Şimdi Ara

Bu stoperleri kim buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli şu stoper sorununu çözemedik. Azıcık baskı yiyince direk sacmaliyorlar. Serdar top rakipteyken cok iyi. Ancak top ayagindayken eyvah diyorum ayaginin altindan mi kaciracak taça mı firlatacak rakibe mi kaptiracak hep tedirginim. Maicon da oyle Ahmet Calik da oyle. Top bizdeyken üçü de birbirinin aynısı saatli bomba. Fener gidiyor mesela hep taş gibi stoperleri bulup getiriyor bizimkiler bir türlü tutturamadilar su savunma olayını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı tereddüt veya endişe mevcut. Kaptıracak mı, çalım atmaya mı çalışacak vs. Bu endişeler eminim FB seyircisinde de vardır. Biz oyunu daha geriden kurmaya başladığımız için top çokça stoperlerin ayağında tutuyoruz. Dolayısıyla bu korku bizde daha çok oluyordur diye düşünüyorum. Fenerbahçe ise genelde 2. bölgede pas yapıyor. Pek FB maçlarını izlemedim ama bugün izlenimim bu şekildeydi.
    herifler her gelene dan dun vururlar. risk yok. ayağın iyi değilse tutmayacaksın arkadaş. vur dağlara taşlara kornere taça gitsin. ben dünyanın hiç bir yerinde kendi ceza sahasında topa iki kere dokunan stoper görmedim bizim serdardan başka. hiç top ayağındayken kendi kalesine yüzünü dönen stoper görmedim bizim serdardan başka.
    lan kaleye beş metre mesafede rakibe sırtını vermiş top tutmaya çalışıyorsun. korner direğinin orada yapılıyor o öküz altıpasta değil. vur gitsin kornere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 23 Ekim 2017; 2:8:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.