Şimdi Ara

BU SİSTEMİ ALIYIM MI, DÜŞÜNCELERİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    2. MSI - K8N NEO4 PLATINUM
    3. KINGSTON - 512 MB 400 DUAL
    4. MSI - 6600GT TD128E
    5. MAXTOR - 120 GB SATA NCQ
    6. BENQ - F71G+
    7. AOPEN - H600B28
    8. COOLER MASTER - RS-450-ACLY

Bu sistem için önerileriniz var mı?
    Bi de İstanbul Anadolu yakasında toplama işini temiz yapan, bildiğiniz yerler var mı?
    Mümkünse Ataşehir e yakın olsun lütfen

Teşekkürler

• işlemcinin hiç bir ısınma porblemi yok .. htta normal ısısı fan hızıyla beraber o kadar düşüyorki, benim gibi fan hızını baya düşürerek baya bi ses olarak rahatlayabilirsin ..

sistemin gayet güzel.. ama bu forumdaki arkdaşlar msi anakartı pek kullanmıyolar.. özellikle amd ler için.. daha çok epox, dfi ve işte azıcık gigabyte al ... ama bence anakartın güzel... msi güvenilir bi marka...

monitor konusunda bence iyi bi secim yapmıssın ama g+ modelinde dvi girii yok .. bence e+ modeline göz atmanı tavsiye ederim.. özellikleri vs tamamen aynı .. dvi i ve monitor üzeirnde speaker leri var... eger işine yarıcaksa...

ama dvi önemli diil diyorsan bence hyundai 72s+ dan daha güzel olan g+ ii bi secim...

sistemin gayet güzel ..

toplama işini alacagın yer yaabilir.. bütün parcaları bi yerden alırsan .. özellikle kasa için olanları, aldıgın yere toplatmanı tavsiye ederim ... bu konuda karizma, eksen gibi markalar uygun fiyatlı ... bide gigatek varç.. ama o tam nerde ve nasıl bilmiyorum .. forumdaki arkadaşlar öneriyor.

• [quoteguzel sistem ama ben amd yi sewmedigim için işlemci hakkında bişey diyemmeyecegim ama amd cok cabuk ısınıyor haberin olsun

]

amd ısınıyormu boşversene sen imzadaki sistem orjinal fanı ile izmirde 36 derece asıl intel ısınıyor şu anda bu mesajı yazdığım işyerindeki makina p4 3000 mhz 67 derece hemde internete girmekten başka bişey yaptığım yok sen kesinlikle amd al sistem güzel ama rami 2*512 yap san daha iyi olur bide kıngston alma hynix kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester...... -- 28 Temmuz 2005, 15:53:12 >
    AMD 64 ATHLON 3000+VENİCE (LBBLE 0516 EPBW) s939@2520mhz EPOX9NDA3J 2*512= 1024 MB HYNİX CL2.5@cl 2 80+20GBHDD CDRW ATİ rodeon 256 mb hıs 9600xt FEEL HURRICANE 550W CREATIVE 7+1 ORITE 1.3 MP WEBCAM HP PSC1315 ALL IN ONE
    kıck - boks forever
  • kardeş sen aL AMD yi ısınıyormu ısınmıyormu gorursun ahde koLay geLsiN

Orjinalden alıntı: askkalp

guzel sistem ama ben amd yi sewmedigim için işlemci hakkında bişey diyemmeyecegim ama amd cok cabuk ısınıyor haberin olsun

YUHH YANİ ARKADAŞIM SEN O İŞLEMCİDEN HİÇ KULLANDINMI NERDEN BİLİYON ÇABUK ISINDIĞINI? HALA BU ANLAYIŞ HALA BU KAFA YUH HAKKATEN YUH
    Bilip bilmeden bol kepçe sallamayalım lütfen.

• intel ısınıyor diyorsun ben intel buz dolabımı dedim kasayı dandik bi yere koyduysan bu sıcakta ısınır heralde
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeş sen aL AMD yi ısınıyormu ısınmıyormu gorursun ahde koLay geLsiN

arkadaşım kaç tane amd işlemci kullandın? amd eskiden ısınıyordu..özellikle amd64 veniceler buz gibi

May the light shine upon your path...
  • bilip bilmeden konusmuyoruz bilmesek burada sorulara yanıt verecek cesaretimiz olmaz sen kullanmışşsın biliyorsun ve savunuyorsun ısınmadıgını bende kullandım we biliyorum ısındıgını

bilip bilmeden konusmuyoruz bilmesek burada sorulara yanıt verecek cesaretimiz olmaz sen kullanmışşsın biliyorsun ve savunuyorsun ısınmadıgını bende kullandım we biliyorum ısındıgını

Allahını seversen nerde gördün nerde duydun ısındığını bana bi anlat hele!!! Yukarda yazan işlemciye iyi bakmanı tavsiye ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 28 Temmuz 2005, 16:05:49 >

Buyur dostum imzamdaki sistem

arkadaşım benim imzamdaki sistem amd ve ısınmıyor işyerinde bilgisayarın kasasıda meydanda olduğu halde ısınıyor daha 3 gün önce fanı söktüm macunu yeniledim gene ısınıyor = intel ısınıyor sana yalan borcumuz yok ama imzamdaki evde kullanıdğım amd işlemcim saatlece oyun oynamama rağmen doom 3 far cry nfs 2 vs. gördüğüm en yüksek sıcaklık 41 derece ısınan amd ler 3 yıl öncede kaldı şimdi ısınan işlemci intel sana tavsiyem bi amd 64 sistem kullan hız farkını hisset hemde ısınmadan ha bide benim bu ısı değerleri ne sahip işlemcim de overclock ve ekstra voltaj var

saygılar
    AMD 64 ATHLON 3000+VENİCE (LBBLE 0516 EPBW) s939@2520mhz EPOX9NDA3J 2*512= 1024 MB HYNİX CL2.5@cl 2 80+20GBHDD CDRW ATİ rodeon 256 mb hıs 9600xt FEEL HURRICANE 550W CREATIVE 7+1 ORITE 1.3 MP WEBCAM HP PSC1315 ALL IN ONE
    kıck - boks forever
  • bu resmi gondermişsinde suan pc işlem yapmıyor ama farkındaysan?

bu resmi gondermişsinde suan pc işlem yapmıyor ama farkındaysan?

arkadaşım burada kimsenin sana bişey ispatlamak gibi bi görevi yok belliki sen bu işlemciyi kullanmamışsın zaten yeni bi işlemci adamın verdiği ısı değerleri aynen doğrudur merak etme inanmıyorsan alırsın kullanırsın AMD 64 VENİCE KESİNLİKLE ISI SORUNU OLMAYAN Bİ CPU DUR BEN KEFİLİM
    kıck - boks forever
  • herkez alsın demiş fakat öneride bulunan yok

1-Ramlerin 512*2 dual kit olabilir [Twinmosda düşünebilirsin cas 2,5]
    2-Ekran kartı Asus pcı-e 16 E 128mb olabilir
    3-Hdd Seagate NCQ 120gb S.ata Olabilir [ Eğer paran varsa 2 tane alıp raıd yapabilirsin yada 80*2 alıp raıd yapabilirsin]
    4-mönitör Samsung Flat olabilir

Kolay gelsin

LCD de dvi özelliği nedir? Çok mu gereklidir? .
    Malum LCD ler çok pahalı, parayı vermişken doğru monitörü almak diğer parçalardan daha önemli.
    Kesinlikle AMD alıcam :) O konuda Intel e karşı önyargılıyım.
    Ben özellikle kasa ve CPU tavsiyesi istiyorum, çünkü gerçekten hiç anlamam bu parçalardan

Teşekkürler herkese

Orjinalden alıntı: aquitaine

Herkese teşekkürler.

LCD de dvi özelliği nedir? Çok mu gereklidir? .
    Malum LCD ler çok pahalı, parayı vermişken doğru monitörü almak diğer parçalardan daha önemli.
    Kesinlikle AMD alıcam :) O konuda Intel e karşı önyargılıyım.
    Ben özellikle kasa ve CPU tavsiyesi istiyorum, çünkü gerçekten hiç anlamam bu parçalardan

Teşekkürler herkese

kasa konusunda bence dogru bi secim yapmışsın .. aopen gayet yeterli kasalar yapıyo r.. içide geniş..
    ama eger o/c yapıcaksan daha iyi bi güç kaynagıyla değiştirebilirsin ....
    bir diger kasa önerisi ise fell hurricane olabilir.. biraz abvartılı gibi durabilir ama gece güzel duruyo bence..
    fell lerin hava sikulasyonuda iiyi... ama güç kaynagı pek o kadar ii diil diyen arkadaşlar var.. bu konuda sanırım kadıkoyde psu suz da satın alabiliyomusun ... kendi istedigin bi psu yu takabilirsin..

cpu iyidir.... venice cekirdekli herhangi bi amd 64 hem o/c potansiyeliyle hemde fiyatıyla bence cok dogru bi secim olur...

endişe etmene gerekicek bi durum yok :)

lcd de dvi çıkışı yeni yeni yaygınlaşan bi özellik, bu verilerin analog yerine (yani şu an crt ve bazı lcd lerde kullandıgımız geleneksel yöntem) dijital olarak aktarılması .. bu görüntünün daha kayıpsız, biraz daha keskin ve parazistsiz olmasını sağlıyo .. fakat yani öyle çok büyük bi fark yok.. gerçekten ciddi ciddi incelenirse anlaşılıcak türden ... kaliteli bi analog arabirimi olan monitor dvi gibi bi görüntü üretebiliyor...

• e be kardeşim ne ısınması 3000+ venicei 4000+ yaptım.36 derece ısınmıyo diye bi sorun mu var diyorum.giriyorum biosa,evereste,ssoft sandraya yok yok 36 yı geçmiyo.arasıra overclock bölümüne girin amd 64 sabit konuda bakın ısınıyo mu ısınmıyo mu görün.stok fan 36 derece 4000+ yaptım diyorum daha ne diyeyim.ağzı olan konuşmasın lütfen.milleti yanliş yönlendirmeyin bide nasıl emin konuşuyosun çok ısınıyo diye.hangi amdyi kullandın.64 bit leri denedin mi hiç.al resme bak ısınıyomu gör.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.