Şimdi Ara

Bu size de oluyor mu ? Riot bilerek mi yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl içerisinde 1-2 ay lol oynayabiliyorum sadece okuldan dolayı. Geçen sezon plat 5 ten plat 1 e 1 haftada çıktım. Sonra bi kaybetmeye başladım, her el abuk subuk adamlar geliyor. tabi benim de batırdığım oluyor. plat 5 e düştüm sildim oyunu.
    Bu sezon yine plat 5 ten plat 1 e çıktım 1-2 haftada. Dünden beri bi kaybetmeye başladım ardarda 10 oyun oldu. Karşıya da süper adamlar geliyor sürekli onlardan biri taşıyor. Otp ler geliyor falan. bilerek elosu yüksekleri mi veriyor acaba anlamadım plat 3 üm şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynilarini bende yaşadım dediğin gibi bu kadar tesadüf olamaz riot bilerek yapıyor olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

• Onlarca teori üretilebilir.

Mesela belki o takımındaki çöp oyuncular normalde silver elo fakat yakın zamanda eloboost yaptırıp kısa sürede plata çıkıyorlar. Riot algoritması da bu oyuncuları eloboost şüphelisi olarak işaretliyor. Sende 1 haftada 4 lig birden atlayınca kazayla işaretleniyorsun.

Sonuç olarak 5 eloboost şüphelisi aynı takıma veriliyorsunuz . Karşı taraf ise senin gibi gerçek platlar oluyor ve sonuç ortada.

• PureWhite kullanıcısına yanıt
    değişik bir teori ama güzelmiş vallahi olabilir :D

• bilerek. genelde çoğu oyuncuyu %50 kazanma oranında tutuyor.
  • O yüzden %80 win rate ile diamonda çıkıyor bazı smurfler takılmadan :D

demekki yetenek seviyen bu. fazlasını kaldırmıyor lose streak alıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşı takımımda bronzdan plat 1 çıkmış gördüm imkansız bişey bu kesin elo boost tipler geliyor .
  • bildiğim kadarıyla winstreak yaptıkça takımına daha kötü oyuncular geliyor(dopanın dediğine göre) onları da taşıyabilirsen yükselmeye devam ediyorsun taşıyamazsan geri düşüyorsun yada o eloda kalıyorsun.
  • sadece ilk cümlenin yarısını okudum ve öyle bir şey var. ne kadar yeteneksiz olursan ol bir anda win rate yakalayıp yüksek liglere çıkıyorsun. Belli bir yerden sonra rito bile kurtaramıyor yeteneksizliğini ve düşüyorsun
  • Herkesin başına gelen klâsik bir olay losestreak. Tek çözümü soloqda lose alana kadar oynayacaksın losedan sonra flexe geçeceksin orda da lose aldığın gibi o gün başka oyun atmayacaksın. Yoksa tilt olup fena düşüyorsun. 2.losedan sonra öyle bi tilt oluyorsun ki farkında olmadan trollüyorsun takımın moralini bozuyorsun flame yapıyorsun bu her oyun devam ediyor bir bakmışsın 10 oyun lose.

• Bence ara ara normal gamelerde daha farklı şeyleri hissettirmeden deniyorlar.
    Özellikle aynı rolü oynayan kişileri aynı oyuna atıp farklı rollere yönlendirmeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Rankedtada seri maçlarında genelde 2. seçtiğin rol veya autofill devreye giriyor yani riot sana diyor ki tek rolle yükselmeni istemiyoruz.
  • valla bende de oluyor.. baktım 2 el üste üste kaybediyorum.. o gün dereceli girmiyorum.. bazen öyle oluyor ki 5 el kaybetmiyorum, ama özellikle seri maçlarım öncesi aşırı hard rakip geliyor adamlar 17. dk ini açıyorlar.. seriye girdiğim zaman maçları sonraya saklıyorum artık
  • sen kaybettiğinde yine giriyosan sorun sende girme bende o şekilde 20 oyun kaybettim hırs yapıp girince o leş adamları göndermeye devam ediyorlar
  • valla bilerek mi yapıyorlar bilemem ama ne zaman bir win streak olsa ardından tam tersi bir lose streak ile karşılaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

bildiğim kadarıyla winstreak yaptıkça takımına daha kötü oyuncular geliyor(dopanın dediğine göre) onları da taşıyabilirsen yükselmeye devam ediyorsun taşıyamazsan geri düşüyorsun yada o eloda kalıyorsun.

Katılıyorum.
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    Güzel teori

• O kadar çok nokta (.) koymuşsun ki okurken duraksaya duraksaya bir hal oldum...
    Aslında olay şöyle bir gececi tayfası var iyi oynayanlar bu tayfayla girersen genelde win rateleri daha yüksek olur ama işin güzel yanı senin takımındakiler de gececi tayfadandır onlar da güzel oynarlar yani sen rakibini lane üzerinde ezersen genelde kazanırsın... Şimdi bir hesap var gümüş 3 açtım ilk maçım karşımda azir 10 dakikada 22 tane kill almışım 15.dk da oyunu sur verdirttik 2.maçta olaylar çok farklı oluyor elo bronzdan gerçek silvera kayıyor bu çarı gümüş 1 yaptığımda karşımda plat 3ler geldi elo plat 3 olmuş demek istediğim eğerki win streak kasarsan benim gibi bunun sonucunda elo yükselecek ve rakipler de iyi gelecektir ama bir olay daha var ki üstteki teori benim eskilerde düşündüğüm teorinin çok benzeri versiyonu
    quote:

Mesela belki o takımındaki çöp oyuncular normalde silver elo fakat yakın zamanda eloboost yaptırıp kısa sürede plata çıkıyorlar. Riot algoritması da bu oyuncuları eloboost şüphelisi olarak işaretliyor. Sende 1 haftada 4 lig birden atlayınca kazayla işaretleniyorsun.

Sonuç olarak 5 eloboost şüphelisi aynı takıma veriliyorsunuz . Karşı taraf ise senin gibi gerçek platlar oluyor ve sonuç ortada.

Aslında böyle çalıştığını düşünmüyorum çünkü eğer öyle olsaydı çoktan 10 kere ceza yemiştim ama bir gerçek var üstüste win streak attığında karşıya elobooster gelme ihtimali bayağı yükseliyor gümüş1 de karşıma katarina geldi anlatılmaz yaşanır tf arasında e attığımda elmas oyuncuları flaş atmıyor onu nerden gördünde flaşladın kardeş yine bi maça girdim baktım lb almış dedim annie ile teklerim ben bunu ağzıma vurdu dedim oyunda impetus senmisin a q sövecem az kaldı dedi yok ama çoğu kez impetusu lanede ezdiğimi bilirim eheheh yani elobooster gelme oranı bayağı artıyor gececi ekipte yanına elobooster gelme ihtimali var karşıya gelme ihtimali var ama şunu söyleyebilirim gümüş 1 hesabımda oynadığım maçlar şuan elmas hesaplarda oynadığım maçlardan çok daha zor geliyor cidden karşı takıma 3 booster düşüyor yani oyunda anlıyosun bunları az bi birikim sana kimin ne eloda olduğunu anlatıyor birde malum sezon öncesine yaklaştık çok yazdım k.b ama bu dönemde boosterlar everywhere xd yani bu dönemde oynanan maçların zor olması normaldir.

• an itibariyle plat 4 e düştüm 4v5 oynadık afk vardı...

• win streak arkası lose streak hep oluyordu bende de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.