Şimdi Ara

Bu sistemle wow oynıyabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım yandığından dolayı bi süre elimde kötü bi bilgisayar buluncak. Wow oynamayıda çok istiyorum. En iyisi direk ben özellikleri veriyim.

1024 mb ram
    1.8 Ghz İşlemci
    128 mb ekran kartı

Oyun kasar mı bi sorun yaratır mı? Kasarsa nerelerde kasar ne yapmam gerekir?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

ustaca optimize edilse şehirlere giremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

bende 256 ekran kartı 1.5gb ram var işlemci de pentium 4 2.8 di sanırım 10 mande kasıyor düşün

1gb ekran kartı 4 gb RAM core 2 duo 2,66 Ghz.

High da kasıyor - oynamaya soğuyorsun.

Ultrayı söylemiyorum bile, 5 fpsyle oynarsın artık

Yada bende çok add-on ve program açık, ondan kasıyor olabilir

Not: Sadece ve genellikle bence main cities (özellikle Dalaran) ve 25-man raidlerde kasıyor. 10-manlerde kastığı çok nadir. Oyun grafikleri sanki çok kötüymüş gibi geliyor insana ama özellikleri açınca pat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 29 Nisan 2010; 21:49:44 >

• Hmm tamam galiba aldım ben cevabımı. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Cd'yi aldığımda yazdığı özellikler pek uymuyor sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 29 Nisan 2010; 21:52:56 >
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Geforce 8600GT (512mb) 2 gb Ram Dual Core 2.4 GHZ 1280x1024 de bildiğin dungeonlarda kasıyor.

Bendede ati 4650 HD var 8600 Gt eski ekran kartım

Ama cidden sorun tek bütün sisteminde değil, acayip güzel ve boş bir cpu'nun olması lazım kasan o zaten, yani ekran kartı önemli değil cpu kadar wow için. Programları ve add-on kullanıyorsan gereksizleri kapat kasmalar önlenecektir (Tabiki hepsi değil ama olsun yürürken kasmasından iyi)

• Ya zaten bu bilgisayar çok iyi değil. Bazı oyunlara girerken ekstradan ne var ne yok hepsini kapatıyorum başka türlü olmuyor. Ama dediğim gibi kitapçıkda yazan sistem gereksinimleri insanı şaşırtıyor.

Orijinalden alıntı: Teijal

Ya zaten bu bilgisayar çok iyi değil. Bazı oyunlara girerken ekstradan ne var ne yok hepsini kapatıyorum başka türlü olmuyor. Ama dediğim gibi kitapçıkda yazan sistem gereksinimleri insanı şaşırtıyor.

Ilk pakettikileri diyorsan doğru. O sistemle kasmıyordu. Ben bu pc ile tbc zamanında 40 man girip kasmadığını biliyorum. Ama wotlk ile ne değiştiyse artık 10 man de kasar hale geldi.

Orijinalden alıntı: Teijal

Arkadaşlar anakartım yandığından dolayı bi süre elimde kötü bi bilgisayar buluncak. Wow oynamayıda çok istiyorum. En iyisi direk ben özellikleri veriyim.

1024 mb ram
    1.8 Ghz İşlemci
    128 mb ekran kartı

Oyun kasar mı bi sorun yaratır mı? Kasarsa nerelerde kasar ne yapmam gerekir?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

ben memlekette oldugum zamanlar laptopla oynuyorum mecbur.. ondada yazdıgın sisteme benzer bir konfigurasyon var.. oyunu zar zor açıyor.. ekran kartın onboard deilse bir şansın var.. ama açar amaz tüm ayarları sonuna kadar kısmalısın..
  • ben oyunu 256mb ram. 2 ghz celeron işlemci ve 128mb FX5200 ile 15-20 fps arası oynamıstım. 1gb ram ile biraz daha rahat sekilde oynıyacağını düsünürsek oyunu açıcaktır ama raid,BG gibi yerlere girdiğinde direk 3-4 fps'ye inicektir.
    Psn: naughtydnz

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502
  • şehirlere girememek haricinde problem olmaz.

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: injection

bende 256 ekran kartı 1.5gb ram var işlemci de pentium 4 2.8 di sanırım 10 mande kasıyor düşün

1gb ekran kartı 4 gb RAM core 2 duo 2,66 Ghz.

High da kasıyor - oynamaya soğuyorsun.

Ultrayı söylemiyorum bile, 5 fpsyle oynarsın artık

Yada bende çok add-on ve program açık, ondan kasıyor olabilir

Not: Sadece ve genellikle bence main cities (özellikle Dalaran) ve 25-man raidlerde kasıyor. 10-manlerde kastığı çok nadir. Oyun grafikleri sanki çok kötüymüş gibi geliyor insana ama özellikleri açınca pat

Tam sistem özelliklerinizi yazabilirseniz size yardımcı olmaya çalışırım, orta seviye'de high'a yaklaşık düzeyde sizin dalaranda 20 fps civarı almanız gerekir.

Sony KDL-32L4000
    World of Warcraft / Absürd - The Mealstrom

• Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Ben kararımı verdim. Kasarak oynamaktansa 2 ay daha dişimi sıkar daha düzgün birşey alırıp oynarım daha iyidir.
  • sempron 1.9
    1 gb ram
    256 ekran kartı

oynuyorum:D bi dene istersen grafik ayarlari ile oynıyarak biseyler cikartabilirsinnnn

128 mb ekran kartında oynyan arkadaşımda var ayrıca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.