Şimdi Ara

Bu sistemi kaça satabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzamdaki sistem monitörle birlikte ne kadar eder beyler? Satmayı düşünüyorum, tekliflerinizi bekliyorum ayrıca

• imzanda bişey yok ki
  • İntel E2160 3.6 GHz 800 MHz 2 MB 128BIT 775 (Dual Core)-ASUS P5B-MX/Wifi-AP SOLO 946GZ DDR2 S+V+GL+SATA2 16X L775+Asus Wi-Fi Antenna-2 GB 667 MHz DDR2 RAM-250 GB SAMSUNG 7200 Rpm 16 Mb NCQ SATA2 HDD-LG GSA-H55N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRam-NEC AccuSync LCD73vm 17"

bu sistemi
  • helalinden 150 kağat çalışır
  • Ne 150si ya kafan iyimi? Lcd 150 lira yapar ztn
  • LCD siz 700 e bırakırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilci89
    LCD siz 700 e bırakırmısın?

Evet bırakırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş yeni sistem almayı düşünüyorum bu aralar piyasada araştırma yapmaya devam ediyorum. senin sisteminde gayet güzel duruyo.

İlerde pm atabilirim almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilci89
    kardeş yeni sistem almayı düşünüyorum bu aralar piyasada araştırma yapmaya devam ediyorum. senin sisteminde gayet güzel duruyo.

İlerde pm atabilirim almak için

Acil nakite ihtiyacım var Lcd li olarak 700e bile bırakabilirim. Uyarsa pm‘den haberleşelim
  • 700 eder mi yav?

daha ekran kartı lazım..
  • işlemciye çok yüklenmişsin. overclocksuz hali kaçtı? 1.8 ghz mi? Dual Core!

OB ekran kartı = İntel GMA 3000

ben 1 yıl önce

AMD Athlon x2 4000+ 2.1GHz Doğal çift çekirdek İşlemci
    Asus M2N-MX Anakart
    Ati - Sapphire x1650 512MB 128Bit DDR2 Ekran kartı
    2 GB Kingston 800MHz Ram
    160GB 7200RPM Sata2 Hdd
    Samsung DL DVD-RW

PC yi monitör hariç 400 TL ye verdim.

aradan 1 yıl geçti. yeni teknolojili ürünler çıktı.

Baltalama gibi görme ama monitörle bence en fazla edeceği 500-550 civarıdır ki ekran kartı da yok sanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 24 Ekim 2009; 14:27:56 >
  • o işlemci oc yediği için bitmiş.
    en fazla 200-250 yapar + monitör 75 desek 3325'i geçmez.
  • Bu overloksuz hali ztn. 1.8*1.8=3.6 yani. O yüzden parantez icinde dual core yazdım :D Ayrıca anakart‘a dikkatinizi çekerim, wifi özellikli bir anakart ve yanında wifi anten var. Bu anakartlar 150 lira ztn. Tek eksigi ekran kartı evt, alırken acemiligime geldi ekran kartsız pc yi kakaladı bilgisayarcı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Bu overloksuz hali ztn. 1.8*1.8=3.6 yani. O yüzden parantez icinde dual core yazdım :D Ayrıca anakart‘a dikkatinizi çekerim, wifi özellikli bir anakart ve yanında wifi anten var. Bu anakartlar 150 lira ztn. Tek eksigi ekran kartı evt, alırken acemiligime geldi ekran kartsız pc yi kakaladı bilgisayarcı :D

0,9 + 0,9 olmasın ?
  • 1.8x1.8 değildir arkadaşım. direk 1.8 ghz Dual Core dir.

wifi pahalı birşey değilki. tek artısı anakarta monte. gider bi PCI wireless kart alır takarsın. antende olur.

bu parçalar yeni çıkmış parçalarda değil. bir çoğu zaten en az 2.5 yıllık.

Sen bilirsin ama forumun üstlerinde Donanım bölümü içinde sistem tavsiyeleri bölümü var. oraya da bir sor ama benim dediğimden fazla demeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 24 Ekim 2009; 14:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Bu overloksuz hali ztn. 1.8*1.8=3.6 yani. O yüzden parantez icinde dual core yazdım :D Ayrıca anakart‘a dikkatinizi çekerim, wifi özellikli bir anakart ve yanında wifi anten var. Bu anakartlar 150 lira ztn. Tek eksigi ekran kartı evt, alırken acemiligime geldi ekran kartsız pc yi kakaladı bilgisayarcı :D

bu çok çekirdekli işlemci hızları hakkında çoğu kişinin yanlış bilgisi var.
    çift çekirdek değil, 65464654 çekirdek olsa işlemci hızı üzerinde belirtilen hızı geçmez. maksimum hız işlemcinin üzerinde yazan hızdır. (oc olmadıkça)
    yani 1.8 ghz çift çekirdekli işlemci hızı 1.8x2 diye hesaplanmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.