Bildirim
Bu sisteme hangi kartı tavsiye edersiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
8600 GT ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 14 Şubat 2009; 20:53:07 > -
E5300 işlemci aşırı şekilde darboğaz yapmaz gibi gelior bana.E2*** serilerinde kullanan var orta derecedeki ekran kartları ile birlikte.HD4830-9800GT,9600GT bunları göz önünde bulundur.
sana sorun çıkarabilecek olan burda psu olabilir. -
ben pek e serisini bilmiyorum, özelliklerine baktım aynı pentium d gibi o yüzden 4830 demişken düzelttim 8600 dedim. -
benim tavsiyem 4830 dan yana olur. forumda bu ekran kartını e2180 ile kullananlar bile var. e5200 de hani fena kartta değil. baya bir oc oluyor. bu arada eğer oc düşünmüyorsan aopen 350 wattlık psu da sana bu erkran kartıyla yeter. ek olarakta pentium d ile e5200 mukayese bile edilemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer120 -- 14 Şubat 2009; 21:09:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X