Bildirim
Bu sistemle oyunun kasmasi normal mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Kasmaması lazım aslında, başka bi oyundada böyle bi sıkıntı oldu mu hiç? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 81melih54
Kasmaması lazım aslında, başka bi oyundada böyle bi sıkıntı oldu mu hiç?
aslinda yok.genelde oyunlari konsoldan oynardim bir arkadasim hediye etti diye denemek istedim.ama nedense cok kasiyor oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ekran kartının modeline falan baktım bulamadım pek bişey, bazı sitelerde kötü demişler, belkide ekran kartındandır sorun. Bide yorumlar eski hep, cyrsis 3 gibi oyunları yüksekte açamassın diyolar. _____________________________ -
neyse sağlık olsun ya zaten hediye gelmişti
Ubisoftın saçma işleri canını sıkma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Baykuştan Pervamız yok , Biz Şahinler Sürüsüyüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kellesh
İşlemci i7nin baz modeli ekran kartı ortanın altında far crt 4 ağır bi oyun kasması normal
Başka oyunlarda daha başarılı olur bu pc
Ubisoftın saçma işleri canını sıkma
çok teşekkürler ilgilendiğiniz için yinede :)pc den fazla anlamıyorum kasınca çok şaşırdım ama galiba normalmiş :)_____________________________
-
Sorun HP
-
quote:
Orijinalden alıntı: turboavea
Sorun HP
kesinlikle bir daha hp marka laptoplarin önünden bile gecmeyecem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler