Şimdi Ara

Bu Sisteme Windows XP Mi Windows 7 Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda Windows XP 32 Bit kullanmaktayım ama şu günlerde format atacağım sizce tekrar Windows xp mi yoksa 7 Mi kurayım ? oyunlarda hangisinde daha fazla performans alırım ?

sistemim

3 GB DDR2 Ram
    hd5830 Xtreme ekran kartı
    E5700 3.00Ghz 3.02GHz dual-core işlemci

• Hiç düşünme windows 7 ultimate kur,eğer beklediğin performans olmazsa sıasıyla Bilgisayarım,özellikler,gelişmiş sistem ayarları,performans,ayarlar,en iyi performans için ayarla uygula tamam cam aero efektini kapat hiç bir sorun olmadan kullan.
  • Windows 7 Ultimate kurmazsan, çok daha iyi verim alabileceğin Windows 7 Home Basic kurmanda fayda var.
  • Win7.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:3:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

xp daha iyi fakat bazı güncel oyunlar xpde çalışmıyor . winxp dx9 kullandığından daha fazla fps alırsın oyunlarda çok detaycı değilsen oyunlarda zaten o makina ile çok detaya giremezsin.

XP'nin iyiliği sisteme göre değişir. Son model sisteme XP atarsan bir anlamı kalmaz. O sistemin her özelliğinden faydalanamazsın. Düşük özelllikli sistemlerde XP iyidir...

Sizin sisteminiz Windows 7 için uygun. Windows 7 ultimate kurabilirsiniz...
  • 3 gb ram e kadar windows xp işini görür.
    win7 gereksizce fazladan ram yiyecektir
    Bana kalsa en son sistemede xp kurardım ancak 3,5 gb dan sonra ram görmüyor xp 64 bit olanıda ingilizce.

o yüzden win7 kurmak gerekiyor.

sana mutlaka XP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows mu Linux mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywankedi

3 gb ram e kadar windows xp işini görür.
    win7 gereksizce fazladan ram yiyecektir
    Bana kalsa en son sistemede xp kurardım ancak 3,5 gb dan sonra ram görmüyor xp 64 bit olanıda ingilizce.

o yüzden win7 kurmak gerekiyor.

sana mutlaka XP

Valla kardeşim herkes farklı bişey söylüyor ben bi 7 yi deneyeyim baktım olmuyor aslıma dönerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p4 işlemcili makineye win7 kurmuştum canavar gibi çalışıyordu, tavsiyem windows 7 64bit kurman
  • win 7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.