ama bu kutuya şnce zımpara ve metalik boya iyi iş yapıcak..çok iyi olacak emini
    yeterki sprey kutusunu yakınlaştırma 30cm den sık

• baba bi tanede ben istiyom , yardım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

baba bi tanede ben istiyom , yardım lütfen...

bitane metal kutu bulmaya bak çikolata kutusu falan
  • ben ilkin metal rulokat kutuları vardı denedim baktım çok ince ben de bu kutuyu bizim bodrumda buldum

çikolata kutuları çok ince

ASTAR NERDEN BULURUM BİLDİĞİMİZ ARABALARA SÜRÜLEN ASTARMI????

ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

• cash kardeş banada kutu yapsana bende tanıdık kaportacıda icabında mercedes boyasıyla boyatem
  • yukarda arkadaş güzel bi konuya değinmiş..en kötü ihtimalle çıkış deliği altta olmalı harici pompa kullanacak iseniz,,malum ısınan su yükselir..
    bi dahaki sefere buna dikkat edersiniz artık..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.