Şimdi Ara

Bu Soruyu yapabilen Varmı (çizimi var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üç ev üç de kuyu var her kuyudan her eve bir hat getireceksiniz bir evde üç hat olacak ayrı kuyulardan.oyunun kuralı çizgiler bir birinin üstünden geçmiyecek ve üç ev üç kuyu olacak. örnek verdiğim şekil gibi veya istediğiniz şekilde çizebilirsiniz

Bu Soruyu yapabilen Varmı (çizimi var)

• anlamadım
  • bu yapılamıyodu yanlış hatırlamıyosam sonuncu çizgi mi ne geçmiyodu
  • yılların sorusu bu ta bundan 10-15 sene önce duymuştum
    cevabı yok boşuna uğraşmayın
  • Öncelikle her evin altındaki kuyudan o eve bir hat çekilir. Daha sonra 1. kuyudan 2. ve 3. evler için çekilecek hat yer altında çekilir. 2. kuyudan 1. ve 3. evler için çekilecek hat yer üstünden çekilir ve 3. kuyudan 1. ve 2. evler için çekilecek hat ise duvarlardan çekilir. Böylece kuyulardan evlere gelen boruların hiçbiri kesişmemiş olur.

•  Bu Soruyu yapabilen Varmı (çizimi var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

Öncelikle her evin altındaki kuyudan o eve bir hat çekilir. Daha sonra 1. kuyudan 2. ve 3. evler için çekilecek hat yer altında çekilir. 2. kuyudan 1. ve 3. evler için çekilecek hat yer üstünden çekilir ve 3. kuyudan 1. ve 2. evler için çekilecek hat ise duvarlardan çekilir. Böylece kuyulardan evlere gelen boruların hiçbiri kesişmemiş olur.

lütfen çizim yaparak cevap verin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

yılların sorusu bu ta bundan 10-15 sene önce duymuştum

10-15 sene önce duydum derseniz ortalama yaşınızı ele vermiş olursunuz25-30
  • 2 boyutta çözümü yok 3. boyutta vardır herhalde, denemedim ama tipinden öyle sevdim
  • ben bu sorunun cevabını biliyorum tek bir cevabı var ve kağıt üzerinde yapmam gerekiyor.. paintte olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

ben bu sorunun cevabını biliyorum tek bir cevabı var ve kağıt üzerinde yapmam gerekiyor.. paintte olmaz

Kağıdın ucunu katlamaktan bahsediyorsan,onu bizde biliyoruz.
  • soruda ev ve kuyu sözleri geçtiği için sorunun dünya üzerinde geçtiğini varsayarsak hatlar direk eve çekilmek yerine tam tersi yönde gidip dünyanın çevresini dolaşabilir böyle rahatça sonuca ulaşabilirsiniz şimdi çizimle uğraşamıycam
  • YAşım 50.İlkokul öğrencisi iken çok uğraşmıştım çözmek için.Son çizgi mutlaka keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

yılların sorusu bu ta bundan 10-15 sene önce duymuştum

10-15 sene önce duydum derseniz ortalama yaşınızı ele vermiş olursunuz25-30

26

• quote:

Orijinalden alıntı: Hıhıhıhıhaha

quote:

Orijinalden alıntı: brecoglu

ben bu sorunun cevabını biliyorum tek bir cevabı var ve kağıt üzerinde yapmam gerekiyor.. paintte olmaz

Kağıdın ucunu katlamaktan bahsediyorsan,onu bizde biliyoruz.

O değil.
  • Bunun imkansız olduğunu ispatlamıştım geçen sene, ama nasıl ispatladığımı hatırlamıyorum. Yolunuz düşerde "Ayrık Matematik" dersi alırsanız görürsünüz imkansız olduğunun ispatını
  • arkadaşlar bildiğim kadar cevapsız soru belki biri yapar diye düşündüm.bende bir defter harcamıştım bu soruyu çözmek için bir defter bitti ama cevap olmadı

olmuş mu?

sorunun sonunda istediğiniz gibi çizebilirsiniz denmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYSST -- 23 Mart 2010; 0:40:52 >
  • kuralları göz ardı etmişiniz sanırım kardeş.istediğin gibi çzebilirsin derken evleri kuyuları yan yana aşağı karışık çizebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.