Şimdi Ara

bu ss ban veya ceza sebebi olabilirmi? [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden konulara koyuyorlardı şimdi hiç koyan görmüyorum sizce ban sebebi mi ? [koymaya korkuyorum isteyen varsa pm atsın koyabilir ]

Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • pm,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • olum madem ss'yi göstermiycen niye konu açıyon
  • Görmeden bi şey diyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaratık nedir [SS'li]
    11 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lan git terket forumu bende birşey sandım adam mokunu yiyeyim başlık açma diye sümüklü bebeyi attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speech -- 11 Ağustos 2011; 23:55:16 >
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • benimde bi görmem lazım

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • PM
  • lol

bu ss ban veya ceza sebebi olabilirmi? [SS'Lİ]

Orijinalden alıntı: speech

lan git terket forumu bende birşey sandım adam mokunu yiyeyim başlık açma diye sümüklü bebeyi attı

• pm alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ağustos 2011; 0:04:59 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider003 -- 12 Ağustos 2011; 0:07:37 >

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Kendi SS in kendi konuna tam gidiyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.