Şimdi Ara

Bu Ne Saçma Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir oyunda bu kadar sakatlık olur mu ya? Hersene FM daha da kötü oluyor bence. Doğru düzgün menajerlik kalmadı. CM 03-04 diyorum başka da birşey demiyorum...

Boşuna toy evi arama! Arvadın güzelse toy senin öz evindedi; gir oynaa çık oyna...
  • Eğer CM 03-04 diyor ve başka birşey demiyorsan, CM 03-04 oyna. Gerekli yamalarınıda yükler, oynarsın.
  • CM 03-04 de de yamalar artık oyunun tadını iyice kaçırdı. 6 yıldır yama Gerçekten de çok sakatlık oluyor. Antrenman yükünü hafifletsen bile maçta mutlaka sakatlık oluyor. Napalım bu da oyunun dezavantajlarından bir tanesi, idare edeez artık

orda bir futbolcum vardı

juve de oynuyordum

yıl 2012 filandı heralde

matteo oddo diye

süper oynuyodu,şuan fm 2009 da arıyoyorum farklı hesaplarda, ama yoktur
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • Haklısın çok saçma.Bide en az 1 ay..Böyle bi patch vardı eskilerde 2009 ada çıkartırlar yakında.Sakatlığı kapama özelliği.
    Hayat Niye Bu Kadar Zor ?!
    11 yıl önce açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar oyunda bu kadar sakatlık yaşıyorsanız sorunu kendinizde arayın. Bu sorunu ben niye bugüne kadar hiç yaşamadım anlamıyorum. Düzgün bir antrenman çok önemli. Ve oyuncularınızın doğal formu [ natural fitness ] düşükse de çok sakatlıklarla karşılaşırsınız.

@the-revival

Cm eski cm değil, yapımcıları artık Fm yapıyor. Veritabanı asla Fm gibi olamıyor.
    Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
    Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
    Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • Koçlarınız,fitness koçunuz,doktorlarınız işinin iyilerindense ve antreman programınız düzgünse sakatlık sorunu problem bile olmuyor.

Sezon ortasında ağır programda antreman yaptırıp,oyuncuları haftada 2 maç yoğunluğunda 3 hafta üst üste oynatırsanız elbette o oyuncu sakatlanacak.Ha rakip müdahaleleri işin şans kısmı ama kaliteli doktorlarınız varsa en fazla 1 aya oyuncuyu düzeltiyorlar.Oyuncunun yaşıda önemli tabii ama ben genç oynattığımdan en fazla sakatlanma 1 ay sürüyor.

Ayrıca size gelen sakatlık raporlarına verdiğiniz cevabında önemi var.Bazen oyuncularınız virüs kapmakta ve siz onu eve göndermez iseniz takım arkadaşlarıda hastalığı kapıp sakatlık geçirmekte.
    Eğer bir oyuncunuz sakatlık geçirmişse ve gelecek maç o oyuncuya çok muhtaçsanız "İğne ile tedavi" seçeneğini seçin oyuncu istediğiniz maçı oynar ama daha sonra 1 ay rahat sahalardan uzak kalır.

• quote:

Orjinalden alıntı: W

@the-revival

Cm eski cm değil, yapımcıları artık Fm yapıyor. Veritabanı asla Fm gibi olamıyor.

Evet bunu biliyorum. Hele cm07 de tottenhama karşı aldığım 17-1 lik sonuç ve liverpool- manchester gibi takımlara 8 attıktan sonra bu oyundan da çabuk sıkılmıştım. Umarım bu sefer düzgün yaparlar. Ne diyeyim artık, beklentimiz bu
  • Oyun başlı başına hata kimse antrenman programı falan demesin. Editörden tüm oyuncularımın Natural Fitness'ını 20, sakatlanma eğilimini 0'a getirdim. Hala çatır çatır sakatlanıyorlar. Kulübün maaş bütçesini ayarlıyorum o da olmuyor editörden. Futbolcuların maaşlarıdı düzeltiyorum o da olmuyor. Yemin ederim böyle hikaye bir menajerlik görmedim. Fm kulüp takımlarıyla oynayınca zor, milli takıma gelince çok rahat Dünya Kupası'nı falan alabiliyorsunuz... Daha ne yazıyım ki?

Orjinalden alıntı: the-revival

quote:

@the-revival

Evet bunu biliyorum. Hele cm07 de tottenhama karşı aldığım 17-1 lik sonuç ve liverpool- manchester gibi takımlara 8 attıktan sonra bu oyundan da çabuk sıkılmıştım. Umarım bu sefer düzgün yaparlar. Ne diyeyim artık, beklentimiz bu

Sözde Nisan'da çıkacaktı CM 09 yalan oldu, oynıcağımdan değil sırf meraktan bekliyordum..

quote:

Orjinalden alıntı: the-revival

quote:

@the-revival

Sözde Nisan'da çıkacaktı CM 09 yalan oldu, oynıcağımdan değil sırf meraktan bekliyordum..

O da sezon başındaki kadrolar. Çooookkk cıvıttılar

• bendede fazla sakarlık oluyor 1 sezonda 2 oyuncum sakatlandı sadece ve 2 hafta ikiside.. oyuncuların fitness özelliine , antreman programlarına ve hocalara bağlı.. .gerçi yukarda sölemişler ama olsun

Orijinalden alıntı: the-revival

CM 03-04 de de yamalar artık oyunun tadını iyice kaçırdı. 6 yıldır yama Gerçekten de çok sakatlık oluyor. Antrenman yükünü hafifletsen bile maçta mutlaka sakatlık oluyor. Napalım bu da oyunun dezavantajlarından bir tanesi, idare edeez artık

Katılıyorum.
  • Bir de işin garibi her sene oyun çıktıktan sonra sakatlıkları düzeltme yaması çıkar hem de hemen.Kardeşim bu yama çıkıyorsa demek ki siz sakatlıkları düzeltebiliyorsunuz ama inadına düzeltmiyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.